Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Αν θέλετε το ψωμί στο τραπέζι σας να είναι πάντα φρέσκο, μπορείτε κάλλιστα να αξιοποιήσετε το ψωμί που περίσσεψε και δεν θα μείνει ούτε ψίχουλο! Υπάρχουν[...]
Πηγή: funkycook.grΤον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚαλή σας μέρα!! Επιτέλους η άνοιξη είναι εδώ και παρά το γεγονός ότι πάλι η θερμοκρασία θα κάνει μια βουτιά, όπως τουλάχιστον λένε, η άνοιξη ήρθε για να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤις προάλλες με κάλεσε η Αριάδνη σε παιχνιδάκι που αφορούσε το μενού της εβδομάδας, δηλαδή τι μαγείρεψα την προηγούμενη εβδομάδα είτε ως κόρη είτε ως μαμά. Ως[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΚνούντελ είναι ένα ψωμί στον ατμό που το έκανα παλιά όταν τα παιδιά μου ήταν μικρά! Τους το έκανα όταν είχαμε σνίτσελ με σάλτσα και το τσακίζαμε.... Είναι[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grΣας έμειναν περισσεύματα ψωμιού και δεν ξέρετε τι να τα κάνετε; Μην τα πετάτε. Μπορείτε να φτιάξετε διάφορα χρήσιμα στην κουζίνα με αυτά. Εξάλλου, είναι ένας[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΓια την τάρτα 1 κούπα κιμά σόγιας αλεσμένο στο multi 1 αυγό 1/2 κουταλάκι γλυκού baking powder 2 κουταλιές σούπας γεμάτες γιαούρτι ελαφρύ αλάτι-πιπέρι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr2 μεγάλες πράσινες πιπεριές 2 μεγάλες κόκκινες πιπεριές 2 σνίτσελ κοτόπουλο (κομμένο σε μπουκίτσες) 1 μεσαίο κρεμμύδι κατεψυγμένο καλαμπόκι 2 πακέτα σφολιάτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤην Τετάρτη έχει γιορτή η μανούλα μου και θα της κάνω έκπληξη.. Θα καλέσω άτομα που αγαπάει για να φάμε και να πιούμε...ααααα και να γελάσουμε!!!!! Θα σας[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΟι παλιοί συνηθίζουν να λένε πως είναι αμαρτία να πετάς το ψωμί . Η αλήθεια είναι βέβαια πως το ψωμί που τρώμε στις μέρες μας σπάνια παραμένει νόστιμο και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grComments are closed. Η κρίση θέλει καλοπέραση και έξυπνες ιδέες για να αξιοποιούμε τα πάντα που μας περισσεύουν. Το ψωμοτύρι ήταν παλιά μια από τις βασικές[...]
Πηγή: kopiaste.info1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr