Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 54 συνταγές
Σας έχει συμβεί να πρέπει να μαγειρέψετε κάτι λόγω ενοχών; Εμένα μου έτυχε τελευταία και όσο περνούσε ο καιρός και αυξάνονταν οι τύψεις, τόσο ανέβαλα την[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ σημερινή μου συνταγή είναι εύκολη, γρήγορη και ιδιαίτερα ...πολυμορφική. Και αμέσως εξηγώ τι εννοώ: Είναι εύκολη γιατί είναι μιά συνταγή με μια ιδιότητα που[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΜερικές ιδέες για το τι να κάνετε τόσο φαγητό ή και γλυκό που μπορεί να έχει μείνει αυτές τις ημέρες των γιορτών.[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΖυμαρικά... μεγάλη αγάπη!! Από τις πιο παλιές και πιο σταθερές! Από κείνες που δεν σε αφήνουν και δεν τις εγκαταλείπεις ποτέ! Απ' αυτές που είναι μέρος του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grby greekadman Από παιδί έτυχε να έχω μια σχέση λατρείας με την Γαλλία, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια η Βουργουνδία ( Bourgogne ) ειδικώς, εξασκεί πάνω μου[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΦυσικά και άλλαξα γνώμη. Είχα προβλέψει μια ωραία σούπα με τα μανιτάρια μου, σαν κι αυτή , που την αγάπησα παράφορα όταν την πρωτοέφτιαξα. Αλλά υπάρχουν και[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΜακαρονάδα με απάκι Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος: 15’, Κόστος: 5 € ΥΛΙΚΑ : 400 γρ. μακαρόνια 1 κρεμμύδι ξερό 2 καρότα 300 γρ.[...]
Πηγή: foodtrails.grΌλοι συμφωνούν ότι η παστιτσάδα ήρθε στην Κέρκυρα με τους Βενετσιάνους αλλά η πραγματική ιστορία του φαγητού αυτού είναι άγνωστη στους πολλούς, ίσως[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια σαλάτα ζυμαρικών θα σου προσφέρει υδατάνθρακες, βιταμίνες και φυτικές ίνες σε ένα δροσερό πιάτο που θα σε χορτάσει χωρίς να σε βαρύνει. Μοναδική επιλογή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑν υπάρχει μια μεγάλη star στο πιάτο με τα σπαγγέτι σου αυτή είναι σίγουρα η bolognese. Ή πιο λαϊκά η μακαρονάδα με κιμά. Τι λες να την ετοιμάσεις με κιμά[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά: Για 2-4 άτομα 1 πακέτο πένες Για τη σάλτσα κιμά 2 καρότα τριμμένα 100 γραμμάρια μανιτάρια κονσέρβας πολύ καλά πλυμένα και στραγγισμένα 2 κουταλιές της[...]
Πηγή: sidagi.grΠαρόλο που στο σπίτι μου ο λαγός θεωρείτο βασιλικό φαγητό και όποτε μας δινόταν η ευκαιρία να τον μαγειρέψουμε σαλμί ή στουφάτο το θεωρούσαμε σπουδαίο[...]
Πηγή: bostanistas.grΑισίως μπήκε και ο Μάρτιος! Η άνοιξη έκανε κι αυτή την εμφάνισή της και μας άνοιξε και τη δική μας όρεξη για νέες μαγειρικές δημιουργίες! Η πρώτη μας συνταγή[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΑΚΌΤΤΟ ΜΕ ΠΟΛΈΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Προτελευταία συνάντηση των Quanti Modi di Fare e Rifare για το έτος 2013 και η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠριν λίγο καιρό είχα επιχειρήσει να ψήσω στον φούρνο ένα κότσι μοσχαρίσιο που είχα βρει τυχαία (τυχαία, γιατί σπάνια πουλιούνται κότσια ολόκληρα από έλληνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, στη περιοχή της Μπολόνιας,[...]
Πηγή: caruso.gr