Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 35 συνταγές
Από τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comΧριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και αρκετές άλλες γιορτές έρχονται... ευκαιρία για μαζώξεις της στενής ή της ευρύτερης οικογένειας αλλά και των φίλων και γνωστών.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟ όρος Αρτοκλασία σημαίνει ο τεμαχισμός του άρτου και χρησιμοποιείται μόνο στη Λειτουργική . Εσφαλμένα λέγεται και αρτοπλασία.Έτσι στη Λειτουργική αρτοκλασία[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Αυτή η γέμιση αρέσει πολύ στα παιδιά μου. Κάθε χρόνο τη φτιάχνω και δε βαριούνται να την τρώνε ακόμη και δεύτερη και τρίτη μέρα, γιατί[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grFor English, scroll down Σύκα....σύκα παντού! Μου αρέσει πολύ αυτό το φρούτο! Όταν βρήκα τη σημερινή συνταγή εδώ μπορείτε να καταλάβετε ότι δεν υπήρχε[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤο κρέας της γαλοπούλας είναι άπαχο και γι' αυτό πολύ υγιεινό, είναι όμως άνοστο. Και ακόμα πιο άνοστο είναι το στήθος που συνήθως προτείνουν οι[...]
Πηγή: bostanistas.grFor English, scroll down Σύκα....σύκα παντού! Μου αρέσει πολύ αυτό το φρούτο! Όταν βρήκα τη σημερινή συνταγή εδώ μπορείτε να καταλάβετε ότι δεν υπήρχε[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΚάθε τέτοια εποχή, με τα τελευταία σύκα φτιάχνω το τσάτνεϊ που καταναλώνει ο άντρας μου όλο τον χρόνο με κρύο κρέας, μπιφτέκια και κεφτέδες. Το έμαθα από την[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά (Σερβίρει 6 ) 1 κομμάτι χοιρινό για ρολό 20 σύκα αποξηραμένα 400 γρ. καπνιστό τυρί 1 πράσο 1 καρότο 2 κλωνάρια σέλινο ή σέλερι 1 κρεμμύδι 4 σκελίδες[...]
Πηγή: sidages.grΕνώ προσπαθώ να βρω τους ρυθμούς μου μετά την επιστροφή στην Ολλανδία λίγες μέρες πριν, ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις γεύσεις από αυτό το ταξίδι στην Ελλάδα.[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑπό τα πράγματα που λατρεύω στην παραδοσιακή γαλλική κουζίνα είναι η ανάδειξη των τοπικών υλικών που έχει σαν αποτέλεσμα κάθε σπεσιαλιτέ μιας περιοχής να[...]
Πηγή: pandespani.comΧριστούγεννα, Πρωτοχρονιά και αρκετές άλλες γιορτές έρχονται... ευκαιρία για μαζώξεις της στενής ή της ευρύτερης οικογένειας αλλά και των φίλων και γνωστών.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΠοδαρικό σήμερα για τις συνταγές του 2019! Μετά από αρκετό διάστημα «διακοπών», σήμερα έφτιαξα κάτι καινούριο! Ένα κλασικό «comfort food»,[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΔεν ξέρω αν σας το χω ξαναπεί αλλα η μαγειρική μου καριέρα σε γερμανικό έδαφος άρχισε σε μια πλούσια γειτονιά του Μοναχου σε ένα αυστριακό καφέ το οποιο[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤελευταία συνταγή πριν το Πάσχα...Να κάνω και καμιά δουλειά η μαγείρισσα, να εκκλησιαστώ και λίγο, να κάνω και το πλάνο μου και τα ψώνια για τα μαγειρέματα[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚατ'αρχήν να πω οτι η ανάρτηση η συγκεκριμένη έγινε μετά από πρόσκληση της-λέγε με, ιδέες κατεβάζω!- Λιλας με τα λιλά , για μια σειρά συνταγών που θα έχουν ως[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜετά τις αφράτες τηγανίτες με σύκα και μέλι , επέλεξα να φτιάξω τα αφράτα κεφτεδάκια φούρνου. Είναι τυχαίο, πίστεψέ με. Δεν έχω σκοπό από εδώ και πέρα να[...]
Πηγή: bostanistas.gr4 κότσια χοιρινά γύρω στο 1.300 έκαστο με κόκαλο και την πέτσα φρέσκο θυμάρι φρέσκια ρίγανη αλάτι χοντρό φρεσκοτριμμένο πιπέρι 2 σκ. σκόρδο πολτοποιημένες 1[...]
Πηγή: argiro.gr1 γουρουνάκι γάλακτος ολόκληρο 4-6 κιλά 3 πορτοκάλια 3 λεμόνια 1/3 φλ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. μουστάρδα 2 σκ. σκόρδο 1 κύβο μικρές φρέσκες πατάτες αλάτι[...]
Πηγή: argiro.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Στην οικογένειά μου τρώμε κυρίως τη γέμιση του κιμά και λιγότερο τη γαλοπούλα τις μέρες των Χριστουγέννων. Έτσι λοιπόν, φέτος που ήμασταν[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΈνα φαγητό πολύ εύκολο που με την κατάλληλη μαρινάδα γίνεται ένα φαγητό υψηλών απαιτήσεων. Μπορεί να συνοδεύει άνετα ένα κυριακάτικο τραπέζι, ένα μπουφέ ακόμα[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.gr4 μπριζόλες χοιρινές 4 ξερά σύκα ψιλοκομμένα 4 ξερά βερίκοκα ψιλοκομμένα 4 ξερά δαμάσκηνα ψιλοκομμένα λίγες σταφίδες ψιλοκομμένες 1 λεμόνι (και το ξύσμα) 1[...]
Πηγή: cookpad.com/gr9/2/16 Ψαρονέφρι με σύκα και μουστάρδα για ένα καλοψημένο κρεατάκι με πλούσια σάλτσα. Παρότι διάβασα πρόσφατα πως το ψαρονέφρι δεν είναι πια της μόδας εμείς[...]
Πηγή: zannetcooks.comΥλικά της συνταγής μας 1100-1200 γρ. ψαρονέφρι ανοιγμένο για γέμισμα 300 γρ. πιπεριές Φλωρίνης 150 γρ. λιαστή ντομάτα 1 σκελίδα σκόρδο 200 γρ. γραβιέρα ή φέτα[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grχοιρινό γεμιστό ρολό με σύκα σε σάλτσα πορτοκαλιού Το χοιρινό γεμιστό ρολό με σύκα και καρπούς είναι ένα χαρούμενο πιάτο απ’ την κατηγορία εκείνων που θέλουν[...]
Πηγή: pandespani.com