Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 146 συνταγές
Μπήκε επιτέλους η άνοιξη και οι αναμνήσεις από τα παιδικά μου χρόνια, ζωντανές και γεμάτες νοσταλγία, τριβελίζουν το μυαλό μου που, εδώ που τα λέμε, έχει[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν και οι περισσότεροι foodbloggers έχουν ξεκινήσει την ανάρτηση νηστίσιμων συνταγών, εγώ για σήμερα ακόμη θα συνεχίσω με κρέας. Με φαγητό της εποχής, ένα από[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤην ημέρα της γιορτής του συντρόφου μου είπα να του φτιάξω κάτι αλλιώτικο, αν και τον έχω τρελάνει στα "αλλιώτικα", του αρέσει όμως να έχουμε αυτές τις[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΌλα τα φαγητά δεν πρέπει να αλατίζονται την ίδια στιγμή. Τα όσπρια και τα λαχανικά σκληραίνουν όταν αλατίζονται από την αρχή του μαγειρέματος. Το κρέας και τα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΠιθανόν να έχετε παρατηρήσει ότι δεν είμαι από τα άτομα που θα αφορίσουν οτιδήποτε ετοιματζίδικο και αγοραστό. Δεν φτιάχνω τραχανά και χυλοπίτες, τα αγοράζω[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΗ φίλη μας Ειρήνη , μας στέλνει συνταγή για ένα από τα αγαπημένα της φαγητά. Απλό αλλά υπέροχα νόστιμο!! Το φαγητό αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα της[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΧρόνια τώρα κάνουμε παρέα (που λέει και το τραγουδάκι) μέσα από τις γραμμές και τους φιλόξενους τόπους του Internet, όπως αυτός του Hungry και με κάποιους[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑχ θέλω πολύ να σας ρωτήσω κάτι; Αλλά φοβάμαι μήπως σας ακουστεί και παλαβό και δεν τολμάω. Όμως δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά, γιατί είναι θέμα εκτάκτου[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΜια παλιά συνταγή που έβαλα στο μπλογκ μου τζαι μεταφέρω τζαι δαμέ.[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΚαι ποίος δεν έχει φάει στο κυριακάτικο τραπέζι της οικογένειας αυτό το πιάτο. Απλό και αγαπημένο! Υλικά 1500γρ μοσχάρι(κατά προτίμηση νουά κομμένο φέτες) 10[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για τη σάλτσα και το τελείωμα του πιάτου 300 γρ. Ταλιατέλες, φρέσκιες 40 γρ. Ελαιόλαδο 150 γρ. Λουκάνικο χωριάτικο 100 γρ. Κολοκύθι, σε στικς 5[...]
Πηγή: megatv.com/cookΓεμιστά με κιμά ζυμαρικά Pelmeni (σαν τα Ραβιόλια) σε Βινεγκραίτ σόγιας, Κεφίρ και ξυδιού με Gremolata Μαϊντανού, σκόρδου, τζίντσερ, και ξύσμα λεμονιού και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚάθε αναφορά στο νουά με πάει αυτόματα σε οικογενειακά τραπέζια των παιδικών χρόνων και ειδικά στη μητέρα μου, την περιβόητη Ηώ, να’ ναι καλά στα 80τόσα της ως[...]
Πηγή: caruso.gr ΚΡΕΑΤΟΣΟΥΠΑ ΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΥΚΟ Θα μου πειτε βεβαια, οτι το οσομπούκο, δεν ειναι και οτι πιο συνηθισμενο στην Ελλαδα. Το οσομπουκο ειναι ενα "φτωχικο"[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜοσχοβολιστό το φαγάκι μας, σήμερα!! Και μεθυσμένο! Γιατί μεθυσμένο; Μα επειδή περιέχει ουζάκι! Όχι!! Δεν έχω σκοπό να σας μεθύσω. Βέβαια αν εσείς θέλετε,[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grυλικά 900 γρ. χοιρινό κρέας από πανσέτα, κομμένο σε κύβους 3 εκ. 500 γρ. λινγκουίνε (ζυμαρικό) 1 φλ.κ. λευκό κρασί 4 κ.σ. ελαιόλαδο αλάτι, φρεσκοτριμμένο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiαφιερωμένο στη μητέρα μου Ηώ Κάθε αναφορά στο νουά με πάει αυτόματα σε οικογενειακά τραπέζια των παιδικών χρόνων και ειδικά στη μητέρα μου, την περιβόητη Ηώ,[...]
Πηγή: pandespani.comΚΕΜΠΑΠΙΑ ΜΕ ΠΛΗΓΟΥΡΙ Υλικά 1 κιλό πλιγούρι ψιλό ½ κιλό κιμάς μοσχαρίσιος 2 μεγάλα κρεμμύδια βούτυρο αλεύρι αλάτι, πιπέρι φέτες λεμονιού Εκτέλεση Φτιάχνουμε[...]
Πηγή: greekouzina.gr1 κατσικάκι 5 κιλά 1 μπόλια κατσικιού Αλάτι Πιπερι Λίγο Βούτυρο (νέα φυτινη) Για τη γέμιση 1 (400 gr) συκωταριά ψιλοκομμένη 10 φρέσκα κρεμμύδια 1 φλυτζάνι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο πιο διάσημο αλλαντικό του κόσμου! Εφευρέθηκε από τους Σουμέριους από το 3.000 π.Χ. όμως και οι Αρχαίοι Έλληνες γνώριζαν πάρα πολύ καλά την νοστιμιά και[...]
Πηγή: greekmasa.gr1 κιλό αγριογούρουνο κομμένο μικρές μεριδούλες 300 γρ. σάλτσα ντομάτας 200 γρ. ντοματάκια ψιλοκομμένα στη σάλτσα τους 1 ποτήρι του κρασιού κόκκινο κρασί γλυκό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια κιμαδόπιτα με λαχανικά (όπως και μια κρεατόπιτα ή μια κοτόπιτα) είναι ένας από τους πιο νόστιμους τρόπους για να αξιοποιήσουμε το στοκ του ψυγείου σε[...]
Πηγή: pandespani.comΝηστεία - νηστεία αλλά όχι για όλους… Έτσι την Κυριακή που μας πέρασε διάλεξα να κάνω για τους μη νηστεύοντες ένα φαγητό σήμα κατατεθέν της κρητικής[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr