Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Η σημερινή ανάρτηση, είναι αφιερωμένη εξαιρετικά, στο Δημήτρη και στην Αχτίδα του! Έτσι σαν δώρο για τη χθεσινή του γιορτή, με τις ευχές μου για Υγεία και[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!! Με ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη ικανοποίηση, σας παρουσιάζω σήμερα, τη Ζωή και τις συνταγές της!!! Η Ζωή, η «Ζωίτσα» μας,[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΠορτοκάλι .Φρούτο εποχής. Ζουμερό, γλυκό, μυρωδάτο, γεμάτο βιταμίνες. Φρούτο κυρίαρχο μιας και αφού μπει σε μια συνταγή, αμέσως κάνει αισθητή την παρουσία[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΤο πράσο είναι ποώδες, διετές, ιθαγενές φυτό και ανήκει στο γένος Άλλιο και στην οικογένεια των Λειριοειδών (Liliaceae). Έχει στενή συγγένεια με το κρεμμύδι[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΌποιος έχει ταξιδέψει στη Σάμο, γνωρίζει πως πέρα από τα αμέτρητα, πανέμορφα ακρογιάλια με τις πεντακάθαρες θάλασσες και τις εκπληκτικές αμμουδιές, το[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grGözleme είναι μια πολύ γευστική παραδοσιακή τουρκική χειροποίητη πίτα. Το ζυμάρι ανοίγεται σε πολύ λεπτό φύλλο, γεμίζεται με διάφορα απλά υλικά και ψήνεται[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr......ή αλλιώς πίτα Καισαρείας. Να κάνουμε και κάτι αλμυρό έτσι για αλλαγή!:-))) Το συγκεκριμένο ορεκτικό το έχω συνδυάσει με τις γιορτές των Χριστουγέννων.[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΌταν τα πράγματα "ζορίζουν", ο κόσμος καταφεύγει σε εκφράσεις, που έχουν να κάνουν κυρίως με … προϊόντα ζύμης!! «Θα πούμε το ψωμί ψωμάκι», ή[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΑιτία κι αφορμή γι αυτήν εδώ την ανάρτηση η κουζίνα της Μπέττυς ! Ας τα πιάσουμε όμως από την αρχή. Όταν η Μπέττυ έβαλε τα Διπλωτάρια της, δεν έβλεπα την ώρα[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΥλικά. χωριάτικο φύλλο από το HFL Για την γέμιση: 600 γραμ. μοσχαρίσιο κιμά 5 πράσα ένα μεγάλο κρεμμύδι τριμμένο 1 φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο 6 φέτες[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΕίναι μια πίτα που όποτε την έχω κεράσει....μετά κερνάω και χαρτάκια με την συνταγή της! Είπα λοιπόν να την μοιραστώ και μαζί σας και να στέλνω τους υπόλοιπους[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.gr