Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 51 συνταγές
Μακαρονάδα με απάκι Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος: 15’, Κόστος: 5 € ΥΛΙΚΑ : 400 γρ. μακαρόνια 1 κρεμμύδι ξερό 2 καρότα 300 γρ.[...]
Πηγή: foodtrails.grΗ σημερινή μου συνταγή είναι εύκολη, γρήγορη και ιδιαίτερα ...πολυμορφική. Και αμέσως εξηγώ τι εννοώ: Είναι εύκολη γιατί είναι μιά συνταγή με μια ιδιότητα που[...]
Πηγή: christiespicnic.blogspot.grΜερικές ιδέες για το τι να κάνετε τόσο φαγητό ή και γλυκό που μπορεί να έχει μείνει αυτές τις ημέρες των γιορτών.[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΖυμαρικά... μεγάλη αγάπη!! Από τις πιο παλιές και πιο σταθερές! Από κείνες που δεν σε αφήνουν και δεν τις εγκαταλείπεις ποτέ! Απ' αυτές που είναι μέρος του[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grby greekadman Από παιδί έτυχε να έχω μια σχέση λατρείας με την Γαλλία, αλλά τα τελευταία 20 χρόνια η Βουργουνδία ( Bourgogne ) ειδικώς, εξασκεί πάνω μου[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΦυσικά και άλλαξα γνώμη. Είχα προβλέψει μια ωραία σούπα με τα μανιτάρια μου, σαν κι αυτή , που την αγάπησα παράφορα όταν την πρωτοέφτιαξα. Αλλά υπάρχουν και[...]
Πηγή: saffrongatherer.blogspot.grΑν υπάρχει μια μεγάλη star στο πιάτο με τα σπαγγέτι σου αυτή είναι σίγουρα η bolognese. Ή πιο λαϊκά η μακαρονάδα με κιμά. Τι λες να την ετοιμάσεις με κιμά[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΣας έχει συμβεί να πρέπει να μαγειρέψετε κάτι λόγω ενοχών; Εμένα μου έτυχε τελευταία και όσο περνούσε ο καιρός και αυξάνονταν οι τύψεις, τόσο ανέβαλα την[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια σαλάτα ζυμαρικών θα σου προσφέρει υδατάνθρακες, βιταμίνες και φυτικές ίνες σε ένα δροσερό πιάτο που θα σε χορτάσει χωρίς να σε βαρύνει. Μοναδική επιλογή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΌλοι συμφωνούν ότι η παστιτσάδα ήρθε στην Κέρκυρα με τους Βενετσιάνους αλλά η πραγματική ιστορία του φαγητού αυτού είναι άγνωστη στους πολλούς, ίσως[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 1 πακέτο πένες Για τη σάλτσα κιμά 2 καρότα τριμμένα 100 γραμμάρια μανιτάρια κονσέρβας πολύ καλά πλυμένα και στραγγισμένα 2 κουταλιές της[...]
Πηγή: sidagi.grΠαρόλο που στο σπίτι μου ο λαγός θεωρείτο βασιλικό φαγητό και όποτε μας δινόταν η ευκαιρία να τον μαγειρέψουμε σαλμί ή στουφάτο το θεωρούσαμε σπουδαίο[...]
Πηγή: bostanistas.grΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΣΤΡΑΚΌΤΤΟ ΜΕ ΠΟΛΈΝΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Προτελευταία συνάντηση των Quanti Modi di Fare e Rifare για το έτος 2013 και η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠριν λίγο καιρό είχα επιχειρήσει να ψήσω στον φούρνο ένα κότσι μοσχαρίσιο που είχα βρει τυχαία (τυχαία, γιατί σπάνια πουλιούνται κότσια ολόκληρα από έλληνα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤη σάλτσα Μπολονέζ, στην Ελλάδα την έχουμε μάθει ως σάλτσα κιμά, για μακαρόνια με κιμά. Όμως, απ’ τα παλιά χρόνια μέχρι και σήμερα, στη περιοχή της Μπολόνιας,[...]
Πηγή: caruso.gr