Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 14 συνταγές
Για τις κρέπες 2 αυγά μέτρια σε θερμ. δωματίου 1 κρόκο 220 γρ. γάλα 100 γρ. αλεύρι χωρίς γλουτένη 100 γρ. φύλλα σπανάκι ηλιέλαιο για το τηγάνι Για την κρέμα[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣήμερα λοιπόν,πρώτη μέρα στο σπίτι μετά τις πασχαλιάτικες μέρες στο πατρικό μου,με έναν λιγότερο της οικογένειας,στην επιστροφή,με διάθεση όχι και την πιο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣαλάτα με σολωμό και σος μπλε τυριού & τραγανά κριτσίνια με δεντρολίβανο Τις προάλλες, βρισκόμουν σε μία κατάμεστη αίθουσα αναμονής. Κι όταν βρίσκεσαι σε[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΜια πίτα με κιμά, που όμως δεν θα μοιάζει με κλασική κιμαδόπιτα, ήταν η ιδέα που γυρόφερνα στο μυαλό μου, τον τελευταίο καιρό. Και καθώς οι μέρες περνούσαν και[...]
Πηγή: caruso.grΜε τις σαλάτες τα νόστιμα του καλοκαιριού παίρνουν τη ρεβάνς: το τριζάτο κολοκυθάκι βάζει κάτω το αγγούρι του χειμώνα, το σταφύλι θα ταιριάξει μούρλια με κάθε[...]
Πηγή: bostanistas.grΚυριακή απόγευμα 17:18μ.μ και ότι έχεις καταφέρει να τακτοποιήσεις την κουζίνα απο το μεσημεριανό φαγητό! Αμέσως ξεκινούν οι περίεργες σκέψεις! [ ... τι θα[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΛαχανάκια Βρυξελλών Τα πλένουμε τα βράζουμε με ανοιχτή κατσαρόλα μην σκουρήνουν ,τα στραγγίζουμε τα βάζουμε στο πιάτο και ρίχνουμε λαδάκι ρίγανη λεμόνι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣήμερα θα σας δώσω μια συνταγή που με παραλλαγές φτιάχνουμε χρόνια τώρα στο σπίτι, και είμαι σίγουρη πως θα γίνει από τις αγαπημένες σας! Βασίζεται σε[...]
Πηγή: foodjunkie.euΜια από τις απολαύσεις τις ζωής μου ως βέγκαν είναι ότι ολοένα και περισσότερο διαπιστώνω πως υλικά που δεν φανταζόμουν παλιότερα μπορούν να αποτελέσουν τη[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΤην έχετε ακουστά? Εγώ πάντως την έμαθα πέρσι στα μαγειρέματα του Σκαι με την Μ.Λαμπράκη. Μοιάζει πολύ με την κασιόπιτα της Ηπείρου,μα η καταγωγή της είναι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grFor the recipe in English click here Εδώ και 15 χρόνια είμαι χορτοφάγος. Εδώ και 15 χρόνια ακούω κάποιες στάνταρ ερωτήσεις τύπου «Ούτε κοτόπουλο δεν τρως;»[...]
Πηγή: theveggiesisters.grFor the recipe in English click here Είναι στιγμές που όταν δοκιμάζω το αποτέλεσμα μιας συνταγής χαίρομαι τόσο πολύ που παραμιλάω! Το στοίχημα ήταν το εξής:[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΈχω διάθεση για πίκρα τελευταία, και φυσικά μιλάω για πικρά λαχανικά και πικρές εν γένει γεύσεις. Έτσι την περασμένη εβδομάδα το cavolo nero (είδος kale) , τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr