Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
ΠΡΑΣΟΣΕΛΙΝΟ Ενα χειμωνιάτικο φαγάκι που αγαπάμε πάρα πολύ και που άλλες φορές το φτιάχνουμε με κρέας (κατά προτίμηση χοιρινό, συνταγή εδώ ), και άλλες χωρίς.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr... οι προτάσεις του laboratorio θα σας δώσουν ιδέες για να εμπλουτίσετε το μενού που θα ετοιμάσετε για το φετεινό πασχαλινό τραπέζι! Καλό Πάσχα! Με υγεία και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΖΥΜΑΡΙΚΑ PACCHERI ΓΕΜΙΣΤΑ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Τα πάκερι ( paccheri ) είναι ένα είδος ζυμαρικών μάλλον άγνωστο στην Ελλάδα. Εχουν μεγάλο μέγεθος και μοιάζουν με μισά[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grby greekadman Από παιδί έτυχε να έχω μια σχέση λατρείας με την Γαλλία, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια η Βουργουνδία ( Bourgogne ) ειδικώς, εξασκεί πάνω μου[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΈνα νοστιμότατο φαγάκι που δεν θα ήθελα να λείπει από τις συνταγές μου. Το δοκίμασα πριν ένα χρόνο σε μια συνάντησή των (Συνταγών της παρέας) από μια αγαπημένη[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.grΓια τον τόνο (ιαπωνιστί μαγγούρο) ο λόγος σήμερα. Προλαβαίνουμε ακόμα να είμαστε λιχούδηδες και νομοταγείς πολίτες ταυτοχρόνως, καθώς το ψάρεμα του τόνου[...]
Πηγή: bostanistas.grΌσο διαφορετικοί άνθρωποι κι αν είμαστε, όλοι εμείς που γράφουμε για το φαγητό, διακατεχόμεθα, λίγο-πολύ, από την ίδια επιθυμία να γνωρίσουμε σε βάθος τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν υπάρχει όρος για την διαδικασία του μουλιάσματος της γλώσσας και των μάγουλων του μοσχαριού σε τρεχούμενο νερό πριν το μαγείρεμα. Το κάνουμε για να[...]
Πηγή: bostanistas.grΣε μιαν άκρη του περιβολιού ανακαλύψαμε 2-3 ξεχασμένα κρεμμύδια, που θα 'πρεπε να τα είχαμε μαζέψει από το καλοκαίρι. Σκέφτηκα να τα κάνω γεμιστά,[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν έρχεται η κουβέντα στο αγαπημένο μας φαγητό, αυτό που μας ζεσταίνει την καρδιά, πάντα έρχονται στο νου μου τα κεφτεδάκια. Μπορώ να πω με βεβαιότητα πως[...]
Πηγή: bostanistas.grΌλη η λίστα ΕΦΕΤ με τις εταιρίες τροφίμων που δεχθηκαν πρόστιμα για κρέας αλόγου και τα υπόλοιπα πρόστιμα. Και catering φοιτητικών λεσχών στη λίστα. Σύμφωνα με[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΜία συνταγή που δημιούργησε η μαμά μου πολλά-πολλά χρόνια πριν. Δοκιμάστε το και θα με θυμηθείτε!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 κιλό χοιρινό μπούτι ή σπάλα ανάλογες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι καταπληκτικό πιάτο. Ιδανικό για κρύες νυχτιές δίπλα στο τζάκι. Πρέπει να εξοπλιστούμε..... χειμώνας έρχετε και ... πρέπει να αξιοποιηθεί!!!!! Η συνταγή[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά ½ κιλό ψαρονέφρι 160 γρ. βούτυρο 1 πράσινη, 1 κόκκινη και 1 κίτρινη πιπεριά κομμένες σε μέτρια κομμάτια 1 κλωνάρι σέλερι κομμένο σε μικρά κομμάτια 1[...]
Πηγή: icookgreek.comΕνα ορεκτικό για όλες τις ώρες από τον Chef Χρήστο Τζιέρα Ημέρα προβολής 03/06/2014. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή. ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ 150 γρ.[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥΛΙΚΑ ½ κιλό κιμά (ανάμικτος χοιρινός και βοδινός καλύτερα) 1 μέτριο κρεμμύδι 1 μέτρια ντομάτα τριμμένη 1 αβγό ελαφρά χτυπημένο 3-4 κουταλιές γαλέτα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΥλικά 200 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς 200 γρ. χοιρινός κιμάς 2 μέτρια κρεμμύδια ψιλοκκομένα 1 ποτήρι του κρασιού λευκό κρασί 300 γρ. χυμό ντομάτας 1 κύβο βοδινού[...]
Πηγή: cookingbook.grΚοκκινιστές πατάτες με λουκάνικα χωριάτικα Υλικά 1 κιλό λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε ροδέλες. 10 πατάτες κομμένες σε μεσαία κομμάτια 2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα[...]
Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.grΤη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, στη περιοχή της Μπολόνιας,[...]
Πηγή: caruso.gr