Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
2 κ.σ. ελαιόλαδο 3 κρεμμύδια 2 καροτα 1 πρασο 1200 γρ μοσχάρι μπούτι κομμένο σε κύβους 1-2 στικ κανέλας 2 φύλλα δαφνης 1/4 κγ σπόρους κυμινου ή γλυκανισου 1/2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια το κεμπάπ 500 γρ. κιμάς αρνίσιος 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι 2 σκ. σκόρδο 2 κ.σ. θυμάρι φρέσκο 1 κ.σ. πάστα τομάτας 1 κ.σ. θυμάρι ξερό ½ κ.γ. κανέλα ½[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΜία συνταγή από τον σεφ Άκη Πετρετζίκη Υλικά 1,5 κ. πανσέτα 1 ξερό κρεμμύδι 4 σκελίδες σκόρδο 1/2 κουτί ντοματοχυμό 5 κ. σούπας ξύδι 4 κ. σούπας[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣΟ Διάσημος Σεφ Άκης Πετρετζίκης, μαγειρεύει με ρύζι και σάλτσες Uncle Ben's® στο Σκαλβενίτη στην Καλλιθέα, για εσάς. ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΕΖΙΚΟ --15 λεπτά, υλικά για 4[...]
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ γειτονακια και λοιποί αναγνώστες! Η άνοιξη έκανε και επισήμως την είσοδό της εγώ όμως διάλεξα μια συνταγή μάλλον χειμωνιάτικη πρώτον γιατί εδώ πάνω[...]
Πηγή: thatseat.blogspot.grΠροβενσαλ ειναι ο συνδιασμος ελαιολαδου σκορδου,κρεμμυδιου,ντοματας και διαφορων μυρωδικων Μια ζεστη σαλατα ορεκτικο,η οποια συνοδευει τελεια τα κρεατικα[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΠροβενσαλ ειναι ο συνδιασμος ελαιολαδου σκορδου,κρεμμυδιου,ντοματας και διαφορων μυρωδικων Μια ζεστη σαλατα ορεκτικο,η οποια συνοδευει τελεια τα κρεατικα[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΚαλή σας μέρα!!! Εχθές ανακάλυψα ότι δεν φαινόταν πουθενά η προχθεσινή μου ανάρτηση... εκείνα τα αγαπημένα palmier με βούτυρο και καστανή ζάχαρη! Απορώ γιατί[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά 1,5 κλ. αρνί μπούτι 2-3 ντομάτες 2-3 κρεμμύδια 1 στικ κανέλλα Υλικά για την πάστα cury 1 κουτ. κάρδαμο 1 κουτ. κόλιανδρο 1/2 σκόρδο (κεφάλι) 1 κουτ.[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ 2 κιλά χοιρινό μισό κιλό πατάτες μισό κιλό καρότα 250 γρ. μέλι 250 γρ. ζάχαρη γαρύφαλλο μουστάρδα αγγλική θυμάρι σκόρδο βούτυρο βερύκοκα [...]
Πηγή: megatv.com/cookΚαλή σας μέρα!!! Εχθές ανακάλυψα ότι δεν φαινόταν πουθενά η προχθεσινή μου ανάρτηση... εκείνα τα αγαπημένα palmier με βούτυρο και καστανή ζάχαρη! Απορώ γιατί[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr