Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Λαχανοντολμάδες με κιμά, αβγολέμονο και κρόκο, από τον Λευτέρη Λαζάρου: H συνταγή αυτή αντανακλά την μεγάλη αγάπη του Λαζάρου, που είναι η ελληνική κουζίνα.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλή εβδομάδα και καλό μήνα! Ο Μάιος μας αποχαιρετά και δίνει την σκυτάλη στον καλοκαιρινό Ιούνιο,που ελπίζουμε και ευχόμαστε να είναι πιο καλός μαζί μας...[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΔεύτερος μήνας της Άνοιξης ο Απρίλης , είναι ο μήνας των λουλουδιών και της Πασχαλιάς . Ο λαός τον αποκαλεί και « Άι-Γιωργίτη », επειδή γιορτάζει ο[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΔεύτερος μήνας της Άνοιξης ο Απρίλης , είναι ο μήνας των λουλουδιών και της Πασχαλιάς , όχι όμως φέτος, αφού το Πάσχα πέφτει στις 2 Μαΐου . Ο λαός τον αποκαλεί[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟ Μάρτης είναι ο πρώτος μήνας της Άνοιξης και, παρ' όλο που... δεν λείπει ποτέ από τη Σαρακοστή, συνήθως είναι γδάρτης και κακός παλουκοκάφτης. Ο μήνας αυτός[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤελευταίος μήνας του Φθινόπωρου , ο Νοέμβριος , μας προετοιμάζει για την έλευση του Χειμώνα . Ο λαός τον αποκαλεί και Μεσοσπορίτη, επειδή μέχρι την γιορτή της[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΔιανύουμε ήδη τις ημέρες της Σαρακοστής κι αφού ξεπεράσαμε το πρώτο σοκ, το πόσο γρήγορα πέρασε πάλι ο καιρός και πως πάλι πριν το καταλάβουμε θα έρθει και το[...]
Πηγή: magiacook.grΥλικά συνταγής σνίτσελ χοιρινό: 750 γρ. πανσέτα χοιρινή: 600 γρ. κρεμμυδάκια στιφάδου (κοκκάρια): 750 γρ. κρεμμύδι ξερό: 300 γρ. ψιλοκομμένο μπαχάρι: 6[...]
Πηγή: icookgreek.comΤέτοια εποχή πέρσι η φάρμα Μπράλου έκανε στο pandespani επικοινωνιακή πρεμιέρα. Είχαμε επισκεφθεί τη μαγική ηρεμία του τόπου στη Φθιώτιδα, την είχαμε[...]
Πηγή: pandespani.comΕννοιολογική προσέγγιση του όρου Η λέξη Νηστεία είναι σύνθετη από το αρνητικό μόριο "νη" και το ρήμα "εσθίω" και σημαίνει την εκούσια ή ακούσια αποχή από[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 16/06/2015 σε Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Ψαρονέφρι με σάλτσα μανιταριών και μουστάρδας Πεντανόστιμο, ψαρονέφρι με υπέροχη σάλτσα[...]
Πηγή: sintayes.grΗ σταδιακή μείωση της οστικής πυκνότητας και της αντοχής ονομάζεται αρχικά οστεοπενία και αργότερα οστεοπόρωση. Η μείωση της οστικής πυκνότητας κάτω από κάποιο[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΌταν το FoodTrails συνάντησε τον διάσημο σεφ Λευτέρη Λαζάρου! Μοιραστείτε το Facebook Twitter Google + Pinterest «Η τεχνολογία μας φέρνει πιο κοντά στο καλό[...]
Πηγή: foodtrails.grΜία μοναδική πρόταση ζυμαρικών από τον Chef Λαζάρου Συνταγή : Λαζάρου Μερίδες : για 4 άτομα Απαιτούμενος Χρόνος : 20 λεπτά περίπου. Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΛευτέρης Λαζάρου:«Ζαργάνα μου! Μία παλιά λαϊκή έκφραση που αναφέρεται στην κίνηση, τα μάτια και την ωραία φιγούρα. Αναφερόμενος στη ζαργάνα, έχω πάντα στο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά συνταγής φιλέτο: 4 φέτες, γύρω στα 200 γρ. καθεμιά πατάτες: 300 γρ. στρογγυλές μικρές ή κομμένες με το ειδικό εργαλείο σε μπαλίτσες ντομάτα: 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΤο συκώτι πεσκανδρίτσας είναι ένας σχεδόν άγνωστος αλλά πραγματικά κορυφαίος γκουρμέ μεζές που εύκολα μπαίνει στη καθημερινότητά μας στην Ελλάδα. Ακριβώς[...]
Πηγή: caruso.grΑκόμη είμαστε στη νηστεία των Χριστουγέννων οπότε αυτό το φαγητό ξεχασμένο για πάρα πολύ χρονικό διάστημα είπα να το μαγειρέψω για αλλαγή. Είναι συνταγή του[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΟ Ιούνιος είναι ο πρώτος μήνας του Καλοκαιριού και ο έκτος της χρονιάς . Ο λαός τον αποκαλεί και Θεριστή ή Άι - Γιαννίτη , γιατί αυτό το μήνα θερίζουν τα[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr