Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 37 συνταγές
Μια ιδιαίτερη κατηγορία ζυμαρικών είναι τα ειδικά, που ξεχωρίζουν με την χαρακτηριστική εμφάνιση που έχουν, και περιλαμβάνει αυτά που έχουν σχήμα φωλιάς[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΈχεις δικομάσεις μανιτάρια πορτσίνι; Είναι πεντανόστιμα και θα τα βρεις στα σούπερ μάρκετ σε αποξηραμένη μορφή! Ετοίμασε απαλή κρέμα από γάλα και αλεύρι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΥλικά:200 γρ παπαρδέλες (ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας σας) – αν καταφέρετε να τα βρείτε και φρέσκα, ακόμα καλύτερα!1 κ.σ. ελαιόλαδο50 γρ πανσέτα ή μπέικον[...]
Πηγή: omanoclock.grΟι κολοκυθανθοί σηματοδοτούν την αρχή του καλοκαιριού στη Μεσόγειο και κάθε χώρα έχει τις συνταγές που τους γιορτάζουν. Μια απ’ τις αγαπημένες μου Ιταλικές[...]
Πηγή: caruso.grΥλικά: 200 γρ παπαρδέλες (ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας σας) – αν καταφέρετε να τα βρείτε και φρέσκα, ακόμα καλύτερα! 1 κ.σ. ελαιόλαδο 50 γρ πανσέτα ή μπέικον[...]
Πηγή: omanoclock.grphoto: Χρυσαυγή Μπόμπολα Η πολυφωνία υλικών σ΄αυτή τη συνταγή δεν έχει ως αποτέλεσμα έναν αχταρμά, αλλά μια έκρηξη γεύσης. Οι ισορροπίες είναι λεπτές αλλά[...]
Πηγή: bostanistas.grΣτα τόσα μαγειρέματα υπάρχουν κάποια που αχνίζουν ενθουσιασμό πριν φτάσουν στο πιάτο. Συμβαίνει ξαφνικά, χωρίς κλεισμένο ραντεβού με την αχνάδα τους. Λες κι η[...]
Πηγή: pandespani.comΣτην ιταλική κουζίνα, το ραγού (ragù) είναι μια σάλτσα με βάση το κρέας, το οποίο σερβίρεται συνήθως με ζυμαρικά και δημιουργήθηκε από τον Alberto Alvisi τον[...]
Πηγή: kitchenstori.esΣε ένα ταξίδι μου στην Ιταλία είχα την τύχη να συναντήσω την Τέσσα Κύρου, μία εξαίρετη, διεθνούς φήμης σεφ και συγγραφέα πολλών βιβλίων μαγειρικής η οποία ζει[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜία εύκολη και γρήγορη μακαρονάδα Συνταγή : Newsbeast.gr Μερίδες : για 4-6 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη. Υλικά 50 γραμμάρια τυρί[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά Μπρόκολο : 400 γρ. σε μπουκετάκια σαλάμι αέρος: 12 φέτες αρωματικά χόρτα (μαϊντανός, θυμάρι, άνηθος): 2 κουταλιές της σούπας ζυμαρικά πλατιά και μακριά[...]
Πηγή: icookgreek.comΞεκίνησα να ετοιμάσω μια αραμπιάτα, τη θυμωμένη μακαρονάδα μπας και εκτονωθεί η ένταση που σφυροκοπούσε τα μηνίγγια μου. Άλλαξα γνώμη, φάνηκε πολύ εύκολη[...]
Πηγή: bostanistas.grγια τα ζυμαρικά 500γρ. παπαρδέλες (ή άλλο ζυμαρικό) 5 λίτρα νερό 50γρ. αλάτι για τη σάλτσα 200γρ. παντσέτα χοιρινή ή μπέικον κομμένα σε λεπτές λωρίδες ή[...]
Πηγή: cooklos.grΗ συνταγή αυτή είναι μια τολμηρή mare e monte, εξαιρετικά επιτυχημένη όμως, διότι καταφέρνει να ισορροπεί θαυμάσια τα –φαινομενικά– παράταιρα υλικά. Yλικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: Για 4-6 άτομα 50 γραμμάρια τυρί κρέμα 200 γραμμάρια σκληρή φέτα 4 κουταλιές της σούπας κρέμα γάλακτος Αλάτι Πιπέρι φρεσκοτριμμένο 1 συσκευασία[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά: Για 4-6 άτομα 50 γραμμάρια τυρί κρέμα 200 γραμμάρια παρμεζάνα τριμμένη (μπορούμε να αντικαταστήσουμε την παρμεζάνα με γραβριέρα, φέτα, τυρί τριμμένο) 4[...]
Πηγή: sidagi.grΥλικά για 4 άτομα ½ κιλό παπαρδέλες ή ταλιατέλες 4κουταλιές βούτυρο φρέσκο 1κουνέλι κομμένο σε μερίδες 100 γραμ μπέικον ψιλοκομμένο 18 μικρά κρεμμυδάκια του[...]
Πηγή: cooktherapy.gr