Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
1 1/2 κιλό μοσχάρι κιλότο ή σπάλα 500-600 ml κρασί μαυροδάφνη 150 ml λικέρ τεντούρα (λικέρ κανέλας) ή 3 ξυλάκια 20 ξερά δαμάσκηνα φλούδα από ένα πορτοκάλι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 φλ. φρυγανιά 4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο 4 κ.σ. και λίγο έξτρα για το πλάσιμο μαυροδάφνη 2 αυγά 1 κ.σ. κύμινο αλάτι[...]
Πηγή: argiro.gr3 φλ. πλιγούρι ή κους κους 2 κ.σ. βούτυρο γάλακτος (αιγοπρόβειο) ή ελαιόλαδο 2 μέτρια καρότα κομμένα σαν σπιρτόξυλα 1 φλ. τσαγιού αμυγδαλόψιχα 3 κ.σ.[...]
Πηγή: argiro.grΤο κουνέλι, σε γενικές γραμμές, μαγειρεύεται σαν το κοτόπουλο. Το κρέας του δεν έχει λίπος και έτσι χρειάζεται ήπια φωτιά, ώστε να μη στεγνώσει και σκληρύνει.[...]
Πηγή: bostanistas.grΜία από τις πιο νόστιμες γαλλικές σούπες που θα σερβίρετε σε κάθε γιορτινό τραπέζι, αλλά και στο οικογενειακό Κυριακάτικο γεύμα Συνταγή : Gourmed.gr Μερίδες :[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΣτο ντελικάτο κρέας του κουνελιού η μαυροδάφνη δίνει μια ιδιαίτερη, λεπτή γεύση. Δοκιμάστε το. Υλικά 1 κουνέλι 1 μέτριο κρεμμύδι 1 σκελίδα σκόρδο 1 κούπα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: 1 κιλό μοσχαρίσιο κότσι, κομμένο σε μερίδες 1 μικρό καρότο, κομμένο σε ροδέλες 1 μικρό ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο ½ φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 1[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Υλικά ( 4 άτομα) 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο Κέρκυρας 1 κουταλιά ελαιόλαδο 500 γρ μοσχάρι από μπούτι κομμένο σε κομμάτια Αλάτι – Πιπέρι 2 ξερά[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.gr1 κουνέλι γύρω στα 2 κιλά 6 μεγάλες πατάτες Για να αλείψουμε το κουνέλι 2 κ. σ. δεντρολίβανο 2 κ. γ. θυμάρι 1 κ. γ. ματζουράνα αλάτι πιπέρι 1 κ.γ. πάπρικα 2[...]
Πηγή: cooktherapy.gr1 κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 1/2 φλ. φρυγανιά 4 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένο 4 κ.σ. και λίγο έξτρα για το πλάσιμο μαυροδάφνη 2 αυγά 1 κ.σ. κύμινο αλάτι[...]
Πηγή: argiro.grΤη συνταγή αυτή τη βρήκα σε ένα βιβλιαράκι με συνταγές της Kerrygold, την έφερα λίγο στα γούστα μου και σας την παρουσιάσω. Γίνεται ένα ωραιότατο κυρίως γεύμα[...]
Πηγή: greekmasa.grΤο σημερινό πιάτο είναι άλλη μια απόδειξη του πως μπορούμε να έχουμε με ελάχιστο κόπο, ένα εξαιρετικά νόστιμο φαγητό με τα πιο απλά υλικά. Η μόνη "ταλαιπωρία"[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΤσιγαρίζουμε τον κιμά σε ελαιόλαδο και προσθέτουμε το κρεμμύδι. Αφού «σωθούν» τα υγρά, σβήνουμε με τη μαυροδάφνη και ρίχνουμε τα μπαχαρικά, τους[...]
Πηγή: cook-uruku.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: Για τα σουτζουκάκια: 1/2 κιλό κιμά μοσχαρίσιο 1 αυγό μικρό λίγος μαιντανός τριμμένος ψωμί μουλιασμένο σε μαυροδάφνη (την ψίχα μιας φέτας)[...]
Πηγή: cookpad.com/grβασισμένο σε συνταγή από το περιοδικο REAL FOOD 2 κρεμμυδια τριμμένα 4 φέτες μπαγιάτικο ψωμί μουσκεμένο σε νερό 1 κιλό μοσχαρίσιος κιμάς 5 κ.σούπας λάδι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤετραγωνίσαμε τον κύκλο!!! Η ιδέα, είναι για μπιφτέκια, που δεν πλάθουμε ένα-ένα, αλλά απλώνουμε τη ζύμη τους σε ταψί, κόβοντας έπειτα σε τετράγωνα κομμάτια.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά - 1 κιλό μοσχαράκι κότσι σε μερίδες - 1 καρότο σε ροδέλες - 1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο - ½ φλ. τσ. ελαιόλαδο - 250 ml μαυροδάφνη - 3 φλ. τσ. ζωμός[...]
Πηγή: lovecook.gr