Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Ένα εύκολο, νόστιμο ψωμί, με έντονο το άρωμα του ζυμωτού, χωρίς την φασαρία του ζυμώματος, είναι το ψωμί με μπύρα. Βάζουμε σ' ένα λεκανάκι μισό φλυτζάνι ζεστό[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 20-25 λεπτές φέτες μπαγιάτικου ψωμιού 20 φέτες gouda ή edam 20 φέτες ζαμπόν 5 κομμάτια μπέικον 1 μεγάλη ντομάτα σε λεπτές ροδέλες 1 πράσινη[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΘα χρειαστούμε ένα μετρίου μεγέθους πυρέξ.Τα τυριά είναι:200 gr γκούντα,200 gr ένταμ,200 γρ μοτσαρέλα,200 gr ρεγκάτο(όλα τριμμένα).Τα υπόλοιπα υλικά είναι:1[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΤοποθετούμε ένα φύλλο σφολιάτας (το έχουμε ανοίξει λίγο με τον πλάστη) σε λαδωμένο ταψί. Απλώνουμε 1 κιλό γκούντα τριμμένο και 5 φέτες ζαμπόν και 5[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΒουτυρώνουμε ένα παραλληλόγραμμο πυρέξ (περίπου 25χ35) και τοποθετούμε μέσα ψωμί, φέτες του τοστ, καθαρισμένες από την κόρα και βουτυρωμένες. Σκεπάζουμε[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΑφαιρούμε την κόρα από μια φρατζόλα (1/2 κιλό) ψωμί και μουσκεύουμε την ψίχα σε περίπου 2 φλυτζάνια γάλα. Μόλις μουσκέψει καλά, το ζυμώνουμε με τα[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΑναμιγνύουμε 1 ποτήρι αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του με 1 αυγό και γάλα, όσο πάρει για να γίνει ένα μίγμα παχύρευστο, που να απλώνει μόνο του στην φόρμα.[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 20-25 λεπτές φέτες μπαγιάτικου ψωμιού 20 φέτες gouda ή edam 20 φέτες ζαμπόν 5 κομμάτια μπέικον 1 μεγάλη ντομάτα σε λεπτές ροδέλες 1 πράσινη[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΟι μέρες των σχολικών διακοπών για τα Χριστούγεννα, είναι μια καλή ευκαιρία, να διασκεδάσουμε, μαγειρεύοντας και φτιάχνοντας γλυκά, με τα παιδιά, για τα[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΘα χρειαστούμε ένα μετρίου μεγέθους πυρέξ.Τα τυριά είναι:200 gr γκούντα,200 gr ένταμ,200 γρ μοτσαρέλα,200 gr ρεγκάτο(όλα τριμμένα).Τα υπόλοιπα υλικά είναι:1[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΤοποθετούμε ένα φύλλο σφολιάτας (το έχουμε ανοίξει λίγο με τον πλάστη) σε λαδωμένο ταψί. Απλώνουμε 1 κιλό γκούντα τριμμένο και 5 φέτες ζαμπόν και 5[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΒουτυρώνουμε ένα παραλληλόγραμμο πυρέξ (περίπου 25χ35) και τοποθετούμε μέσα ψωμί, φέτες του τοστ, καθαρισμένες από την κόρα και βουτυρωμένες. Σκεπάζουμε[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΑφαιρούμε την κόρα από μια φρατζόλα (1/2 κιλό) ψωμί και μουσκεύουμε την ψίχα σε περίπου 2 φλυτζάνια γάλα. Μόλις μουσκέψει καλά, το ζυμώνουμε με τα[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.grΑναμιγνύουμε 1 ποτήρι αλεύρι, που φουσκώνει μόνο του με 1 αυγό και γάλα, όσο πάρει για να γίνει ένα μίγμα παχύρευστο, που να απλώνει μόνο του στην φόρμα.[...]
Πηγή: teleialysh.blogspot.gr