Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
TORTA DI CARNE TRITATA IN PASTA FILO KADAIF Una torta salata di mia ispirazione, un po' particolare. Se non troverete la pasta filo kadaìf ( pasta[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΡΟΔΕΛΛΕΣ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΜΕ NUTELLA ΚΑΙ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ Πολυ ευκολα, πολυ γρηγορα, πολυ εντυπωσιακα και πολυ νοστιμα! Πιο πολυ μια καλη ιδεα, παρα μια πραγματικη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ Ισως έχετε παρατηρήσει ότι πολύ σπάνια δημοσιεύω συνταγές με σφολιάτα. Ο λόγος είναι ότι γενικά δεν εμπιστεύομαι τα έτοιμα προϊόντα του εμπορίου και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grGALETTE DE ROIS : Η ΓΑΛΛΙΚΗ "ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ"! Η γκαλέτ ( galette ) της γαλλικής κουζίνας, είναι γενικά ένα γλυκό στρογγυλό και επίπεδο. Μπορεί δηλαδή να είναι ένα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΡΑΓΑΝΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ Π ΙΤΕΣ Γιά το απλό, σπιτικό φύλλο πίτας, έχουμε μιλήσει σε μία από τις πρώτες αναρτήσεις του laboratorio ( εδώ ), αφού αποτελεί μία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΡΑΓΑΝΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΥΛΛΟ ΓΙΑ Π ΙΤΕΣ Γιά το απλό, σπιτικό φύλλο πίτας, έχουμε μιλήσει σε μία από τις πρώτες αναρτήσεις του laboratorio ( εδώ ), αφού αποτελεί μία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ Ισως έχετε παρατηρήσει ότι πολύ σπάνια δημοσιεύω συνταγές με σφολιάτα. Ο λόγος είναι ότι γενικά δεν εμπιστεύομαι τα έτοιμα προϊόντα του εμπορίου και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grGALETTE DE ROIS : Η ΓΑΛΛΙΚΗ "ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ"! Η γκαλέτ ( galette ) της γαλλικής κουζίνας, είναι γενικά ένα γλυκό στρογγυλό και επίπεδο. Μπορεί δηλαδή να είναι ένα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grSOFGLIATINE AGLI SPINACI ED ERBE AROMATICHE Facili e saporite. Sono buone sia calde che fredde! Ingredienti per 10 sfogliatine : 20 sfogliatine[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ Τα κριτσίνια σφολιάτας, προσωπικά δεν τα θεωρώ ακριβώς συνταγή, αφού χρησιμοποιώ ετοιμο φύλλο σφολιάτας, αλλα πιο πολύ μια καλή ιδέα! Οι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grGIRELLE ALLA PANCETTA E FORMAGGIO Girelle salate, buone come antipasto o spuntino, sempre spettacolari... Gli ingredienti che ci occorono sono : pasta sfoglia,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grfoto tratta dal web ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΗ ΑΛΕΥΡΩΝ * Ονομασια των αλευρων απο μαλακο σιταρι, αναλογα με τη περιεκτκοτητα σε πιτυρο. Τα αλευρα που προερχονται απο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ Η σφολιατα, ειναι ενα ειδος φυλλου, με γευση μαλλον ουδετερη, που χρησιμοποιειται τοσο στην μαγειρικη οσο και στην ζαχαροπλαστικη. Η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grKATMER POGACA Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ Katmer pogaca ή αλλιως τα κρουασαν με ζυμη σφολιατας, αλλα με μια συνταγη απο την τουρκικη κουζινα! Στα τουρκικα katmer[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grQUICHE LORRAINE (VOSGIENNE) Η quiche Lorraine (κις λοραίν) ειναι ισως η αντιπροσωπευτικοτερη και γνωστοτερη αλμυρη ταρτα. Οπως φαινεται και απο το ονομα της,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΑΡΤΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΓΚΟΡΓΚΟΝΤΖΟΛΑ Μια τάρτα σκέτη ζωγραφιά! Λίγα υλικά, αρμονικά δεμένα μεταξύ τους, σε μια τάρτα που γίνεται στο λεπτό! Η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΡΟΛΑΚΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ Πανεύκολα ρολάκια με σπαράγγια, για ένα φίνο ορεκτικό σε γιορτινό τραπέζι ή σε μπουφέ. Ντελικάτα σπαράγγια τυλιμένα σε τραγανό[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΤΑΤΟΠΙΤΑ ΜΕ ΜΑΝΟΥΡΙ, ΣΕ ΑΦΡΑΤΟ, ΜΑΛΑΚΟ ΦΥΛΛΟ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Χορταστική τυλιχτή πατατόπιτα, φτιαγμένη με φύλλο με φυσικό προζύμι. Η ζύμη του φύλλου, είναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr