Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
500 γραμμ. αλεύρι ½ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κ.γλ. αλάτι 1 κ.γλ. ξύδι νερό χλιαρό όσο σηκώσει τρίμματα φέτας πιπέρι φρεσκοτριμμένο Πασπαλίζουμε τα τρίμματα[...]
Πηγή: argiro.gr2 φλιτζ. αλεύρι σκληρό για ψωμί 1 κ.γλ. αλάτι 20 γραμμ. φρέσκια μαγιά 2/3 φλιτζ. νερό χλιαρό 1 κ.σ. ελαιόλαδο 1. Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό και με ένα[...]
Πηγή: argiro.grΥΛΙΚΑ για δύο μεγάλες φραντζόλες που βγάζουν πολλά παξιμάδια 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 500μλ νερό χλιαρό 200μλ ελαιόλαδο 1 φακελάκι μαγιά 1 κ.γ.[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΧρησιμοποιήστε αλεύρι χωρίς γλουτένη -την συνταγή την φτιάχνω με αλεύρι Μύλοι Αγίου Γεωργίου από εκεί και η πεντανόστιμη και επιτυχημένη συνταγή !! Το πιο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΓια 6 φύλλα 750 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ φλ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. ξίδι 1½ κ.γ. αλάτι 1½ φλ. χλιαρό νερό (περίπου) λίγο έξτρα αλεύρι για το άνοιγμα των[...]
Πηγή: argiro.gr500 γραμμ. αλεύρι ½ φλ. τσαγιού ελαιόλαδο 1 κ.γλ. αλάτι 1 κ.γλ. ξύδι νερό χλιαρό όσο σηκώσει τρίμματα φέτας πιπέρι φρεσκοτριμμένο Εκτέλεση Πασπαλίζουμε τα[...]
Πηγή: argiro.grΧρησιμοποιήστε αλεύρι χωρίς γλουτένη -την συνταγή την φτιάχνω με αλεύρι Μύλοι Αγίου Γεωργίου από εκεί και η πεντανόστιμη και επιτυχημένη συνταγή !! Το πιο[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr2 φλιτζ. αλεύρι σκληρό για ψωμί 1 κ.γλ. αλάτι 20 γραμμ. φρέσκια μαγιά 2/3 φλιτζ. νερό χλιαρό 1 κ.σ. ελαιόλαδο Εκτέλεση 1. Διαλύουμε τη μαγιά στο χλιαρό νερό[...]
Πηγή: argiro.grΒασική ζύμη για πίτσα από το cookbox.gr Τα συγκεκριμένα υλικά είναι για 350 γρ ζυμάρι πίτσας και είναι αρκετό για μια στρογγυλή πίτσα 8 τεμ. για 2 άτομα. Αν[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΠΡΟΣΟΧΗ: Ακολουθεί διπλοσέντονο, αλλά αν έχετε δυσανεξία στη γλουτένη και θέλετε χειροποίητο ψωμί, όπως επίσης αν ψάχνεστε με το κεφίρ, αξίζει να το διαβάσετε.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΛ αδόπιτα Κιμώλου Παραδοσιακή πίτα της Κιμώλου, μια ελληνική παραλλαγή της ιταλικής πίτσας. Το σίγουρο είναι ότι θα σας εντυπωσιάσει η νοστιμιά της, αν και[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΕδώ και καιρό είχα γράψει για ψωμί με αλεύρι ζέας , το οποίο είχα φτιάξει με προζύμι από κεφίρ. Ο λόγος ήταν ότι αναγνώστρια του μπλογκ, της οποίας η[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜου φαίνεται απίστευτο πώς πέρασε ήδη ένας ολόκληρος χρόνος από την περσινή αποκριάτικη περίοδο. Στο μυαλό μου την είχα πιο κοντά, σαν να ήταν λίγους μήνες[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΤο αλεύρι καλαμποκιού μου αρέσει πολύ, για το χρυσό του χρώμα, για την ιδιαίτερη και αγαπημένη γεύση του και για τις βιταμίνες του. Περιέχει ελάχιστη γλουτένη,[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.grΑΦΡΑΤΑ ΨΩΜΑΚΙΑ PUCCETTE ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΥΛΙΑ Η puccia ειναι ενα μικρο ψωμακι, και μας ερχεται απο το Σαλεντο, της Πούλια (Απουλια), στη Νοτια Ιταλια. Θα την βρειτε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr