Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Τον καιρό που δούλευα, τον παλιό εκείνο καιρό γιατί όπως έχουν γίνει τώρα τα πράγματα η θέση εργασίας αποτελεί προνόμιο, εκμεταλλευόμουνα την κατάψυξη μου στο[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΣαλάτα με σολωμό και σος μπλε τυριού & τραγανά κριτσίνια με δεντρολίβανο Τις προάλλες, βρισκόμουν σε μία κατάμεστη αίθουσα αναμονής. Κι όταν βρίσκεσαι σε[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grFor the recipe in English click here Εδώ και 15 χρόνια είμαι χορτοφάγος. Εδώ και 15 χρόνια ακούω κάποιες στάνταρ ερωτήσεις τύπου «Ούτε κοτόπουλο δεν τρως;»[...]
Πηγή: theveggiesisters.grΜια πίτα με κιμά, που όμως δεν θα μοιάζει με κλασική κιμαδόπιτα, ήταν η ιδέα που γυρόφερνα στο μυαλό μου, τον τελευταίο καιρό. Και καθώς οι μέρες περνούσαν και[...]
Πηγή: caruso.grΜε τις σαλάτες τα νόστιμα του καλοκαιριού παίρνουν τη ρεβάνς: το τριζάτο κολοκυθάκι βάζει κάτω το αγγούρι του χειμώνα, το σταφύλι θα ταιριάξει μούρλια με κάθε[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά 4 χούφτες (πλόχερα) αλεύρι 2 αυγά για το μείγμα + 1 αυγό για από πάνω λάδι 1 φλυτζανάκι + 1-2 σφηνάκια λάδι για το ταψί 1 κομματάκι βούτυρο[...]
Πηγή: icookgreek.comΜια perros, και πολύ ελεύθερη, εκδοχή Τούρκικου dürüm.. Η προτεινόμενη παρασκευή είναι η εξής: αραβική πίτα, χαρίσσα perros (συνταγή ακολουθεί), ταχίνι ολικής[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΚυριακή απόγευμα 17:18μ.μ και ότι έχεις καταφέρει να τακτοποιήσεις την κουζίνα απο το μεσημεριανό φαγητό! Αμέσως ξεκινούν οι περίεργες σκέψεις! [ ... τι θα[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΛαχανάκια Βρυξελλών Τα πλένουμε τα βράζουμε με ανοιχτή κατσαρόλα μην σκουρήνουν ,τα στραγγίζουμε τα βάζουμε στο πιάτο και ρίχνουμε λαδάκι ρίγανη λεμόνι[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΣήμερα θα σας δώσω μια συνταγή που με παραλλαγές φτιάχνουμε χρόνια τώρα στο σπίτι, και είμαι σίγουρη πως θα γίνει από τις αγαπημένες σας! Βασίζεται σε[...]
Πηγή: foodjunkie.euΈχω διάθεση για πίκρα τελευταία, και φυσικά μιλάω για πικρά λαχανικά και πικρές εν γένει γεύσεις. Έτσι την περασμένη εβδομάδα το cavolo nero (είδος kale) , τα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.gr