μπατζινα με καλαμποκαλευρο | νιστισιμο κεικ | κεικ πορτοκαλι χωρις αυγα | milkshake με φρουτα | μουστοκουλουρα με πετιμεζι βεφα | συνταγες με κεφτεδακια | συνταγη για κρεπες ντουκαν
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Ζυμαρικα, Πιτσες - Χορτοφαγικα

Βρέθηκαν 24 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ[...]

ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ Από πέρισυ ακόμη, που σας είχα πεί στο FaceBook πως, εκτός από την κλασσική σάλτσα ντομάτα, φτιάξαμε και σάλτσα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

ΠΟΤΕ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΤΙ ΟΤΑΝ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ[...]

- Πότε ρίχνουμε το αλάτι όταν βράζουμε τα μακαρόνια ? Οι απόψεις διίστανται. Οι Ιταλοί συγκλίνουν στο ότι το αλάτι πρέπει να προστεθεί μόλις το νερό αρχίζει να[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΩΣ ΒΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ?

- Πως βράζουμε τα μακαρόνια ? Κατ' αρχήν διαλέξτε την κατσαρόλα ανάλογα με τον τύπο των μακαρονιών που θα ετοιμάσετε. Είναι λάθος να σπάμε και να διπλώνουμε[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝΟ ♦♦ PENNETTE AGLI[...]

ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝΟ Μια ανοιξιάτικη μακαρονάδα, με καπνιστό τόνο και φρέσκα σπαράγγια, που αυτήν την εποχή είναι στα καλύτερα τους! Δόση : γιά 4 άτομα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
PINCINELLE, ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ[...]

PINCINELLE ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Σε περασμένες εποχές, όταν δεν υπήρχε αφθονία υλικών και όλα ήταν μετρημένα, οι νοικοκυρές επινοούσαν τρόπους για[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ // PIZZETTE DI[...]

ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ Πιτσάκια με μελιτζάνες! Ένα πεντανόστιμο και ιδιαίτερα εντυπωσιακό καλοκαιρινό ορεκτικό, που θα το λατρέψετε! Η ιδέα είναι βέβαια από[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΑΦΡΑΤΑ ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ // PIZZETTE[...]

ΑΦΡΑΤΑ ΠΙΤΣΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Λαχταριστά πιτσάκια με φανταστική ζύμη - αφρό! Εκτός από το φυσικό προζύμι και την πολύωρη ωρίμανση, το μικρό μυστικό της[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ[...]

ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ! foto tratta dal web No boiling water pasta , ονομάζεται ένα νέο κολπάκι που κυκλοφορεί τώρα τελευταία στο[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΣΠΑΓΚΕΤΙ ΑΛΑ ΝΕΡΆΝΟ  //  SPAGHETTI ALLA NERANO

ΣΠΑΓΚΕΤΙ ΑΛΑ ΝΕΡΆΝΟ Το Νεράνο, είναι ένα μικρό ψαροχώρι, που βρίσκεται σε μία από τις πιό γραφικές περιοχές της Νότιας Ιταλίας, μεταξύ του Σορέντο και της[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΦΤΙΑΧΝΩ ΦΡΕΣΚΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ // LA PASTA[...]

ΦΤΙΑΧΝΩ ΦΡΕΣΚΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ Τα φρέσκα ζυμαρικά, είναι ένα από τα must της ιταλικής κουζίνας. Πράγματι είναι άφθαστα σε γεύση και αναδεικνύουν τις σάλτσες[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ♦♦ SALSA DI POMODORO PER LA[...]

ΣΑΛΤΣΑ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ Το μυστικό για μια νόστιμη και απολαυστική πίτσα είναι τα λίγα και καλά υλικά. Ισως το πιό βασικό απο αυτά είναι η σάλτσα ντομάτας. Τώρα που[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ♦♦[...]

ΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ Την ανοιξη, υπαρχει τοση μεγαλη ποικιλια απο ολοφρεσκα λαχανικα, που δεν ξερεις τι να πρωτοδιαλεξεις! Σας παρουσιαζω[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ[...]

ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΓΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ Από πέρισυ ακόμη, που σας είχα πεί στο FaceBook πως, εκτός από την κλασσική σάλτσα ντομάτα, φτιάξαμε και σάλτσα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝΟ ♦♦ PENNETTE AGLI[...]

ΠΕΝΝΕΣ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝΟ Μια ανοιξιάτικη μακαρονάδα, με καπνιστό τόνο και φρέσκα σπαράγγια, που αυτήν την εποχή είναι στα καλύτερα τους! Δόση : γιά 4 άτομα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ♦♦ LINGUINE VERSIONE[...]

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ Μπήκαμε πλέον και στον Αύγουστο, τελευταίο μήνα διακοπών για πολλούς, αφου μόλις μπεί ο Σεπτέμβριος αρχίζουμε συνήθως και ...[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

"ΣΟΥΦΛΕ" ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ ΚΑΙ ΡΙΚΟΤΑ Η άνοιξη έκανε αισθητή την παρουσία της και τα πρώτα ανοιξιάτικα λαχανικά έκαναν και αυτά την εμφάνιση τους. Οι αγκινάρες[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΣΚΙΑΤΣΑΤΑ Η' ΠΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΣΚΑΝΗ,[...]

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΣΚΙΑΤΣΑΤΑ Η' ΠΙΤΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΣΚΑΝΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΑΣ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η σκιατσάτα ή πιτσα (αλλη πιτσα ειναι[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ ♦♦ PASTICCIO[...]

ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΥΡΙΑ Τα ζυμαρικα ειναι το αγαπημενο μας φαγητο και παντα δοκιμαζω διαφορετικους τροπους για να τα μαγειρεψω. Εδω σας παρουσιαζω ενα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΛΑΖΑΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΙΣΣΑ ΡΕΒΥΘΙΩΝ, ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΑ ♦♦[...]

ΛΑΖΑΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΙΣΣΑ ΡΕΒΥΘΙΩΝ, ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΑ Πιστη στο μηνιαιο ραντεβου με τις διαδυκτιακες μου φιλες του Quanti Modi di Fare e Rifare ανα τον κοσμο, ετοιμαζουμε[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ ♦♦ IMPASTO PER[...]

ΖΥΜΗ ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ Δεν παρουσιαζει σημαντικες διαφορες με την ζυμη που παρασκευαζεται με την μαγια μπυρας, ως προς την συσταση και την[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΓΛΥΚΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΕ ♦♦[...]

ΓΛΥΚΕΣ ΤΗΓΑΝΗΤΕΣ ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ ΦΕΤΟΥΤΣΙΝΕ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Στην Ιταλια, κατα την διαρκεια του Καρναβαλιου, εχουν παραδοση να φτιαχνουν διαφορα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy