Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 62 συνταγές
Με αφορμή την εκδήλωση που έγινε για τα Μανιτάρια Γρεβενών που μας ανέφερε ο Γιάννης και που το συζητήσαμε από κοντά το θέμα, λυπούμενοι που δεν το μάθαμε[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΑπό την πρώτη μέρα λειτουργίας του ξενώνα στην Τσαγκαράδα η προσπάθειά μας ήταν να προσφέρουμε στους καλεσμένους μας ένα αξιομνημόνευτο πρωινό με προϊόντα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο προζύμι, ειδικά αυτό που προορίζεται για την παρασκευή Πρόσφορου (Λειτουργιάς), αλλά και ψωμιού, φτιάχνεται με νερό και βασιλικό, που έχουμε πάρει από την[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο προζύμι του Σταυρού το πιάνουμε ανήμερα, δηλαδή στις 14 Σεπτεμβρίου! Έτσι μου λεγε η γιαγιά μου ανήμερα του Σταυρού: "πάω να πιάσω το προζύμι" Και κάθε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΓια να πετύχει μια πίτα σε νοστιμιά το σημαντικότερο ρόλο τον έχει το φύλλο. Στην ανάγκη όλες χρησιμοποιούμε το έτοιμο φύλλο, που τα τελευταία χρόνια έχει[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΟι χειρομυλόπιτες είναι ένα αρτοσκεύασμα του παρελθόντος μας. Με στάρι αλεσμένο στο χειρόμυλο, εξ ου και το όνομά τους, και προζύμι ήταν η λαχτάρα του[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια να πετύχει μια πίτα σε νοστιμιά το σημαντικότερο ρόλο τον έχει το φύλλο. Στην ανάγκη όλες χρησιμοποιούμε το έτοιμο φύλλο, που τα τελευταία χρόνια έχει[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΥλικά : 1 κούπα φύλλα φρέσκου βασιλικού. 2,5 -3 κούπες νερό. αλεύρι περίπου 200 γραμμάρια Εκτέλεση Βάζουμε σε ι κατσαρολάκι το νερό να βράσει πολύ καλά.[...]
Πηγή: greekmasa.grΜία ζύμη για φρέσκα ζυμαρικά με αυγά. Πλούσια σε γεύση, γρήγορα στο βράσιμο, εξεζητημένα (!!) στην εμφάνιση. Μα είναι χρώμα αυτό; Πορτοκαλί ζυμαρικά;[...]
Πηγή: cookpad.com/grYλικά για 5,6 άτομα 5,6 περιστέρια ½ κιλό ρύζι καρολίνα 4 κ.σ. πράσινο σιτάρι 250 γραμ συκωτάκια πουλιών 4 κ.σ. βούτυρο 3 κρεμμύδια 3 σκελίδες σκόρδο[...]
Πηγή: eliasmamalakis.grΥλικά : 1 κούπα φύλλα φρέσκου βασιλικού. 2,5 -3 κούπες νερό. αλεύρι περίπου 200 γραμμάρια Εκτέλεση Βάζουμε σε ι κατσαρολάκι το νερό να βράσει πολύ καλά.[...]
Πηγή: greekmasa.gr(μοιάζει λίγο με την γαλέτα) Δόση 1 ημέρας. Για όλες οι φάσεις Υλικά Συνταγή Σοκολάτας Για την κρέπα : 2 κουτ. σούπας πίτουρο βρώμης 1 κουτ. σούπας πίτουρο[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά για 2 φρατζολάκια 600 γρ. αλεύρι ολικής άλεσης σταρένιο 1,5 κ.γ. ξηρή μαγιά 1 κ.γ. αλάτι 1 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. λάδι χλιαρό νερό περίπου 400 ml ή όσο πάρει[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΣε όλους τους πειραματισμούς μου για χειροποίητο, σπιτικό φύλλο είχα χρησιμοποιήσει αλεύρι από σιτάρι, μαλακό και σκληρό, ανάμεικτο. Δεν μπορώ ότι δεν ήσαν[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΑγαπημένοι μου φίλοι, μετά από κάτι περισσότερο από δυο βδομάδες απουσίας, βρίσκομαι ξανά στο γραφείο μου, μπροστά από τον υπολογιστή μου και σας γράφω. Στο[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/el[photo: Εύη Σκούρα] Οι πίτες αποτελούν ένα από τα πιο σημαντικά κεφάλαια της ελληνικής κουζίνας. Η παραδοσιακή κουζίνα χαρακτηρίζεται από μια ευρηματική[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο Ιρλανδέζικο Ψωμί Σόδας (Ιρλανδικά: Arán sóide, Σκωτσέζα: fardel) είναι ένα παραδοσιακό ψωμί που φτιάχνεται με μόνο τα πιο βασικά συστατικά: το αλεύρι, τη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr