Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
Υλικά (4 μερίδες) : 4 φιλέτα από αγριογούρουνο 1 σέλερι λίγο σπορέλαιο (για τηγάνισμα) Για τη μαρινάδα: 2 σκελίδες σκόρδο 1 κλαράκι θυμάρι 30 ml κόκκινο ξηρό[...]
Πηγή: yumyum.grυλικά 1500 γρ. μπριζόλες αγριογούρουνου πάχους 3 εκ. γιά τη μαρινάδα: 250ml ελαιόλαδο 2 λεμόνια, το χυμό 1 καρότο σε φετάκια 1 μεγάλο κρεμμύδι σε χοντρές[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαι επιμέρους έχουμε: Υλικά: 1 κιλό φιλέτο πάπια (γιατί... δε γίνεται αλλιώς!) αλάτι, πιπέρι για τη σάλτσα: 200 γραμμάρια μέλι 200 γραμμάρια[...]
Πηγή: greekcook.grΤο όνομά τους, προέρχεται από την αρχαιοελληνική λέξη αμανίτης. Για τους περισσότερους, τα μανιτάρια είναι μικρά φυτά, με περίεργο σχήμα και υφή, που φυτρώνουν[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΟι τερίν (terrine) πήραν το όνομά τους απ’ το ομώνυμο κεραμικό σκεύος στη Γαλλία και στην αυθεντική εκδοχή είναι ένα είδος πατέ με μικρά κομμάτια κρέατος που[...]
Πηγή: caruso.gr