Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 39 συνταγές
Όταν n γαλοπούλα πήρε διαβατήριο στα ελληνικά εορταστικά ήθη και έθιμα, ο Ηλίας Μαμαλάκης ήταν κοντά στα επτά με οκτώ του. Τον ενθουσιασμό του πρώτου[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤο βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΜέσα από αυτήν την περιπέτεια που περνάμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια, μαθαίνουμε τουλάχιστον να γινόμαστε πιό άνθρωποι, να μην αδιαφορούμε για τον πλησίον[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος εν μέσω της μεγάλης οικονομικής και κοινωνικής κρίσης που μαστίζει την χώρα, στήνει καζάνια στην μέση πλατειών και δημοσίων[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΤο βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΤο βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤο βιβλίο «Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο» είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για το φαγητό,[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΌλοι θα τσιμπήσουν έναν ακόμη. Ή δύο. Ή τρεις και τέσσερις και πάει τρώγοντας. Δεν θα με αναγνώριζα αν, όπως σε κάθε μας τραπέζωμα, από μποστά μου περνούσαν[...]
Πηγή: bostanistas.gr Ετσι λέγονται οι κρεμμυδοντολμάδες της Μυτιλήνης. Αυτή τη συνταγή την είχα δει από την αγαπημένη εκπομπή "Μπουκιά και συγχώριο" του Η. Μαμαλάκη για[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΛοιπόν, Τσικνοπέμπτη αύριο και αφού εσείς θα βάλετε τα κρεατάκια, λέω να βάλω εγώ τα μεζεδάκια:) Πέρυσι σας είχα βάλει συνοδευτικά , φέτος αυτά τα νόστιμα[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΜέχρι τώρα η μόνη μου επαφή με το πλιγούρι είναι το ταμπουλέ και τα κιλτιρίτσια της Στέλλας Σπανού . Οι εντυπώσεις μου είναι απολύτως θετικές, οπότε συνεχίζω[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΤη συνταγή την βρήκα στο Gourmet του 2005 και είναι από τον Ηλία Μαμαλάκη. Την έφτιαξα πέρυσι και είναι πεντανόστιμη! Τι χρειαζόμαστε: 350 γραμμ. μοσχαρίσιος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤη συνταγή αυτή τη ζήτησε μέλος του Greekmasa. Την είχε εκτελέσει ο Ηλίας Μαμαλάκης στην εκπομπή «Μπουκιά και συχώριο». Πεντανόστιμο φαγητό, οι γεύσεις δένουν[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ γεμιστή γαλοπούλα δεν λείπει από σχεδόν κανένα γιορτινό τραπέζι την ημέρα τον Χριστουγέννων. Μπορεί επί της ουσίας να μην είναι ελληνικό έθιμο, αλλά εδώ και[...]
Πηγή: ediva.grΗ φίλη του blog μας, η Mary , μας στέλνει την συνταγή της για γκιούλμπασι, η οποία όπως μας εξομολογείται κάνει θραύση όποτε την σερβίρει. Την συνταγή αυτή η[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ απλή και εύκολη ιδιαιτερότητα για το γιουβέτσι που σας προτείνω είναι το κρέας να ψηθεί στη σχάρα του φούρνου και από κάτω να μπει το ταψί με τη σάλτσα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣυνταγή του Ηλ.Μαμαλάκη η οποια είχε και δαμασκηνα-δυστυχώς όταν ήρθε η ώρα να τα προσθέσω στο φαγητό....διαπίστωσα οτι είχα....βερύκοκα! 1+1/2 κ.αρνάκι από[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤα κανελόνια είναι ένα φαγητό που αρέσει σχεδόν σε όλους και ιδιαίτερα στα παιδιά. Θα σας γράψω μια συνταγή που είδα πως φτιάχνεται, απόν την εκπομπή του κ.[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΤο ηλεκτρονικό βιβλίο « Μαγειρεύοντας για τον άλλο Άνθρωπο » είναι μια συλλογική συνεργασία μιας ομάδας food bloggers, που μέσα από το πάθος μας για[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.gr