Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ λίγο αλάτι 1 κ.σ. μαργαρίνη 1 κ.γ. σόδα χλιαρό γάλα ή νερό φέτα [] Οδηγίες 20 Minutes Ανακατεύουμε[...]
Πηγή: cookpad.com/grΝόστιμα... αφράτα, εύκολα, γίνονται ανα πάσα στιγμή και για το πρωί της Κυριακής είναι ότι πρέπει!!! Τι χρειαζόμαστε: 1 γιαουρτάκι (εγώ βάζω 2%) 1 κεσεδάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι κουλουράκια για όλες τις ώρες..Μαλακά, αφράτα και νηστίσιμα!!Εδώ κι ένα μήνα που τα πρωτοέφτιαξα, τα φτιαχνω συνέχεια!! Δε λείπουν από την κουζίνα!! Τι[...]
Πηγή: cookpad.com/gr150 γρ. τριμμένο τσένταρ 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 1/2 κουταλιά της σούπας μπέικιν πάουντερ Μισή κουταλάκι μαγειρική σόδα Μισή κούπα γάλα 40 γρ.[...]
Πηγή: sidagi.grΓια μένα είναι η καλύτερη σοκολατόπιτα!! Το συγκεκριμένο γλυκάκι δε ξέρεις πως να το περιγράφεις ακριβώς.Είναι κάτι μεταξύ σουφλέ και Μπράουν!!! Ιδανικά[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑυτές οι τυρόπιτες χωρίς φύλλο είναι μεγάλη εξυπηρέτηση !!! Τυρόπιτα χωρίς φύλλο με σόδα -αναψυκτικό - Υλικά : 380 γρ. φαρίνα κοκ. 350 ml γάλα 3 αυγά χτυπημένα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑυτές οι τυρόπιτες χωρίς φύλλο είναι μεγάλη εξυπηρέτηση !!! Τυρόπιτα χωρίς φύλλο με σόδα -αναψυκτικό - Υλικά : 380 γρ. φαρίνα κοκ. 350 ml γάλα 3 αυγά χτυπημένα[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓια μένα είναι η καλύτερη σοκολατόπιτα!! Το συγκεκριμένο γλυκάκι δε ξέρεις πως να το περιγράφεις ακριβώς.Είναι κάτι μεταξύ σουφλέ και Μπράουν!!! Ιδανικά[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr170 γρ αλεύρι ολικής αλέσεως 170 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. σόδα μαγειρική 1/2 κ.γ. αλάτι 25 γρ βούτυρο (όχι μαργαρίνη) 290 ml ξινόγαλο (*) Οδηγίες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή η ζύμη είναι ιδανική για να τα κάνετε στολίδια για το δεντρο , χριστουγεννιατικα μπισκότα, και για να φτιάξετε τα κλασσικά χριστουγεννιάτικα σπιτάκια.![...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.gr