Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Βγήκανε λοιπόν και πάλι οι ξύλινες κουτάλες, η μεγάλη κατσαρόλα (η μαρμίτα αν θέλετε), το μεγάλο χωνί. Ήρθε και η μανούλα και βάλαμε ποδιές. Αποστειρώθηκαν[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΑυτή η μαρμελάδα δε μοιάζει με καμία άλλη. Με καμία. Δεν ισχυρίζομαι ότι έφτιαξα την καλύτερη μαρμελάδα φράουλα του κόσμου, αλλά σκεφτείτε το λίγο, θα δείτε[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚλασικό, μαμαδίστικο, αγαπημένο κέικ. Γλυκό, σοκολατένιο, αφράτο, και μπορώ να συνεχίσω να αραδιάζω επίθετα που να το χαρακτηρίζουν, αλλά πάντα, μα πάντα θα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΔιαβάζοντας συχνά πολλά μαγειρικά sites και food blogs του εξωτερικού, κυρίως αμερικάνικα, έχω παρατηρήσει ότι ο πιο κοινός τίτλος συνταγής ή ανάρτησης που[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΧριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά! Εύχομαι να περάσατε όλοι καλά και να φάγατε καλύτερα! Εμείς πάντως τα καταφέραμε και τα δύο, όσο κι αν ο καιρός προσπάθησε να[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαι κάπως έτσι φτάσαμε στην τέταρτη και τελευταία ανάρτηση του project "Boys can cook". Να την πω την αλήθεια. Στενοχωριέμαι. Αλλά χαίρομαι πολύ που σήμερα έχω[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΕ, ναι, παραλίγο να βγει η σεζόν και να μην έχω κάνει ούτε μια ανάρτηση με μαρμελάδα.... Είναι ποτέ δυνατόν; Όχι βέβαια... Μαρμελάδα σύκο λοιπόν. Πιο[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grTres leche , όπως λέμε «τρία γάλατα». Κι αυτό, γιατί το διαφορετικό αυτό γλυκάκι, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ανάλαφρο, μπορώ να πω αέρινο κέικ,[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαι τώρα αυτό τι είναι; Μην είναι μαρμελάδα; Μην είναι πελτές; Τινατό (μετ. τι είναι αυτό;), που λέει και ο Γιώργος. Συνέχεια όμως. Συνέχεια. Όλη την ημέρα.[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΉ αλλιώς, πώς να κάνετε τα απολαυστικά ζεστά σας ροφήματα ακόμα πιο απολαυστικά… Το κεφάλαιο «καφές» είναι πολύ μεγάλο. Για άλλους είναι[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΑγαπημένε μου Άγιε Βασίλη, πέρασε ένας χρόνος από τότε που τα είπαμε τελευταία αφορά. Πέρυσι τα Χριστούγεννα ήσουν πολύ καλός μαζί μου και μου έφερες πολλά από[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΕίναι μέσα Ιουνίου και ακόμα ψήνω... Ο φούρνος πήρε φωτιά αυτό το σαββατοκύριακο. Δεν είναι βέβαια να πεις ότι και ο καιρός δεν βοηθούσε. Το αντίθετο θα έλεγα.[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.gr