Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 48 συνταγές
Καλησπέρα...σήμερα γι αλλού ξεκίνησα κι αλλού κατέληξα! Τί εννοώ; Μιλώ για τη συγκεκριμένη ανάρτηση που είναι ξαφνική και απρογραμμάτιστη, μια και κάποια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grM'Hanncha είναι ένα παραδοσιακό Μαροκινό επιδόρπιο πολύ δημοφιλές και διεθνώς γνωστό, φτιαγμένο με φύλλα κρούστας και γέμιση αμυγδαλόπαστας. Τυλίγεται σε[...]
Πηγή: kitchenstori.esΠώς να φτιάξετε κρέπες εύκολα και γρήγορα! Αλμυρές με τυριά, αλλαντικά, λαχανικά και κρέας ή γλυκές με φρούτα, σοκολάτα και καραμέλα, οι κρέπες αποτελούν[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΤα ρεβυθοπιτάκια αυτά, είναι συνταγή της πολύ καλής μου φίλης, της Πηνελόπης. Γίνονται πολύ νόστιμα, είναι εύκολα στην παρασκευή τους και στην ουσία πρόκειται[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΕίναι νόστιμα παξιμαδάκια για να συνοδέψουν ευχάριστα το καφεδάκι σας! Υλικά Αυγά: 3 μεγάλα, μόνο τα ασπράδια Ζάχαρη: 80 γρ. Ξύσμα λεμονιού: από 1 λεμόνι[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΚις Λορέν με σπανάκι Άτομα: 10, Χρόνος προετοιμασίας: 45’ , Χρόνος ψησίματος: 45’ , Κόστος: 9 € ΥΛΙΚΑ : Για την ζύμη μπριζέ 250 γρ. αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: foodtrails.grΗ αλήθεια είναι ότι είχα μεγάλο διάστημα να ανεβάσω συνταγή εδώ και είχα σκοπό να το κάνω με ένα θέμα που ετοιμάζω καιρό τώρα. Προέκυψαν όμως πρόσφατα αυτοί οι[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΜ' αρέσει να τσιμπολογάω. Μάλλον, τρελαίνομαι να τσιμπολογάω κι είναι πολλές οι φορές που το προτιμώ από το να κάθομαι στο τραπέζι και να τρώω ένα κανονικό[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΗ προγραμματισμένη ανάρτηση ήταν άλλη αλλά σήμερα προκειμένου να ετοιμάσω ένα μικρό δωράκι ξεσκόνισα πάλι τα κιτάπια μου και σε διαφημιστικό φυλλάδιο για[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚαλημέρα σας! Η μέρα του αγιασμού πέρασε και τα μικρούλια φορτωμένα πια με τις τσαντούλες τους και τη διάθεσή τους για μάθηση αλλά και για παιχνίδι αφήνουν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜια και έχουμε αρχίσει πλέον να μαζευόμαστε με παρέα στα σπίτια μας για να δούμε τις φωτογραφίες από τις διακοπές μας, σκέφτηκα να φτιάξουμε πανεύκολες[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΗ Κική με την κουλούρα της μου έδωσε μια μικρή σπρωξιά για να σας πω κι εγώ δυό λόγια για το εδώ μας Χριστόψωμο. Να το πούμε Χριστόψωμο; Χριστουγεννιάτικη[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΖύμη για τάρτες, πάστα φλώρα, για πάστα μπριζε. Μια εύκολη ζύμη για τη μαγειρική όσο και για τη ζαχαροπλαστική. Τι χρειαζόμαστε: 2 φλιτζ. Τσαγ. Αλεύρι 120 -[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια πρωτότυπη τεχνική με θαυμάσια αποτελέσματα! Τα πιο νόστιμα τυροπιτάκια στο γραφείο μας κατά γενική ομολογία είναι εκείνα της Μ. Όσες φορές μας τα έχει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια τη ζύμη 300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 150 γρ. μαργαρίνη 1/2 κουταλάκι αλάτι 4-5 κουταλιές νερό 1 αυγό Για τη γέμιση 400 γρ. μανιτάρια 3 κρεμμυδάκια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα και καλό μήνα !!! Σήμερα έχουμε να κάνουμε με stars :) Τραγανά, "7νόστημα" τυροπιτάκια, μοναδικά σε εμφάνιση!! Το σχήμα το πήρα από ένα περσινό[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 1/2 κιλό φύλλα για μπακλαβά, τύπου Βηρυττού 1 φλ. τσ. λιωμένο φυτικό βούτυρο (μαργαρίνη), για το άλειμμα του ταψιού και των φύλλων ΓΙΑ[...]
Πηγή: e-sofia.grΥλικά: 2 φλυτζάνια τσαγιού αλεύρι και λίγο επί πλέον για τη φόρμα της τάρτας 150 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη και λίγο επί πλέον για τη φόρμα της τάρτας 1 αυγό ή 2[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/Καλώς ορίσατε στην πρώτη από τη σειρά δημοσιεύσεων "Back to Basics" ! Αφορμή για τις δημοσιεύσεις αυτές στάθηκε μιας φίλη αναγνώστρια, η οποία ζητούσε[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.gr