Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Σήμερα ήταν η μέρα των ζυμαρικών του αθλητή και η μέρα της λαϊκής για μένα. Ξεκίνησα πρωί πρωί φωτογραφίζοντας τα προϊόντα και έφτιαξα μια σελίδα με τα της[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΚοτόπουλο πικάτα (piccata) με λαζανάκι!!! Ένα εξαιρετικό πιάτο που έχει στις ρίζες του στο σνίτσελ, το εθνικό φαγητό της Αυστρίας, το οποίο δανείστηκαν οι[...]
Πηγή: sintayes.grΛαχταριστή και εύκολη μακαρονάδα για το μεσημεριανό σας Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά Υλικά για 2-4 άτομα Για τη μακαρονάδα ½ κιλό γαρίδες 2/3 φλιτζάνι[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΥλικά (4-6 μερίδες) 500 γρ. σπαγγετίνι 500 γρ φρέσκα καλαμαράκια, καθαρισμένα και κομμένα 1 μικρό βάζο καρδιές αγκινάρας μαρινάτες, στραγγισμένες και[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (8 μερίδες) : 1/2 φλιτζ. καλαμαράκια,καθαρισμένα,χωρίς τα εντόσθια και το δέρμα και κομμένα σταυρωτά σε μπουκιές 1/4 φλιτζ. φύλλα δυόσμου 1/2 φλιτζ.[...]
Πηγή: yumyum.grΑυτά τα ζυμαρικά με Linguine είναι πιο νόστιμα απο την Carbonara!!! Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα το πιστεύετε πόσο νόστιμα είναι!!! ΥΛΙΚΑ ????300 γρ[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΟδηγίεςΚόβουμε σε μικρά κομμάτια το κρέας,το πλένουμε και το βάζουμε να στραγγίξει. Βάζουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα να κάψει (κρατάμε... The post Μοσχάρι[...]
Πηγή: chefoulis.grΥλικά: Για την ζύμη 500γρ αλεύρι για ολες τις χρήσεις 1 φακελάκι μαγιά 1/2 κ.γ αλάτι νερό όσο πάρει Για την γέμιση 350γρ κιμά αρνίσιο ή μοσχαρισιο ή ανάμεικτο[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΣήμερα ήταν η μέρα των ζυμαρικών του αθλητή και η μέρα της λαϊκής για μένα. Ξεκίνησα πρωί πρωί φωτογραφίζοντας τα προϊόντα και έφτιαξα μια σελίδα με τα της[...]
Πηγή: asproylas.blogspot.grΓια αυτή τη συνταγή θα σας πρότεινα να χρησιμοποιήσετε μεγάλες γαρίδες και όχι τις πολύ μικρές. Εγώ πήρα νωπές και τις καθάρισα, αλλά αν δεν ξέρετε πως,[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΜ’ αρέσουν οι ονειροπόλοι: αυτοί που περιμένουν την ώρα, μέσα στην απόλυτη σιγαλιά της αιγινήτικης νύχτας, να ακούσουν το κρακ των φυστικιών που σκάνε[...]
Πηγή: bostanistas.grΜετράω τα άνθη της νερατζιάς στο δρόμο μου εγώ ενώ οι φίλοι μου στα ξένα μετρούν τις τσιγγουνιές του ήλιου που δεν σκάει μύτη έξω από τα παράθυρά τους. Έχω[...]
Πηγή: bostanistas.grΕίναι σαν υποψία, σαν αεράκι που έρχεται και μετά δεν υπάρχει. Φευγαλέα, λεπτότατα τα αρώματα. Όλα στις μύτες, ακροποδητί, να μη κυριαρχεί τίποτα, να μη[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά: Για 2-4 άτομα 6 φέτες μπέικον καπνιστό 1 σκελίδες σκόρδο 1⁄4 φλιτζάνι χυμό λεμονιού 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους 1[...]
Πηγή: sidagi.grΜια πολύ εύκολη συνταγή, ειδικά αν έχετε μάθει τη διαδικασία του ριζότο που θα την μετατρέψετε σε μοντέρνο κριθαρότο! Μαγειρεύεται γρήγορα , τρώγεται μόνο[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 350 γρ. μακαρόνι ολικής αλέσεως 90 γρ. τριμμένο τυρί τσένταρ 220 γρ. τόνος από κονσέρβα σε λάδι στραγγισμένος 1/2 ποσότητα Μπεσαμέλ[...]
Πηγή: yumyum.grΦαρφάλες με λουκάνικο λεμονάτο Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 5’, Χρόνος ψησίματος: 15’, Κόστος: 5,5 € ΥΛΙΚΑ : 400 γρ. ζυμαρικά farfalle 1 χωριάτικο[...]
Πηγή: foodtrails.grΖυμαρικά ταλιατέλες με πεντανόστιμη, κρεμώδη, λευκή σάλτσα από τυρί κρέμα, κομματάκια καπνιστού σολωμού και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι να αγκαλιάζει τις[...]
Πηγή: kitchenstori.esΟδηγίεςΚόβουμε σε μικρά κομμάτια το κρέας,το πλένουμε και το βάζουμε να στραγγίξει. Βάζουμε το ελαιόλαδο σε κατσαρόλα να κάψει (κρατάμε... The post Μοσχάρι[...]
Πηγή: chefoulis.gr