Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Καλημέρα και πάλι από το μακρινό Μόντρεαλ! Νιώθω την ανάγκη να απολογηθώ μια και, προς το παρόν, οι αναρτήσεις μου έχουν αραιώσει! Ελπίζω, όμως, μόνον προς το[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ Ισως έχετε παρατηρήσει ότι πολύ σπάνια δημοσιεύω συνταγές με σφολιάτα. Ο λόγος είναι ότι γενικά δεν εμπιστεύομαι τα έτοιμα προϊόντα του εμπορίου και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια 6 φύλλα 750 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ½ φλ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. ξίδι 1½ κ.γ. αλάτι 1½ φλ. χλιαρό νερό (περίπου) λίγο έξτρα αλεύρι για το άνοιγμα των[...]
Πηγή: argiro.gr4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 μεγάλα ξερά κρεμμύδια κομμένα σε λεπτές φέτες 4 χρωματιστές πιπεριές κομμένες σε λεπτές φέτες 200 γραμμ. φέτα και 200 γραμμ. ανθότυρο 2[...]
Πηγή: argiro.grΑνακαλύπτοντας την προηγούμενη εβδομάδα ένα νέο αγγλικό βιβλίο για ψωμιά, έπρεπε να αρχίσω να δοκιμάζω τις συνταγές του... εξ άλλου το αλεύρι και τα ζυμάρια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο ψωμί είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της πυραμίδας της μεσογειακής διατροφής. Εί ναι απαραίτητο στο καθημερινό[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΤο Ιρλανδέζικο Ψωμί Σόδας (Ιρλανδικά: Arán sóide, Σκωτσέζα: fardel) είναι ένα παραδοσιακό ψωμί που φτιάχνεται με μόνο τα πιο βασικά συστατικά: το αλεύρι, τη[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο ψωμί είναι ένα από τα βασικότερα στοιχεία της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της πυραμίδας της μεσογειακής διατροφής. Εί ναι απαραίτητο στο καθημερινό[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΨωμί=νερό+αλεύρι και 12 ώρες "ύπνου" είναι αρκετά για να έχετε ένα από τα πιο νόστιμα, με τραγανή κρούστα, εντυπωσιακά και τέλεια ψωμιά, που θα έχετε δοκιμάσει[...]
Πηγή: kitchenstori.esΟι φορές που νιώθω περισσότερο περήφανη για την μαγειρική μου, είναι όταν φτιάχνω πετυχημένο ψωμί και κάθε είδους ζύμη. Τότε αισθάνομαι πως έχω καταφέρει κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΑνακαλύπτοντας την προηγούμενη εβδομάδα ένα νέο αγγλικό βιβλίο για ψωμιά, έπρεπε να αρχίσω να δοκιμάζω τις συνταγές του... εξ άλλου το αλεύρι και τα ζυμάρια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι φορές που νιώθω περισσότερο περήφανη για την μαγειρική μου, είναι όταν φτιάχνω πετυχημένο ψωμί και κάθε είδους ζύμη. Τότε αισθάνομαι πως έχω καταφέρει κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΉθελα να φτιάξω κάτι με τα χέρια μου. Να δημιουργήσω κάτι από το τίποτα, κάτι για το οποίο να νιώσω περήφανη και να πω «να, κοίτα τί έφτιαξα».[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΛατρεύετε την πίτα, όπως εγώ; Διαβάστε τότε τις παρακάτω πληροφορίες που δεν είναι μόνον ενδιαφέρουσες αλλά και χρήσιμες. Η πίτα είναι ένα έδεσμα γνωστό από[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr1 πακέτο φύλλα «Κιχί» alfa 1 φλ. ελαιόλαδο 750 γρ. φέτα σε τρίμματα μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι {Για το χωριάτικο φύλλο]}500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις[...]
Πηγή: argiro.grΗ ΣΦΟΛΙΑΤΑ Ισως έχετε παρατηρήσει ότι πολύ σπάνια δημοσιεύω συνταγές με σφολιάτα. Ο λόγος είναι ότι γενικά δεν εμπιστεύομαι τα έτοιμα προϊόντα του εμπορίου και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr