Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Με τα τελευταία κολοκυθακια εποχής προλαβαίνετε να την απολαύσετε,αλλιώς του χρόνου το καλοκαίρι! Αυτό που την χαρακτηρίζει ειναι η γεύση του καπνιστού[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΟι μέρες του Δωδεκαήμερου σε όλη την Ελλάδα χαρακτηρίζονται γαστρονομικά από ιδιαίτερα πιάτα , γιορταστικά και πλούσια. Κάθε τόπος έχει τις δικές του[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ... ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΚΩΝ ΓΕΥΣΕΩΝ πηγή: http://walking-greece.ana-mpa.gr/articleview2.php?id=4769 Το φαγητό, πέρα από ανάγκη και για πολλούς[...]
Πηγή: oikaliteressyntagesmou.blogspot.grΚαλημερούδια και Χριστός Ανέστη!!!! Δεν ξέρω πως ήταν το δικό σας το πάσχα αλλα το δικό μου ήταν το πιο χαρούμενο και το πιο τρελό τον τελευταίων δέκα χρονων.[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΑύριο είναι Κυριακή, έτσι δεν είναι;;; Και τί κάνουμε τις Κυριακές;;; Παίρνουμε όλοι μαζί πρωινό... χαλαρώνουμε, επικοινωνούμε και νιώθουμε την ευτυχία των[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαθώς σιγά-σιγά ο φετινός Αύγουστος μας αποχαιρετά, θέλουμε δεν θέλουμε μπαίνουμε και πάλι στην καθημερινότητά μας, προετοιμαζόμενοι για τα όσα θα μας φέρει το[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΑυτή την φορά είπα να περάσουμε και από την αγαπημένη Λευκάδα, ένα ακόμη όμορφο νησί του Ιουνίου. Είναι ένας προορισμός που δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο,[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΜια ομελέτα με πατάτες, ένα παχύ σφουγγάτο είναι ίσως από τα νοστιμότερα fast food της κρητικής κουζίνας (αν βάλετε ομελέτα, πάνω δεξιά στην αναζήτηση στο[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚάτι σαν τάρτα μάραθου… Τις κλασικές μαραθόπιτες της Κρήτης δεν τις έχω βάλει ακόμη στο blog.Οι φωτογραφίες υπάρχουν στην παλιά μου μηχανή και πρέπει να τις[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑύριο είναι Κυριακή, έτσι δεν είναι;;; Και τί κάνουμε τις Κυριακές;;; Παίρνουμε όλοι μαζί πρωινό... χαλαρώνουμε, επικοινωνούμε και νιώθουμε την ευτυχία των[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΥλικά : 175 γραμμάρια αλεύρι φαρίνα 50 γραμμάρια αλεύρι από καλαμπόκι 50 γραμμάρια βούτυρο (λιωμένο ) 115 γραμμάρια ζάχαρη 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι (ή[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΔιανύουμε ήδη τις ημέρες της Σαρακοστής κι αφού ξεπεράσαμε το πρώτο σοκ, το πόσο γρήγορα πέρασε πάλι ο καιρός και πως πάλι πριν το καταλάβουμε θα έρθει και το[...]
Πηγή: magiacook.gr