Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ Το μυστικό για μια νόστιμη και απολαυστική πίτσα είναι τα λίγα και καλά υλικά. Ισως το πιό βασικό απο αυτά είναι η σάλτσα ντομάτας. Τώρα που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Δεν παρουσιαζει σημαντικες διαφορες με την ζυμη που παρασκευαζεται με την μαγια μπυρας, ως προς την συσταση και την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΡΑΒΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ! Για πρωτη φορα δοκιμασα καραβιδομακαροναδα στην εξαιρετικη ταβερνα του "Μανώλα" στην Αγια Κυριακη (Τρικερι) στο Πηλιο.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝΟ Μια ανοιξιάτικη μακαρονάδα, με καπνιστό τόνο και φρέσκα σπαράγγια, που αυτήν την εποχή είναι στα καλύτερα τους! Δόση : γιά 4 άτομα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΝΣΕΡΒΑ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ Από πέρισυ ακόμη, που σας είχα πεί στο FaceBook πως, εκτός από την κλασσική σάλτσα ντομάτα, φτιάξαμε και σάλτσα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΝΣΕΡΒΑ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ Από πέρισυ ακόμη, που σας είχα πεί στο FaceBook πως, εκτός από την κλασσική σάλτσα ντομάτα, φτιάξαμε και σάλτσα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ! foto tratta dal web No boiling water pasta , ονομάζεται ένα νέο κολπάκι που κυκλοφορεί τώρα τελευταία στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝΟ Μια ανοιξιάτικη μακαρονάδα, με καπνιστό τόνο και φρέσκα σπαράγγια, που αυτήν την εποχή είναι στα καλύτερα τους! Δόση : γιά 4 άτομα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr- Πως βράζουμε τα μακαρόνια ? Κατ' αρχήν διαλέξτε την κατσαρόλα ανάλογα με τον τύπο των μακαρονιών που θα ετοιμάσετε. Είναι λάθος να σπάμε και να διπλώνουμε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr- Πότε ρίχνουμε το αλάτι όταν βράζουμε τα μακαρόνια ? Οι απόψεις διίστανται. Οι Ιταλοί συγκλίνουν στο ότι το αλάτι πρέπει να προστεθεί μόλις το νερό αρχίζει να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr