Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Comments are closed. Τα Χριστούγεννα στο δικό μας σπιτικό είναι παράδοση πια να φτιάχνουμε Γαλοπούλα Γεμιστή. Είτε έχετε περισσεύματα από τη γαλοπούλα αλλά[...]
Πηγή: kopiaste.infoΥλικά (για 30 κομμάτια) Δυόσμος Γιαούρτι Λεμόνι 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1/2 του κιλού αρνίσιος κιμάς 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια τα ραβιόλια: 400 γρ. αλεύρι 20 γρ. πιπερόριζα 2 σκελίδες σκόρδο 1 πράσο 350 γρ. άπαχος χοιρινός κιμάς 15 ml. κρασί ρυζιού Σαοξίνγκ, ή ξηρό σέρυ 30[...]
Πηγή: ucook.gr/cookCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά (για 30 κομμάτια) Δυόσμος Γιαούρτι Λεμόνι 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1/2 του κιλού αρνίσιος κιμάς 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΈνα all day & night seaside lounge bar και εστιατόριο είναι το Imabari, στο πιο ωραίο σημείο της πόλης της Κέρκυρας . Πας από το πρωί, βουτάς από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτην Ιταλία, που θεωρείται πατρίδα των ζυμαρικών, σχεδόν κάθε περιοχή έχει τη δική της πρόταση σε γεμιστά ζυμαρικά με διαφορετικό τύπο της ζύμης, σχήματος και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr