Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 111 συνταγές
Είναι μια τυρόπιτα με ιδιαίτερη γεύση που με βγάζει ασπροπρόσωπη σε τραπέζια, είναι ευπαρουσίαστη και πανεύκολη. Μου την έδωσε μια καλή μου φίλη. Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 2 φύλλα φρέσκιας σφολιάτας 2 κροκάδια αραιωμένα με νερό μαύρο σουσάμι τριμμένη παρμεζάνα ή κασέρι ή κεφαλοτύρι άσπρο σουσάμι Χωρίζουμε με[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠιτούλα εύκολη με λαχανικά.. μας την έκανε η μαμά μου παλιά και την τρώγαμε με μανία! Τι χρειαζόμαστε: 1 φύλλο σφολιάτας 350 γρ. κρέμα γάλακτος 125 γρ. τυρί[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια κιμαδόπιτα με μπεσαμέλ. Τι χρειαζόμαστε: 1 φύλλο σφολιάτας σάλτσα κιμά (όπως την φτιάχνει ο καθένας για το παστίτσιο) 4 κουταλιές βούτυρο 4 κουταλιές[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚριτσινια σπιτικά για όλες τις ώρες Χρόνος προετοιμασίας: 20' Χρόνος ψησίματος: 15' Υλικά για 20 κριτσίνια 1/4 κούπας τριμμένο κεφαλοτύρι 1 κουταλιά[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠολύ ωραία πίτα που μου την έμαθε η γιαγιούλα μου. Εκείνη βεβαίως βάζει φύλλα δικά της, εγώ δεν προλαβαίνω για τέτοιες προκοπές... κι έβαλα ένα φύλλο[...]
Πηγή: greekmasa.grΚαταπληκτική, υπέροχη, δεν την χορταίνεις. Σερβίρεται κρύα ή ζεστή (σε θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι το καλύτερο της), κομμένη σε μικρά κομμάτια (4Χ4 cm) για[...]
Πηγή: greekcook.grΟι αγκινάρες στην εποχή τους προκαλούν στους πάγκους της λαϊκής!!Κι εγώ αποφάσισα να φτιάξω αγκιναρόπιτα . Αναζήτησα πληροφορίες, άλλες αναφέρουν[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά συνταγής 600 γρ. αλεύρι μαλακό 250 γρ. βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου 1 ποτήρι φρέσκο γάλα 1 κουταλάκι μπέικιν πάουντερ 1 κουταλάκι αλάτι 300-400 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΜια πολύ αγαπημένη κι ωραία πίτα, για μικρούς και μεγάλους, που θα γίνει ανάρπαστη. Δοκιμάστε τη και απολαύστε τη, με τους δικούς σας! Ζαμπονοτυρόπιτα Υλικά[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΜια ακόμη συνταγή από την εκπομπή της Μαρίας-Φώτης live. Επειδή είμαι από Κύπρο και δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω καλαθάκι Λήμνου, χρησιμοποίησα φέττα. Είναι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr