Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 118 συνταγές
Η αηδονόπιτα- Ισίδωρος Ζουργός εκδ.Πατάκη σελ.590 Εψαχνα να βρω ένα σχετικό ποστ με τη σημερινη μερα...σκεφτηκα να σας δείξω μερικες φωτογραφίες απο τον Κηπο[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΤην ιδέα για τα ψωμάκια αυτά, την πήρα από την αγαπημένη μου big mama . Αφού τα έφτιαξα πρώτα 2 φορές με το δικό της τρόπο, μετά, μου ήρθε μια ιδέα, αφού[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΠροσοχή! Ακολουθεί ποστ διπλοσέντονο. Μπορεί να είναι πολύυυυ μεγάλο, αλλά έχει πολύ ωραίες πληροφορίς που αξίζει να τις διαβάσετε και μου τις έστειλε η φίλη[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤην περασμένη εβδομάδα, σας πήγα βόλτα στη Γερμανία. Σήμερα, θα σας πάω στο Βέλγιο. Είδατε βρε φιλαράκια που έχω εγώ και με σκέφτονται όταν ταξιδεύουν; Οι[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΑν βαριέστε να διαβάσετε την ιστορία, πηγαίνετε κατευθείαν στη συνταγή...Η ιστορία αποτελεί συνέχεια της ιστορίας που άρχισε 2 χρόνια πριν ... Είχαν περάσει 2[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΓια 12 μερίδες 2 φύλλα (750 γρ.) σφολιάτα 4 μεγάλα (600 γρ.) ομμένα φέτες κρεμμύδια 500 γρ. χοντροτριμμένο τυρί φέτα 1 κούπα (χωρίς κουκούτσι) χοντροκομμένες[...]
Πηγή: sidagi.grHappy New Year, dear friends!!! Hope you had a great holiday time with friends and family and a lot of time to relax and unwind. :) :) I have to say that I[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grHappy New Year, dear friends!!! Hope you had a great holiday time with friends and family and a lot of time to relax and unwind. :) :) I have to say that I[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΗ μητέρα μου σε νεαρή ηλικία, έφυγε από το χωριό και ήρθε στην Αθήνα για να μάθει ράψιμο. Έπιασε δουλειά σε έναν ονομαστό οίκο ραπτικής ( της κυρίας Έλλης )[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΆντε φτάνουν τα γλυκάκια πια, (για λίγο φυσικά:) ας γράψουμε και κανένα φαγάκι! Αυτή η συνταγή είναι και των δυο φιλενάδων γιατί εγώ την έχω κάνει παλιότερα[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΤις προάλλες δέχθηκα την πρόσκληση της Ευας και της Ελένης για ένα πολύ όμορφο παιχνίδι-ανασκόπηση που παίζεται εδώ και μέρες στην μπλογκογειτονιά και είναι[...]
Πηγή: epipantosepistitou-efik.blogspot.grΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.grΑν η αστακομακαρονάδα είναι το σήμα κατατεθέν της σκυριανής γαστρονομίας, η λαδόπιτα είναι το έδεσμα παντός τόπου, καιρού και εποχής της Σκύρου. Την[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΕυκολο, γρήγορο και εντυπωσιακό! Υλικά 1 πακετο πιτες τορτίγιας 2 πακετα καπνιστου σολωμου 1 κουτακι τυρι κρεμα filadelphia 4-5 κ.σ μαγιονεζα 1 ματσακι[...]
Πηγή: greekmasa.gr2 μεγάλα πράσα κομμένα σε λεπτές φέτες 4 πατάτες βρασμένες και κομμένες σε κύβους 300 γραμμ. φρέσκος σολομός ξεκοκαλισμένος και ψιλοκομμένος 2 κ.σ. ελαιόλαδο[...]
Πηγή: argiro.grΗ γλυκιά κολοκυθόπιτα της Μυτιλήνης είναι μια εκπληκτική, αυθεντική και ακυκλοφόρητη (ως αυτό τον καιρό) τοπική συνταγή, από την πρωτεύουσα της Λέσβου, που[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά (Σερβίρει 8 ) 2 μεγάλα κολοκύθια 300γραμμ. ανθότυρο 2 κ. σούπας κρέμ φρές (creme fraiche) 200γραμμ. σολομός 5 φυλλαράκια βασιλικός ξύσμα από 1[...]
Πηγή: sidages.grΤις μέρες που ήμουν στο χωριό "σκάλιζα" κάποια ντουλάπια κι εκεί ανακάλυψα κάποια παλιά περιοδικά εργόχειρων δεκαετίας ΄70 -΄80 που είχε η μητέρα[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.gr