Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
Στο γένος της αλόης, που όχι άδικα χαρακτηρίζεται «Το θαύμα της Φύσης», ανήκουν πάνω από 350 είδη που ανήκουν στην οικογένεια των Κρινοειδών[...]
Πηγή: votanakaiaromatika.blogspot.grΑπολαύστε μία δυναμωτική σούπα !!!! ΥΛΙΚΑ 1+1/2 μοσχαρίσιο ποδαράκι και κοιλιά 5 κουτ.σούπας από κρασί καλό ξύδι 10 κόκκους μαύρο πιπέρι 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grπως μαγειρεύεται το χταπόδι – χταπόδι στη σχάρα Γιατί είναι σκληρό το χταπόδι; Και πως το συμπαθές και νόστιμο μαλάκιο γίνεται μαλακό; Θα το βράσετε σε νερό,[...]
Πηγή: pandespani.com''Tο εξωτικό αυτό ψευδο-δημητριακό από τις μακρινές Άνδεις είναι ένα από τα πιο θρεπτικά τρόφιμα στον πλανήτη. Μαγειρεύεται όπως το ρύζι, είναι ελεύθερο[...]
Πηγή: mommy-yammy.blogspot.grΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Η ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ιστορία του χουνκιάρ μπεγεντί (hünkâr beğendi) ξεκινάει από την Αναστασία (περ. 1589 –1651), κόρη παπά απο την Τήνο που στα 15 της, την παίρνουν σαν σκλάβα[...]
Πηγή: caruso.grυλικά 2 ποδαράκια μοσχαρίσια 1 1/2 κοιλίτσα μοσχαρίσια 1 μεγάλο κρεμμύδι ξίδι αλατι σκόρδο Μπούκοβο εκτέλεση πλένουμε και καθαρίζουμε πολύ καλά την κοιλίτσα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑπολαύστε μία δυναμωτική σούπα !!!! ΥΛΙΚΑ 1+1/2 μοσχαρίσιο ποδαράκι και κοιλιά 5 κουτ.σούπας από κρασί καλό ξύδι 10 κόκκους μαύρο πιπέρι 1 ψιλοκομμένο κρεμμύδι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓάλα Γάλα ονομάζεται το λευκό, ή ελαφρώς κιτρινωπό υγρό, που έκκρινεται από τους μαστούς όλων των θηλαστικών, συμπεριλαμβανομένου και του ανθρώπινου είδους,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΥλικά (για 4 άτομα) 1300-1500 γρ. κοιλιές από αρνάκι γάλακτος (συνήθως πρέπει να τις παραγγείλουμε στο χασάπη) 2 ματσάκια άνηθο ψιλοκομμένο (κρατάμε 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΌλα ξεκίνησαν από την αδυναμία μου να πετάξω το κόκκαλο από το ψάρι. Είχα αγοράσει ένα μυλοκόπι ΝΑ -με το συμπάθειο- από τα ΑΒ μιας και το είχανε σε[...]
Πηγή: foodjunkie.euΈνας μερακλίδικος μεζές για το Πάσχα! Έχουν τον κόπο τους αλλά τον αξίζουν πέρα για πέρα. Τα γαρδουμάκια είναι από τα μερακλίδικα πιάτα της εποχής, που[...]
Πηγή: cretangastronomy.grυλικά 1 κ. αλεύρι από σιτάρι (κατά προτίμηση κίτρινο) 1/2 φλ.τσ. ελαιόλαδο 1 κ.γ. αλάτι γάλα ή νερό, όσο πάρει για το σερβίρισμα: φρέσκο βούτυρο και τριμμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamihttp://syntagesapokatina.blogspot.gr Από τις πιο διάσημες Ελληνικές σούπες. Χειμωνιάτικο φαγητό της φτωχολογιάς και των ξενύχτηδων, ένα κι ένα για το στομάχι.[...]
Πηγή: syntagesapokatina.blogspot.grΑυτόν τον πουρέ τον είχα τσεκάρει από καιρό.Πάντα κάτι άλλο έβγαινε στην μέση και το άφηνα στην άκρη.Κακώς το ομολογώ. Έχοντας πάρει άδεια από τον Γαργαντούα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΙσως απο τις πιο τονωτικες σουπες για τις κρυες μερες του χειμωνα Τι χρειαζόμαστε: Χοιρινη κοιλια Χοιρινο ποδι Νερο 2 μπουκαλια Ξυδι Σκορδο (ολοκληρο) Τσιλι ή[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜπορεί να αργήσαμε λίγο, αλλά τελικά το αγαπημένο σε όλους κουνέλι στιφάδο είναι εδώ! Θα έπρεπε να είναι από τις πρώτες μας συνταγές, αλλά είχαμε προτιμήσει το[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΥλικά γαλοπούλα: 1, περίπου 3½ κιλά μαργαρίνη: 60 γρ. μπράντι: 60 ml Για τη γέμιση και το γαρνίρισμα ελαιόλαδο ή μαργαρίνη: 2 κουταλιές της σούπας κρεμμύδι: 1[...]
Πηγή: icookgreek.comυλικά 2 ποδαράκια μοσχαρίσια 1 1/2 κοιλίτσα μοσχαρίσια 1 μεγάλο κρεμμύδι ξίδι αλατι σκόρδο Μπούκοβο εκτέλεση πλένουμε και καθαρίζουμε πολύ καλά την κοιλίτσα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr