Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 77 συνταγές
Οι μέρες των διακοπών για άλλους τελείωσαν, για άλλους πλησιάζουν και για άλλους είναι σε εξέλιξη. Οι περισσότεροι από εμάς, αν όχι όλοι, προτιμάμε και[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr;Όταν δεν έχεις χρόνο, αλλά δεν θέλεις να κάνεις πάλι μακαρόνια με κιμά, κάνεις μια σκανδαλιά. Αυτό που λέμε δεν είναι Γιάννης αλλά Γιαννάκης. Αντί για[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΤι θα λέγατε για ένα γρήγορο συνοδευτικό με μανιτάρια για ψητό κρέας ή ψάρι; Σας έχουμε αυτήν την εναλλακτική πρόταση, λοιπόν, που δεν απαιτεί ούτε πολύ χρόνο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΧρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη! Το Πάσχα ήρθε κι έφυγε και ένα έχω να δηλώσω. Έφαγα τόσο πολύ που δεν έχω ξαναφάει στη ζωή μου. Τέτοια λαιμαργία είχε καιρό να[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΈνα κυριακάτικο πιάτο εποχής! Αν η μακαρονάδα της προηγούμενης ανάρτησης είναι ένα πρόχειρο καθημερινό πιάτο, η σημερινή είναι μια από τις καλύτερες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΠροχθές ήταν αργία εδώ στην Ολλανδία και, ω τί μεγάλη έκπληξη, ο καιρός ήταν και πάλι χάλια. Ήταν αυτός ο καιρός που σε κάνει να θες να μείνεις στο κρεβάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grυλικά 1 κ. αλεύρι από σιτάρι (κατά προτίμηση κίτρινο) 1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι γάλα ή νερό, όσο πάρει για το σερβίρισμα: φρέσκο βούτυρο και τριμμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜια γνωστή εταιρεία ζυμαρικών έφτιαξε παραδοσιακά ζυμαρικά με σχήματα εμπνευσμένα από την ελληνική παράδοση. Οι πλεξούδες, εμπνευσμένες από τη Θεσσαλία, είναι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥπέροχα γεμιστά, ποντιακά ζυμαρικά!!! (Εκδοχή περιοχής Καυκάσου) Τι χρειαζόμαστε: νερό 2-3 ποτήρια αλεύρι για πίτες, όσο σηκώσει αλάτι βούτυρο φρέσκο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΘυμάστε το πέστο ρόκας που έφτιαξα και συνόδεψα το ψάρι μου; Είχα σκοπό να το δοκιμάσω σε ζυμαρικά και το έκανα. Με αφορμή ενα τραπέζι που είχα, έφτιαξα τις[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥπέροχα γεμιστά, ποντιακά ζυμαρικά!!! (Εκδοχή περιοχής Καυκάσου) Η κοινή μας αγάπη για τη μαγειρική ήταν η αφορμή να γνωρίσω μέσα στο διαδίκτυο τη φίλη Σοφία[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΥλικά : 700-800 γρ κουνέλι κομμένο για τηγάνι (μισό καλοθρεμμένο κουνέλι γεμίζει μιά στρώση στο τηγάνι) 1,5 ποτήρι κρασί κόκκινο ξηρό 1/2 ποτ. λάδι. 1 καλή[...]
Πηγή: greekmasa.grΖουμερή κρεατόσουπα Τι χρειαζόμαστε: 2 κιλα μοσχαρακι (στηθος με κοκκαλο) 1 πακετο μακαρονια αλατι ανθοτυρο Πλένουμε και βραζουμε το κρεας με αλατι για 2 ωρες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr800 γρ. χοιρινή σπάλα PORKY 1 ντομάτα FARMERS REPUBLIC 1 ξερό κρεμμύδι FARMERS REPUBLIC 1 Πράσινη πιπεριά FARMERS REPUBLIC 250 γρ. ανθότυρο Σίφνου 200[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΤέλειο το μεσημεριανό μου σήμερα και πάνω απ'όλα το καταυχαριστήθηκαν τα παιδιά! Να ξεκινήσω να σας περιγράφω; Αν και πιστεύω ότι οι περισσότεροι από εσάς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΈνα όχι και τόσο εύκολο φαγητό από γευστική άποψη αλλά σούπερ δυναμωτικό για όσους έχουν θέματα αιματολογικά και θέλουν να ενισχύσουν τον αιματοκρίτη τους. Κι[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr700γρ. ψαρονέφρι κομμένο σε χοντρές φέτες 2 φλιτζ. κρέμα γάλακτος ½ φλιτζ. λευκό κρασί 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 πράσο (μόνο το άσπρο μέρος) ψιλοκομμένο 1 κ.σ.[...]
Πηγή: cooklos.grΗ ανάρτηση αυτή προοριζόταν για χθες. Δυστυχώς δεν πρόλαβα οπότε η συνταγή με τους λαχανοντολμάδες σήμερα, και μια που δεν είναι Παρασκευή αλλά Σάββατο,[...]
Πηγή: cretatrapezomata.blogspot.grΓνωρίζετε πως αν μεταφράζαμε τα σαρμαδάκια (sarma) θα τα λέγαμε τυλιχτά, ενώ αν μεταφράζαμε τα ντολμαδάκια (dolma) θα τα λέγαμε γεμιστά; Και λέγοντας γιαλαντζί[...]
Πηγή: ellinikoxreosstigastronomia.blogspot.gr