Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Συνήθως ετοιμάζω το υλικό για δημοσίευση αρκετές μέρες πριν. Όμως τελευταία έχω στεγνώσει. Μ' έπιασε κι ένα κρύωμα και ξέμεινα τελείως. Η δεξαμενή των συνταγών[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΜια εύκολη και απλή πίτα. Έτοιμη σε τέσσερις μόλις κινήσεις! Υλικά 2 φύλλα σφολιάτα 300 γρ. κασέρι 1 παριζάκι ή ζαμπονάκι (προαιρετικά) 4 αυγά 1 κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΌταν έφερε τη συνταγή για την τυρόπιτα η Νατάσα , είχε γράψει στο πίσω μέρος του χαρτιού ακόμα μια συνταγή για τυρόπιτα, με τα ίδια βασικά υλικά αλλά λίγο[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΤα πιροσκί είναι ένα ρώσικο παραδοσιακό έδεσμα. Μοιάζουν με τους τούρκικους τζεσλεμέδες, αλλά γίνεται με πολύ περισσότερη ζύμη. Μοιάζουν με τυροπιτάκια αλλά[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΚαιρό έχω να βάλω κάτι μαγειρικό, μας φάγαν τα ταξίδια. Οπότε για αλλαγή να βάλω κάτι φαγώσιμο. Άνοιξα τα κιτάπια μου και διάλεξα τα μπατόν σαλέ. Τα αρμυρά[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΈβαλα προχτές τα μπατόν σαλά τα κλασσικά, να βάλω ακόμα μια συνταγή για το ίδιο πράγμα αλλά χωρίς τυρί! Υλικά 1 φλιτζάνι μαργαρίνη μαλακιά (soft) 3 φλιτζάνια[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΠιροσκί έχω ξαναβάλει. Τότε ήταν της γιαγιάς Κεράσας , αυτά είναι του Γιώργου. Εκείνα ήταν με πατάτα, κλασσικά δηλαδή, αυτά είναι με λουκανικάκι. Επίσης στη[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΚανονικά θα έπρεπε να συνεχίσω την ιστορία της προγιαγιάς που την ξεκίνησα δυο φορές αλλά παραστράτησα και εκκρεμεί. Κι όντως, έτσι είχα σκοπό να κάνω. Έλα[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΜετά από πολύ καιρό αποφάσισα να φτιάξω σήμερα κρέπες. Απ' τη στιγμή που έχω βάλει τις συνταγές μου στο μπλογκ, αυτό που κάνω σ' αυτές τις περιπτώσεις είναι να[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΓια να πω την αλήθεια, αυτή η συνταγή μου φαίνεται ίδια με την άλλη την απλή , αλλά είναι στη μισή ποσότητα (όπως αυτές που έφτιαξα). Τέλος πάντων... Υλικά 170[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΥλικά (Περίπου 10 μικρές) 3 αυγά 0,25 λίτρο γάλα 3 κουταλιές βούτυρο λιωμένο (+ λίγο για το τηγάνι) 1 φλιτζάνι αλεύρι 1 κουταλιά ζάχαρη ¼ κουταλάκι αλάτι[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΤις μέρες αυτές μπορεί να τις περάσαμε κατά μόνας αλλά έγινε μεγάλη συζήτηση για το αρνάκι του Πάσχα. Και σε μια από τις συζητήσεις αναφέρθηκε πως ο οβελίας[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.grΓια μπατόν σαλέ έχω ξαναγράψει . Και μάλιστα και σε παραλλαγή χωρίς τυρί . Αλλά η επανάληψη μήτηρ μαθήσεως (αυτά είν' αλλιώτικα). Αυτά της φωτογραφίας δεν[...]
Πηγή: gevseis.blogspot.gr