χαλβας φαρσαλων | καρυδοπιτα βεφα | κρεμα πατισερι | μουστοκουλουρα με μουστο | ντονατς παρλιαρος | λουκάνικα στο φούρνο | κινέζικο κοτόπουλο | νιοκι συνταγες | μυδια με ρυζι | μπακλαβας παρλιαρος
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Κρεατικα - Στο φουρνο

Βρέθηκαν 31 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Τα μυστικά του καλού ψήστη σε ψησταριά και[...]

“Τα μυστικά του ψήστη” από το Cucina Caruso και την ΑΛΦΑ Weiss είναι η νέα σειρά 12 βίντεο-επεισοδίων που ξεκίνησαν σε Facebook & YouTube στα τέλη Ιουνίου 19[...]

Πηγή: caruso.gr
Τα 5 απλά μυστικά για τέλεια σπιτικά μπιφτέκια[...]

Τα μπιφτέκια εικάζω ότι είναι η πιο δημοφιλής επιλογή πιάτου σε ταβέρνες. Και ίσως η πιο εύκολη και γρήγορη λύση γεύματος, για να είναι όλοι ευχαριστημένοι στο[...]

Πηγή: caruso.gr
Η επιστήμη πίσω απ' την καθημερινή[...]

Αφού είδαμε στο Α’ Μέρος, πως η φυσιολογία των διαφορετικών υλικών (κρέας εν προκειμένω ως παράδειγμα) και η χημεία, μας οδηγούν στην κατάλληλη τεχνική (αργό ή[...]

Πηγή: caruso.gr
ψάρι ψητό στο φούρνο - Pandespani.com

Έχω μια δυσανεξία στους μύθους της κουζίνας. Σ΄όλα αυτά που έχουν ντυθεί το πέπλο μιας μυστήριας δυσκολίας και είναι σαν να λένε-παπαγαλίζουν: «μη, τζιζ, μην[...]

Πηγή: pandespani.com
σκαλοπίνια με λεμόνι & πεπερονάτα: τα[...]

Τα μοσχαρίσια σκαλοπίνια (scaloppine) ή εσκαλόπ (escalope), όπως τα αποκαλούμε σήμερα συχνότερα, ακολουθώντας την γαλλική τους ονομασία (παλιότερα δε και[...]

Πηγή: pandespani.com
καρέ μοσχαριού με τσιπς και πουρέ σελινόριζας -[...]

Από τις πιο κομψές και μαζί σέξι κοπές κρέατος, το καρέ μοσχαριού, ως συνηθίζεται να αποκαλούνται οι εν σειρά μοσχαρίσιες κοτολέτες με το ημίγυμνο κόκκαλο,[...]

Πηγή: pandespani.com

Ο όρος Αρτοκλασία σημαίνει ο τεμαχισμός του άρτου και χρησιμοποιείται μόνο στη Λειτουργική . Εσφαλμένα λέγεται και αρτοπλασία.Έτσι στη Λειτουργική αρτοκλασία[...]

Πηγή: glykesistories.blogspot.gr
Μανιτάρια γεμιστά με τυριά

Μεζές πρώτης τάξεως! Τα μεγάλα, φρέσκα μανιτάρια γίνονται πάντα μια αξεπέραστη λιχουδιά. Στο πατρικό μου μανιτάρια δεν τρώγαμε! Αν και ο μπαμπάκας μου σαν[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Όλα κόκκινα

Πέρασα ώρες καθισμένη μπροστά στον υπολογιστή, φορώντας δυο πουλόβερ και τα μάλλινα γάντια μου, μιτέν βέβαια για μη χάνω την αίσθηση των πλήκτρων. Η τόση[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Χοιρινό με λωτούς

Η αγάπη της Αμερικανίδας... "Βέφας" Martha Stewart για τα υλικά εποχής δεν θα μπορούσε να αφήσει απ' έξω ένα τόσο ωραίο φρούτο όπως οι λωτοί, που εδώ[...]

Πηγή: tlife.gr/recipe_main.html
Οι bostanistas στο Bollywood

Tandoori ονομάζεται το εξ Ινδίας μαριναρισμένο σε μπαχαρικά και γιαούρτι κρέας ή κοτόπουλο, που προέρχεται από το βορειοανατολικό μέρος της χώρας και[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Της νηστείας: κουνουπίδι αντί για κιμά

Στο παρελθόν, αντιπαθούσα την νηστεία. Κυρίως γιατί αντιδρούσα στο γεγονός ότι η θρησκεία την επέβαλε, με μια επίφαση που δεν μπορούσα να κατανοήσω. Το[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μανιτάρια γεμιστά με τυριά

Μεζές πρώτης τάξεως! Τα μεγάλα, φρέσκα μανιτάρια γίνονται πάντα μια αξεπέραστη λιχουδιά. Στο πατρικό μου μανιτάρια δεν τρώγαμε! Αν και ο μπαμπάκας μου σαν[...]

Πηγή: tantekiki.blogspot.gr
Say cheese

Η μαμά μου είναι αυτή που ευθύνεται για την αγάπη που έχω στα τυριά. Όταν ήμουν μικρή, με έπαιρνε μαζί της όταν πήγαινε για ψώνια στο ντελικατέσσεν της[...]

Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr
Τρυφερό και νόστιμο μοσχαρισιο συκώτι |[...]

Θυμάμαι τη Σμυρνιά γιαγιά μου, τη Ναυσικά (εξαιρετική μαγείρισσα και ίσως ο πιο «άγιος άνθρωπος» που γνώρισα στη ζωή μου), μια φορά την εβδομάδα απαραιτήτως να[...]

Πηγή: caruso.gr
ΦΙΛΕΤΟ ΜΟΣΧΑΡΙΟΥ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΑΔΕΡΑ

Υλικά : 1 φιλέτο μοσχαρίσιο (250 g κρέας ανά άτομο) 2 κρεμμύδια 2 φλιτζάνια κρασί μαδέρα (ή μαυροδάφνη) 1/2 κουταλιά φαρίνα 1 κύβος ζωμού μόσχου 1/2 κουταλιά[...]

Πηγή: yumyum.gr
ΤΟΝΟΣ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ ΜΕ ΚΡΙΘΑΡΑΚΙ

"Γιουβέτσι με ψάρι; Τρώγεται;" Αυτή ήταν η αντίδραση όσων άκουσαν για τη σημερινή μας συνταγή! Κι όμως! Πρόκειται για μια απροσδόκητη παρασκευή, αλλά με[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Σουτζουκάκια με ελιές στη γάστρα

Τα σουτζουκάκια θέλουν πολύ σκόρδο και πολύ κύμινο…..έλεγε η μαμά μου. Τόσο σκόρδο που να περνάει μύγα από πάνω, να ζαλίζεται και να πέφτει…..[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Μπριζόλες χοιρινές με βελούδινη σάλτσα λεμονιού[...]

Με το που ακούει κανείς μπριζολάκια χοιρινά με σάλτσα λεμονιού-κάπαρης το μυαλό του λογικά ανατρέχει στην Ιταλική κουζίνα ή στη κουζίνα της Νότιας Γαλλίας,[...]

Πηγή: caruso.gr
Ψαρονέφρι σε Φύλλο Σφολιάτας: εντυπωσιακό,[...]

Το φιλέτο Γουέλινγκτον, δηλαδή φιλέτο σε φύλλο σφολιάτας, είναι η επιτομή του γιορτινού ή επίσημου πιάτου. Η κλασική συνταγή είναι με ολόκληρο μοσχαρίσιο[...]

Πηγή: caruso.gr
Μπιφτέκια της εκκαθάρισης, με ψητή πέστροφα

Χθες έβγαλα τέσσερις πέστροφες από την κατάψυξη. Είπαμε, άρχισαν οι εκκαθαρίσεις σε ψυγείο και ντουλάπια και αφού τα καθαρίσουμε θα δούμε τι και πώς θα τρώμε[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Κατσικάκι κατσαρόλας σε λευκό κρασί με κάπαρη,[...]

Η ιδέα για την συνταγή Μεσογειακό κατσικάκι με λευκό κρασί, κάπαρη, ελιές και κοκκάρια, μου ήρθε λίγες μέρες πριν τον περσινό δεκαπενταύγουστο, όταν ήθελα να[...]

Πηγή: caruso.gr
Χριστουγεννιάτικο χοιρινό με πληθωρική σάλτσα[...]

Το χοιρινό είναι η κλασική επιλογή για ένα παραδοσιακό Ελληνικό Χριστουγεννιάτικο τραπέζι και όχι μόνον. Πολύ δημοφιλές κρέας στο φούρνο με πολλές[...]

Πηγή: caruso.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy