Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 51 συνταγές
Για αυτή την ανάρτηση σκέφτομαι πολύ καιρό τώρα τι θέλω να γράψω. Όχι όμως τόσο πολύ καιρό όσο μου πήρε να αποφασίσω να φτιάξω αυτό το blog. Από την πρώτη[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΞεκινάω να γράφω αυτή την ανάρτηση και σκέφτομαι: "να γράψω ότι είναι η αγαπημένη μου γεύση στα γλυκά, μετά τη σοκολάτα". Το σβήνω. Γιατί μπορεί να είναι η[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΔεύτερο κέικ στο καπάκι; Ω ναι... Δεν είχα σκοπό, αλλά μόλις το δοκίμασα, ήξερα ότι αυτή τη συνταγή δεν μπορώ να την κρατήσω για τον εαυτό μου. Ούτε και να[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΕ, ναι, παραλίγο να βγει η σεζόν και να μην έχω κάνει ούτε μια ανάρτηση με μαρμελάδα.... Είναι ποτέ δυνατόν; Όχι βέβαια... Μαρμελάδα σύκο λοιπόν. Πιο[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΉ αλλιώς, πώς να κάνετε τα απολαυστικά ζεστά σας ροφήματα ακόμα πιο απολαυστικά… Το κεφάλαιο «καφές» είναι πολύ μεγάλο. Για άλλους είναι[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.gr...κι αφού είδατε τι ωραία περάσαμε, τι ωραία φάγαμε και τι ωραία ήπιαμε στη μεξικάνικη φιέστα μας, ήρθε η ώρα να σας δώσω και τις συνταγές που σας έταξα...[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΝαι, ναι, στο σωστό μέρος βρίσκεστε! Πιο σωστό δε γίνεται... Όλα ξεκίνησαν όταν στο πρόσφατο giveaway που διοργάνωσα για τα γενέθλια του blog, νικήτρια ήταν η[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΑγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, πέρασε ένας χρόνος από τότε που τα είπαμε τελευταία αφορά. Πέρυσι τα Χριστούγεννα ήσουν πολύ καλός μαζί μου και μου έφερες πολλά από[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.gr2015 λοιπόν... Καλή χρονιά να έχουμε όλοι, με υγεία, ευτυχία, αγάπη και δημιουργία... Αυτό το χρόνο ας κάνουμε όλα αυτά που αμελήσαμε τον προηγούμενο, κι ας[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΜε τον Οκτώβρη να έχει μπει για τα καλά, με τον καιρό να έχει γίνει άκρως φθινοπωρινός (και το σπίτι να θυμίζει καθαριστήριο από τις στοίβες των ρούχων που[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΤην πρώτη φορά που τις δοκίμασα ήταν εκεί ακριβώς που έπρεπε. Ήμουν αρκετά μικρή, αλλά είναι από τις γεύσεις που μου έχουν μείνει αξέχαστες. Τι ήταν όμως;[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΕίναι μέσα Ιουνίου και ακόμα ψήνω... Ο φούρνος πήρε φωτιά αυτό το σαββατοκύριακο. Δεν είναι βέβαια να πεις ότι και ο καιρός δεν βοηθούσε. Το αντίθετο θα έλεγα.[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΆλλη μια Δευτέρα, άλλη μια πολυάσχολη εβδομάδα... Αυτή κι αν θα είναι πολυάσχολη. Πολυάσχολη αλλά άκρως ενδιαφέρουσα. Μέχρι και εκτός έδρας θα έχει. Η δικιά[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΑυτό είναι το νέο αγαπημένο μου κέικ. Αλήθεια, πόσο πιθανό είναι να χαίρεται ένας άνθρωπος όταν ανακαλύπτει κάτι τέτοιο; Ναι, εντάξει, το καταλαβαίνω, είστε[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαι κάπως έτσι φτάσαμε στην τέταρτη και τελευταία ανάρτηση του project "Boys can cook". Να την πω την αλήθεια. Στενοχωριέμαι. Αλλά χαίρομαι πολύ που σήμερα έχω[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΌταν ξεκίνησα να "στήνω" στο μυαλό μου αυτό το blog, είχα αποφασίσει ότι δεν θα είναι "μαμαδοblog", μόνο και μόνο επειδή το ξεκινούσα λίγο καιρό αφού έγινα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Ή μάλλον, όχι καλή, υπέροχη εβδομάδα, ηλιόλουστη και λαμπερή! Πώς αλλάζει όμως η διάθεσή μας όταν φτιάχνει ο καιρός...... Μια βόλτα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΑυτή η τούρτα δεν είναι τυχαία. Είναι η τούρτα που έφτιαξα για τα γεννέθλια του Κώστα. Τον Κώστα δεν τον έχω συστήσει ακόμα σ' αυτές τις σελίδες, ήρθε όμως ο[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΗ σημερινή ανάρτηση είναι λίγο διαφορετική. Η σημερινή ανάρτηση έχει... στόχο. Να μας κάνει να σκεφτούμε, αλλά και να δραστηριοποιηθούμε. Και γιατί όχι, να[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΕίναι τώρα πόσες μέρες που βρέχει ασταμάτητα στη Θεσσαλονίκη. Πόσες άραγε; 4; 5; Μπορεί και παραπάνω, έχω χάσει το μέτρημα... Έχουμε σαπίσει. Στην κυριολεξία.[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.gr(Ακολουθεί ανάρτηση της κατηγορίας "κουκουβά") Ήρθε λοιπόν η ώρα που μπορώ κι εγώ περήφανα να πω ότι αυτά είναι τα πρώτα μπισκότα που έφτιαξα με το γιο μου! Ω[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΓια το συγκεκριμένο γλυκό/πρωινό, είχα σκοπό να γράψω τελείως διαφορετικά πράγματα. Για παράδειγμα, πώς είναι δυνατόν μια Θεσσαλονικιά να τολμά να παρουσιάσει[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΟκτώβρης χωρίς μηλόπιτα δε γίνεται. Ό,τι άλλο κι αν προσπαθώ να σκεφτώ για να γράψω δεν έχει νόημα. Εδώ θα καταλήξω πάλι. Οκτώβρης χωρίς μηλόπιτα δε γίνεται.[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΕδώ και τρία βράδια προσπαθώ να γράψω αυτή την ανάρτηση... Εδώ και τρία βράδια κοιτάω για λίγη ή για πολλή ώρα το πληκτρολόγιο, και στο τέλος καταλήγω να[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαι κάπως έτσι πάει και το 2013…. Θα ήμουν αχάριστη αν έλεγα ότι δεν ήταν καλός αυτός ο χρόνος μαζί μου. Ξέρω ότι για πολύ κόσμο ήταν μια όχι και τόσο[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΑυτή η μαρμελάδα δε μοιάζει με καμία άλλη. Με καμία. Δεν ισχυρίζομαι ότι έφτιαξα την καλύτερη μαρμελάδα φράουλα του κόσμου, αλλά σκεφτείτε το λίγο, θα δείτε[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΤο σαββατοκύριακο έφτιαξα ένα από τα αγαπημένα μου γλυκά. Την πρώτη φορά που δοκίμασα πάστα φλώρα στη ζωή μου τη θυμάμαι σαν τώρα, κι ας έχουν περάσει χιλιάδες[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΕντάξει, το ξέρω, λέω και ξελέω.... Είπα όχι άλλο γλυκό σύντομα, και πάλι γλυκό έκανα. Αλλά. Υπάρχει αλλά (όχι που δεν θα υπήρχε...). Το γλυκό αυτό έπρεπε να[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΒγήκανε λοιπόν και πάλι οι ξύλινες κουτάλες, η μεγάλη κατσαρόλα (η μαρμίτα αν θέλετε), το μεγάλο χωνί. Ήρθε και η μανούλα και βάλαμε ποδιές. Αποστειρώθηκαν[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΜία συνταγή της μαμάς από τα παλιά. Η αγαπημένη μου κατηγορία. Μια συνταγή που θυμίζει παιχνίδι, που μυρίζει βανίλια και κακάο, που γεμίζει όμορφα και[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.gr