καλτσουνια κρητικα αργυρω | μαγειριτσα με συκωτι | κουλουρακια πασχαλινα νηστισιμα | καλαμποκι κατεψυγμενο βραστο | μαγειριτσα βεφας | καρυδοπιτα με επικαλυψη σαντιγυ | καλιτσουνια πασχαλινα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Πιτες, φυλλα, ζυμες με σιταρι

Βρέθηκαν 29 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Μαύρο ψωμί με σταφίδες και μάραθο

Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά αλεύρι ολικής αλέσεως | αλεύρι Διαφημίσεις Για 2 καρβελάκια ¼ φλιτζανιού χλιαρό νερό 1[...]

Πηγή: toarkoudi.gr
ΣΟΥΒΛΑΚΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // PANE PITA AL[...]

ΣΟΥΒΛΑΚΟΠΙΤΕΣ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Αφράτες πιτούλες για σουβλάκι και όχι μόνον! Με το φυσικό προζύμι μπορούν να διατηρηθούν 2-3 ημέρες και το μόνο που θέλουν[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Σπιτικό προζύμι και τα μυστικά του

Υπάρχει ένα ρητό που λέει, “ μια εικόνα χίλιες λέξεις ”, το οποίο ισχύει 1.000% για αυτή τη συνταγή! Με όσες λέξεις και αν περιγράψω τον τρόπο παρασκευής[...]

Πηγή: magiacook.gr
Ιταλικό παραδοσιακό ψωμί συνταγή από Nikal

Για το προζύμι (Biga) 320 γρ. αλεύρι σκληρό για ψωμί ή Ολικής ή Σίκαλης 200 γρ. νερό 3,5 γρ. ή μισό φακελάκι ξηρή μαγιά ή το μισό από μια συσκευασία φρέσκιας[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
Κριθαρένιο παξιμάδι

Υλικά: 350 γραμμάρια Ολικής Άλεσης από Κριθάρι 200 γραμμάρια Ολικής Άλεσης από Σιτάρι 300 γραμμάρια αλεύρι άσπρο 70% Δυνατό 150 γραμμάρια Αλεύρι καλαμποκιού[...]

Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr
Σπιτικό ψωμί με σουσάμι σε φόρμα

Πάνε πλέον 5 χρόνια που αποφάσισα να μην αγοράζω ψωμί αλλά να το φτιάχνω μόνη μου. Η διαφορά που είδα πιστέψτε με είναι μεγάλη. Το ψωμί για να πετύχει θέλει[...]

Πηγή: ioannasblog.com
Σπιτικό ψωμί με σουσάμι σε φόρμα

Πάνε πλέον 5 χρόνια που αποφάσισα να μην αγοράζω ψωμί αλλά να το φτιάχνω μόνη μου. Η διαφορά που είδα πιστέψτε με είναι μεγάλη. Το ψωμί για να πετύχει θέλει[...]

Πηγή: ioannabaltsaki.blogspot.gr
Στριφτό ψωμί / Twisted bread

Το στριφτό ψωμί είναι ένα ψωμί που το φτιάχνουν στην Ελβετία, Γερμανία, Αυστρία και ονομάζεται Swiss wurzelbrot. Είναι ένα απλό ψωμί από σιτάρι που το[...]

Πηγή: ioannasblog.com
Προζύμι για Πρόσφορο ή ψωμί - πως το φτιάχνουμε

Το προζύμι, ειδικά αυτό που προορίζεται για την παρασκευή Πρόσφορου (Λειτουργιάς), αλλά και ψωμιού, φτιάχνεται με νερό και βασιλικό, που έχουμε πάρει από την[...]

Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr
Πως ανοίγουμε φύλλο για πίτες, βήμα-βήμα

Για να πετύχει μια πίτα σε νοστιμιά το σημαντικότερο ρόλο τον έχει το φύλλο. Στην ανάγκη όλες χρησιμοποιούμε το έτοιμο φύλλο, που τα τελευταία χρόνια έχει[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Πως ανοίγουμε φύλλο για πίτες, βήμα-βήμα

Για να πετύχει μια πίτα σε νοστιμιά το σημαντικότερο ρόλο τον έχει το φύλλο. Στην ανάγκη όλες χρησιμοποιούμε το έτοιμο φύλλο, που τα τελευταία χρόνια έχει[...]

Πηγή: syntagesmamas.gr
Προζύμι με βασιλικό

Υλικά : 1 κούπα φύλλα φρέσκου βασιλικού.  2,5 -3 κούπες νερό. αλεύρι περίπου 200 γραμμάρια  Εκτέλεση Βάζουμε σε ι κατσαρολάκι το νερό να βράσει πολύ καλά.[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Προζύμι με βασιλικό

Υλικά : 1 κούπα φύλλα φρέσκου βασιλικού.  2,5 -3 κούπες νερό. αλεύρι περίπου 200 γραμμάρια  Εκτέλεση Βάζουμε σε ι κατσαρολάκι το νερό να βράσει πολύ καλά.[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Ψωμί Ολικής με Φυσικό Προζύμι - Natural[...]

Ένα ψωμί από τα νοστιμότερα που έχω φτιάξει! Είχε το άρωμα και τη γεύση, όπως τα θυμόμουν από τα παιδικά μου χρόνια. Το έφτιαξα γιατί μου χάρισαν καλό προζύμι[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
TΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΡΙΘΙΝΑ  ΠΑΞΙΜΑΔΑΚΙΑ..

Πριν αρκετά χρόνια, η θεία Νίκη μου έδειξε πώς να φτιάχνω αυτά τα υπέροχα παξιμαδάκια.!Με προμήθευσε την πρώτη φορά με προζύμι, κι έκτoτε αναπαράγω το δικό[...]

Πηγή: cookingwithriri.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy