Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Η θαυμαστή τεχνική της παρασκευής ψωμιού έχει μείνει ίδια αιώνες τώρα και, αντίθετα με ό,τι θα έχετε ίσως ακούσει, είναι απλούστατη. Εκείνο που απαραίτητα[...]
Πηγή: bostanistas.grΜανιτάρια πλευρώτους (Pleurotus) σωταρισμένα και αναμεμειγμένα με αρωματικά βότανα και εμποτισμένα με μπαλσάμικο. Ανθότυρος τρυφερός και φρέσκος παρέα με την[...]
Πηγή: kitchenstori.esΟ χρόνος ετοιμασίας κυμαίνεται από 6 ως και 8 ώρες (όσο αργότερα ανέβει η ζύμη, τόσο νοστιμότερα γίνονται!). Ο συνδυασμός από διάφορα αλεύρια παίζει σημαντικό[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαι καλές διακοπές! Φτάσαμε κιόλας στα μισά του Αυγούστου. Της Παναγιάς μεθαύριο, και διάλεξα μια από τις καλύτερες -κατά τη γνώμη μου-συνταγές της κρητικής[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο 2ο Φεστιβάλ Ευ Ζην πραγματοποιήθηκε χτες 1η Ιουνίου, Παγκόσμια Ημέρα Επιζώντων Καρκίνου, από την ομάδα Surfers 4 Life , στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grελάχιστη μαστίχα σε σκόνη 1 ποτήρι φιστίκια Αιγίνης 5 αυγά 2 1/2 φλιτζ. ζάχαρη 1 σφηνάκι λικέρ μαστίχας 1 κ.γλ. μπέικιν πάουντερ 1 ποτήρι φρυγανιά τριμμένη[...]
Πηγή: mamapeinao.grΦυστικόπιτα(Πίτα με φυστίκι Αιγίνης) Μάθε πώς να φτιάχνεις φυστικόπιτα και να τρελαίνονται όλοι με την γεύση της. Υλικά ελάχιστη μαστίχα σε σκόνη 1 ποτήρι[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΑΠΕΡΙΤΙΦ / APERITIVO ζεστό κρασί με αρωματικά ΟΡΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΦΕΣ / ANTIPASTI e BUFFET σαλάτα με φινόκιο, πορτοκάλι και ελιές σαλάτα με cavolo nero[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟ μεζές της μπύρας βρήκε το τέλειο πιτάκι, στο νέο μας εστιατόριο Cucina Caruso στο Salva’s στη Τήνο. Μπήκε στο μενού απ’ τη πρώτη μέρα και ήδη είναι απ’ τα[...]
Πηγή: caruso.grΤα νόστιμα ψωμάκια που βράζονται για λίγο προτού ψηθούν στον φούρνο!! Αυτό τα κάνει μαστιχωτά, ξεροψημένα από έξω και μαλακά μέσα!!! Καταγωγή τους η Ευρώπη.[...]
Πηγή: maxistinkouzina.blogspot.gr