Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Υλικά 600 γραμ αλεύρι για όλες τις χρήσεις και 4 κουταλάκια του γλυκού κοφτά μπέϊκιν πάουντερ 2 ποτήρια ζάχαρη (για όσες δεν τις προτιμάτε πολύ γλυκές[...]
Πηγή: greekmasa.grΈνα εύκολο γλυκό που σίγουρα θα σας ενθουσιάσει. Μοιάζει λίγο με λουκουμάδες ή ντόνατς. Όπως και να ΄χει πάντως είναι πολύ νόστιμο. Τη συνταγή μου την είπε[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για την ζυμη 1/2 κιλο αλευρι για ολες τις χρησεις 1 φακελακι ξερη μαγια 1 κ.σουπας αλατι 1 κ.γλυκου ζαχαρη 1 φλ.μικρο του καφε ελαιολαδο 1 κουπα του[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ συνταγή ειναι της Β.Αλεξιάδου. Υλικά 50 γρ. μαγιά νωπή σουσάμι 1/4 κούπας ταχίνι 400-450γρ αλευρι 1 κούπα χλιαρό νερό 1/2 κούπα μέλι 1/2 κουταλάκι αλάτι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1 κιλό κολοκύθα κίτρνη ψιλοκομμένη 1 κιλό αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 3 κουταλιές της σούπας ζάχαρη 1 κουταλιά της σούπας μέλι θυμαρίσιο 1[...]
Πηγή: greekmasa.grΕίμαι καινούριο μέλος και αυτή είναι η πρώτη μου συνταγή.Ο άντρας μου τρελαίνεται γι'αυτήν.Ελπίζω να σας αρέσει. Υλικά 3 κιλά κολοκύθα κόκκινη 200 γρ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ συνταγή είναι μιας φίλης μου - γνήσιας κρητικιάς - που γνώρισα μέσω facebook! Υλικά Για τη ζύμη χρειαζόμαστε 3 κιλά αλεύρι. 3 ποτήρια Εξαιρετικό Παρθένο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 1/2 κιλό αλεύρι λευκό για όλες τις χρήσεις 1/2 κιλό αλεύρι ολικής άλεσης 4 κουταλιές μέλι 4 κουταλιές καλαμποκέλαιο 1 κουταλιά αλάτι νερό χλιαρό 100 γρ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 3 τσαπέλες ξερά σύκα 1/2 φλιτζάνι τσαγιού καρύδια ψιλοκοπανισμένα 1/2 φλιτζάνι τσαγιού αμύγδαλα, ελαφρά ψημένα και χοντροκοπανισμένα 1/2 φλιτζάνι[...]
Πηγή: greekmasa.grΣυνταγή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου. Ελαφρώς παραλλαγμένη. Υλικά 3,5 φλιτζάνια τσαγιού μαύρη σταφίδα 3,5 φλιτζάνια τσαγιού ξανθή σταφίδα 1 φλιτζάνι τσαγιού ξηρά[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά 350 γρ. αλεύρι Γιαούρτι ένα κεσεδάκι Αυγά (3 ) Γάλα 500 ml Μέλι Εκτέλεση : Ανακατεύουμε μαζί αλεύρι, ζάχαρη τα 3 αυγά και ρίχνουμε σιγά -σιγά το γάλα[...]
Πηγή: greekmasa.gr