Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Για τη ζύμη 75 γρ. βούτυρο 2 φακ. ξηρή μαγιά 250 ml γάλα 3,5% λιπαρά σε θερμοκρασία δωματίου 100 γρ. ζάχαρη 450 γρ. αλεύρι γ.ο.χ. 1 πρέζα αλάτι Για τη γέμιση[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά: Για τη βάση 1 δόση ζύμη μπριζέ ή 1 φύλλο έτοιμης ζύμης για τάρτες ή 500 γρ. ζύμη σφολιάτας 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο Για τη γέμιση 50 ml[...]
Πηγή: sintagesmamas.com/200 γρ. περίπου ζύμη τάρτας 30 γρ. βούτυρο 3 ψιλοκομμένα κρεμμύδια 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένο 3 αυγά 60 γρ. ροκφόρ 1 φλιτζ. γάλα 3/4 φλιτζ. ξινόγαλα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕπιμένω στις τάρτες. Πρώτα απ’ όλα γιατί μ’ αρέσουν πολύ - η σχέση ψωμί και γέμιση τις κατατάσσει αυτομάτως στην κατηγορία comfort food. Έπειτα,[...]
Πηγή: bostanistas.gr[Shutterstock] Το ροκφόρ, ένα από τα πιο γνωστά γαλλικά τυριά που παράγεται από πρόβειο γάλα και ωριμάζει στις φυσικές σπηλιές Κομπαλού σε βάθος 300 μέτρων,[...]
Πηγή: bostanistas.grCromequis από κοτόπουλο Hot dog φούρνου Sfiha - Αραβική πίτσα Ανοικτό σάντουιτς Γίγαντες στο φούρνο Γαλλικό ψωμί σπιτικό Ζύμη για τάρτες Θεαματικό σάντουιτς[...]
Πηγή: bibliomageirikis.blogspot.gr1) Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να είναι σκληρό, ρίχνουμε ένα κουταλάκι ζάχαρη. 2) Αν θέλουμε να βράσουμε μοσχάρι και δεν έχουμε χύτρα ταχύτητος,[...]
Πηγή: glukomperdemata.blogspot.gr