Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Νόστιμα και ιδανικά για κολατσιό στην δουλειά στο σχολείο αλλά και τώρα το καλοκαίρι στην παραλία. Ας δούμε τα υλικά.... Υλικά 1 κιλό αλεύρι Λήμνου η για[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΜια ζαμπονοτυρόπιτα που η τεχνική της είναι άνω των 40 ετών. Ο πατέρας μου την έφτιαχνε με φύλλο άλλο.Αυτό που βάζουν στην μπουγάτσα οι Θεσσαλονικείς. Η[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΚυριακή της Αποκρεώ όπως καταγράφει το ημερολόγιο...αλλά εμείς σαν άσωτα το ρίξαμε στην παστρουμαδόπιτα. Τα υλικά λίγα η διαδικασία απλή,η γεύση ιδιαίτερη.Για[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΑυτά τα υπέροχα σπιτάκια κυκλοφορούν χρόνια τώρα στο διαδίκτυο. Μου προέκυψαν σήμερα...αφού είχα υποσχεθεί στην καλή μου φίλη και η γειτόνισσα Ελένη ότι θα τα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΜία καταπληκτική ζύμη από την φίλη μου Γιάννα. Ιδανική για αλμυρά πιτάκια άξια να σταθούν σε επίσημο γεύμα αλλά και μπουφέ.Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΈνας τρόπος να "σκεπάσουμε" η να διακοσμήσουμε μια τούρτα είναι και η ζαχαρόπαστα. Σαφώς διαφορετική η όψη της τούρτας.Επίσης με την ζαχαρόπαστα μπορούμε να[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΈνα γλυκό που το συνηθίζουν πολύ στην Γερμανία. Καιρός να την δοκιμάσουμε και εμείς.Η συνταγή είναι της φίλης Georgia Weismuller. Γεωργία σε ευχαριστώ και[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΜια σφολιάτα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις επαγγελματικές ! Υλικά § 500 γρ.αλεύρι § 200 γρ. βούτυρο § 200 γρ. νερό § 1 1/2[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr