Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 5 συνταγές
400 γρ. κριθαράκι χοντρό 600 γρ. κιμάς μοσχαρίσιος (κατά προτίμηση από ελιά) 2 κρεμμύδια ξερά, σε ψιλά καρέ 2 σκελίδες σκόρδου, ψιλοκομμένες 1 κονσέρβα[...]
Πηγή: gastronomos.gr200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 αυγά Διαδικασία Σχηματίζουμε ένα βουναλάκι με το αλεύρι. Με την γροθιά κάνουμε ένα βαθούλωμα στη μέση και σπάμε μέσα τα[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 3 κουτ. σούπας βούτυρο 3 κουτ. σούπας ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 1/2 φλυτζ. γάλα 1 κουτ. γλυκού κανέλα 2 κάψουλες[...]
Πηγή: gastronomos.gr18 τρυφερά πράσινα σπαράγγια, καθαρισμένα (δες εδώ πώς τα καθαρίζουμε) 250 γρ. παρμεζάνα, φρεσκοτριμμένη 6 αυγά, προτιμότερο βιολογικά 300 ml γάλα εβαπορέ 300[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια τη ζύμη 500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 3 κουτ. σούπας βούτυρο 3 κουτ. σούπας ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 1/2 φλυτζ. γάλα 1 κουτ. γλυκού κανέλα 2 κάψουλες[...]
Πηγή: gastronomos.gr