χοιρινο φιλετο στο φουρνο | γυρος σπιτικος στο τηγανι | πιτα με μελιτζανα | γλυκια κολοκυθοπιτα αργυρω | κερασι γλυκο κουταλιου παρλιαρος | πως να μαγειρεψω το ψαρονεφρι | λουκανικα με πατατες στο τηγανι
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Με κιμα

Βρέθηκαν 19 συνταγές

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Κανελόνια γεμιστά με κιμά (αφιερώνω στον Θάνο[...]

Τα κανελόνια είναι ένα φαγητό που αρέσει σχεδόν σε όλους και ιδιαίτερα στα παιδιά. Θα σας γράψω μια συνταγή που είδα πως φτιάχνεται, απόν την εκπομπή του κ.[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Λαχταριστό μου γιαουρτλού

Φαγητό ζεστό, θερμό, γεμάτο αψάδα και ζωή. Το αντικείμενο του πόθου μου: κεμπάπ γιαουρτλού. Πιάτο ζουμερό, που συνήθως σερβίρεται πάνω σε καλοψημένες πίτες[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Η πιο νόστιμη γεμιστή γαλοπούλα από τον Ηλία[...]

Η γεμιστή γαλοπούλα δεν λείπει από σχεδόν κανένα γιορτινό τραπέζι την ημέρα τον Χριστουγέννων. Μπορεί επί της ουσίας να μην είναι ελληνικό έθιμο, αλλά εδώ και[...]

Πηγή: ediva.gr
Κεφτεδάκια Φούρνου

Κεφτεδάκια φούρνου με σάλτσα ντομάτας και βασιλικού. Ένα υπέροχο φαγητό, εύκολο και γρήγορο. Μία υπέροχη συνταγή του Ηλία Μαμαλάκη. Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Κι άλλη γέμιση γαλοπούλας...

Τη συνταγή την βρήκα στο Gourmet του 2005 και είναι από τον Ηλία Μαμαλάκη. Την έφτιαξα πέρυσι και είναι πεντανόστιμη! Τι χρειαζόμαστε: 350 γραμμ. μοσχαρίσιος[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Κίμπε πίτα - Πίτα με πλιγούρι και κιμά

Μέχρι τώρα η μόνη μου επαφή με το πλιγούρι είναι το ταμπουλέ και τα κιλτιρίτσια της Στέλλας Σπανού . Οι εντυπώσεις μου είναι απολύτως θετικές, οπότε συνεχίζω[...]

Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr
Σουγάνια

 Ετσι λέγονται οι κρεμμυδοντολμάδες της Μυτιλήνης. Αυτή τη συνταγή την είχα δει από την αγαπημένη εκπομπή "Μπουκιά και συγχώριο" του Η. Μαμαλάκη για[...]

Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.gr
Ηλίας Μαμαλάκης: Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα με[...]

Όταν n γαλοπούλα πήρε διαβατήριο στα ελληνικά εορταστικά ήθη και έθιμα, ο Ηλίας Μαμαλάκης ήταν κοντά στα επτά με οκτώ του. Τον ενθουσιασμό του πρώτου[...]

Πηγή: athinorama.gr/umami
Το ρεβεγιόν του εργένη: μεζεδάκια από κρέας

Αφού γνώρισε και σιγά - σιγά ανακαλύπτει τον μυστηριώδη και γοητευτικό κόσμο της μαγειρικής, ο εργένης αποφάσισε να μοιραστεί τα επιτεύγματά του με φίλους και[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Πρασοκρεατόπιτα πεντανόστιμη και θρεπτική, με[...]

Η Μακεδονίτικη πρασοκρεατόπιτα της συνταγής μας, είναι μια δημιουργική διασκευή της αυθεντικής, όπου στη θέση των κομματιών αρνίσιου κρέατος της αυθεντικής,[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy