Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ Από πέρισυ ακόμη, που σας είχα πεί στο FaceBook πως, εκτός από την κλασσική σάλτσα ντομάτα, φτιάξαμε και σάλτσα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr- Πότε ρίχνουμε το αλάτι όταν βράζουμε τα μακαρόνια ? Οι απόψεις διίστανται. Οι Ιταλοί συγκλίνουν στο ότι το αλάτι πρέπει να προστεθεί μόλις το νερό αρχίζει να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr- Πως βράζουμε τα μακαρόνια ? Κατ' αρχήν διαλέξτε την κατσαρόλα ανάλογα με τον τύπο των μακαρονιών που θα ετοιμάσετε. Είναι λάθος να σπάμε και να διπλώνουμε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝΟ Μια ανοιξιάτικη μακαρονάδα, με καπνιστό τόνο και φρέσκα σπαράγγια, που αυτήν την εποχή είναι στα καλύτερα τους! Δόση : γιά 4 άτομα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grPINCINELLE ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Σε περασμένες εποχές, όταν δεν υπήρχε αφθονία υλικών και όλα ήταν μετρημένα, οι νοικοκυρές επινοούσαν τρόπους για[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ Πιτσάκια με μελιτζάνες! Ένα πεντανόστιμο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό καλοκαιρινό ορεκτικό, που θα το λατρέψετε! Η ιδέα είναι βέβαια από[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΦΡΑΤΑ ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Λαχταριστά πιτσάκια με φανταστική ζύμη - αφρό! Εκτός από το φυσικό προζύμι και την πολύωρη ωρίμανση, το μικρό μυστικό της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ! foto tratta dal web No boiling water pasta , ονομάζεται ένα νέο κολπάκι που κυκλοφορεί τώρα τελευταία στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΠΑΓΚΕΤΙ ΑΛΑ ΝΕΡΆΝΟ Το Νεράνο, είναι ένα μικρό ψαροχώρι, που βρίσκεται σε μία από τις πιό γραφικές περιοχές της Νότιας Ιταλίας, μεταξύ του Σορέντο και της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦΤΙΑΧΝΩ ΦΡΕΣΚΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ Τα φρέσκα ζυμαρικά, είναι ένα από τα must της ιταλικής κουζίνας. Πράγματι είναι άφθαστα σε γεύση και αναδεικνύουν τις σάλτσες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ Το μυστικό για μια νόστιμη και απολαυστική πίτσα είναι τα λίγα και καλά υλικά. Ισως το πιό βασικό απο αυτά είναι η σάλτσα ντομάτας. Τώρα που[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ Την ανοιξη, υπαρχει τοση μεγαλη ποικιλια απο ολοφρεσκα λαχανικα, που δεν ξερεις τι να πρωτοδιαλεξεις! Σας παρουσιαζω[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΝΣΕΡΒΑ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ Από πέρισυ ακόμη, που σας είχα πεί στο FaceBook πως, εκτός από την κλασσική σάλτσα ντομάτα, φτιάξαμε και σάλτσα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝΟ Μια ανοιξιάτικη μακαρονάδα, με καπνιστό τόνο και φρέσκα σπαράγγια, που αυτήν την εποχή είναι στα καλύτερα τους! Δόση : γιά 4 άτομα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ Μπήκαμε πλέον και στον Αύγουστο, τελευταίο μήνα διακοπών για πολλούς, αφου μόλις μπεί ο Σεπτέμβριος αρχίζουμε συνήθως και ...[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr"ΣΟΥΦΛΕ" ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΡΙΚΟΤΑ Η άνοιξη έκανε αισθητή την παρουσία της και τα πρώτα ανοιξιάτικα λαχανικά έκαναν και αυτά την εμφάνιση τους. Οι αγκινάρες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΣΚΙΑΤΣΑΤΑ Η' ΠΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΣΚΑΝΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΑΣ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η σκιατσάτα ή πιτσα (αλλη πιτσα ειναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ Τα ζυμαρικα ειναι το αγαπημενο μας φαγητο και παντα δοκιμαζω διαφορετικους τροπους για να τα μαγειρεψω. Εδω σας παρουσιαζω ενα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΛΑΖΑΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΙΣΣΑ ΡΕΒΥΘΙΩΝ, ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΑ Πιστη στο μηνιαιο ραντεβου με τις διαδυκτιακες μου φιλες του Quanti Modi di Fare e Rifare ανα τον κοσμο, ετοιμαζουμε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Δεν παρουσιαζει σημαντικες διαφορες με την ζυμη που παρασκευαζεται με την μαγια μπυρας, ως προς την συσταση και την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓΛΥΚΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΕ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Στην Ιταλια, κατα την διαρκεια του Καρναβαλιου, εχουν παραδοση να φτιαχνουν διαφορα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr