Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 17 συνταγές
Σε ένα μπολ βάζουμε το ταχίνι με πορτοκάλι. Προσθέτουμε σιγά σιγά τον χυμό πορτοκαλιού και τη ζάχαρη άχνη εναλλάξ. Βάζουμε τα ξύσματα από πορτοκάλι και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια της σφολιάτας το άλειμμα σοκολάτας και το τυλίγουμε σε ρολό. Το αφήνουμε στο ψυγείο για 1 ώρα. Το κόβουμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΧτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το τριμμένο φουντούκι συνεχίζοντας το χτύπημα με το φτερό. Ρίχνουμε ένα-ένα τα αυγά στον κάδο και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΙΤΑ: Βάζουμε 500 γραμμάρια βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μία κατσαρόλα σε πολύ χαμηλή φωτιά, μέχρι να χωρίσει το καθαρό[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΣΥΚΟΥ: Για τη ζύμη μαλακώνουμε λίγο το βούτυρο στα μικροκύματα. Προσθέτουμε την άχνη, την αμυγδαλόσκονη, την κανέλα, το βούτυρο το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ: Βάζουμε πρώτα τα στερεά: το αλεύρι, το αμύγδαλο, τη ζάχαρη άχνη, το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα. Προσθέτουμε τα αυγά και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grEKTEΛEΣH ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΕ ΣΦΟΛΙΑΤΑ,ΦΙΣΤΙΚΙ ΚΑΙ CRANBERRIES: Αλέθουμε τα φιστίκια Αιγίνης σε σκόνη. Βάζουμε στον κάδο του μίξερ το βούτυρο σε μικρά κομμάτια[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΨΩΜΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΓΙΑ: Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το αλεύρι με το μπέικιν πάουντερ το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε το νερό, το γάλα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΗ: Στον κάδο του μίξερ βάζουμε όλα τα υλικά μαζί. Το αλεύρι, την άχνη, το αμύγδαλο σκόνη, το αυγό, το βούτυρο, το ρούμι, την κανέλα και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Στο μπώλ του μίξερ βάζουμε τις φέτες του ψωμιού και τις περιχύνουμε με το ελαιόλαδο και το κρασί. Αφήνουμε για 10 λεπτά να μουλιάσουν. Τις[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ: Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο, την άχνη και τη σκόνη αμυγδάλου έως ότου ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε το αυγό και συνεχίζουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ Κόβουμε τα ξερά φρούτα σε μικρά κομμάτια. Σε ένα βαθύ μπολ ρίχνουμε τους ξηρούς καρπούς και τα ξερά φρούτα και τα ανακατεύουμε με το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΙΤΑΚΙΑ Με ένα πιρούνι διαλύουμε το ανθότυρο και το ανακατεύουμε με το τυρί κρέμα, το μέλι, τον κρόκο, την κανέλα και τις σταφίδες.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΥΣΣΙΝΟΠΙΤΑ Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, την αμυγδαλόσκονη, και τη ζάχαρη άχνη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣε ένα τηγάνι βάζουμε το βούτυρο και το τοποθετούμε σε μέτρια φωτιά. Όταν λιώσει ρίχνουμε τα πορτοκάλια και τα μήλα σε κύβους μαζί με τις σταφίδες. Τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr