Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 95 συνταγές
Όταν δημιούργησα τη σελίδα μου στο facebook, είχα ανεβάσει μια φωτογραφία από μία τούρτα μπλακ φόρεστ. Ο λόγος που δεν είχα γράψει συνταγή ήταν γιατί δε μου[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΜιας και άρχισαν να βγαίνουν τα μήλα επισήμως πλέον και η μηλιά μας είναι γεμάτη μήλα, κάνουμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες συνταγές που να τα περιλαμβάνουν.[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΤο καζάν ντιπί είναι ουσιαστικά μία κρέμα, στην οποία έχουμε κάψει το κάτω μέρος της κρέμας που βρίσκεται στο ταψί και όταν το σερβίρουμε αναποδογυρίζουμε το[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΑυτή τη συνταγή την χρωστάω εδώ και καιρό οπότε αποφάσισα ότι θα την γράψω πρώτη. Μπορείτε να την βρείτε στο περιοδικό "γλυκές ιστορίες" στο τεύχος 28 και στη[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΜια ακόμα γρήγορη συνταγή για πιο υγιεινά μπισκότα. Μπισκότα με βρώμη, αποξηραμένα φρούτα και ξηρούς καρπούς Υλικά: 1 1/2 κούπα φαρίνα 2 κούπες βρώμη 1/2 κούπα[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΗ συνταγή αυτή είναι από το περιοδικό "Γλυκές ιστορίες" και βρίσκεται στο τεύχος 25 και στη σελίδα 126. Αποφάσισα να δοκιμάσω αυτό το κέικ, γιατί είχαμε[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΓι' αυτή τη συνταγή θα χρειαστεί να κάνετε 1 δόση από τα Μπισκότα με σοκολάτα . Δε θα χρειαστείτε τη σοκολάτα γάλακτος γι' αυτή τη συνταγή, αλλά μερέντα ή[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΌλοι έχουμε δοκιμάσει τα μαλακά κουλουράκια βανίλιας βουτηγμένα στον καφέ είτε της μαμάς μας είτε της γιαγιάς μας. Η συνταγή αυτή είναι του ζαχαροπλάστη μας[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΓια αυτή τη συνταγή θα χρειαστούμε φρέσκο ανανά, καθώς και κεράσια. Στην αρχική συνταγή, από όπου είδα αυτό το κέικ, η Laura Vitale χρησιμοποίησε κεράσια[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΗ κρέμα ζαχαροπλαστικής είναι πολύ βασική για πολλά παρασκευάσματα. Μπορείτε αν θέλετε ή αν κάποια συνταγή το απαιτεί να την κάνετε σοκολατένια προσθέτοντας[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΈκανα αυτή τη τούρτα πρώτη φορά για τα γενέθλια της βαφτισιμιάς μου το Μάρτιο και τώρα ξανά για τη γιορτή της μητέρας. Είναι πολύ πλούσια τούρτα σε γεύση και[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΈχει καιρό που είχα κάνει το πρώτο παγωτό για φέτος. Ήταν αν δεν κάνω λάθος για τη Κυριακή του Πάσχα. Επειδή όμως ξέχασα τελείως να βγάλω φωτογραφία το παγωτό[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΑυτή η συνταγή είναι από ένα βιβλιαράκι με συνταγές που είχαν τα πτι-μπερ Παπαδοπούλου μέσα. Η αλήθεια είναι ότι για εμένα η σοκολάτα ήταν λίγο πιο πικρή για[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΜιας και άρχισε να ζεσταίνει ο καιρός αποφασίσαμε να κάνουμε παγωτό. Αντί όμως να κάνουμε το κλασικό παγωτό που το σερβίρουμε σε μπάλες και το γαρνίρουμε με[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΤο κανταΐφι με ανθότυρο είναι η πρώτη φορά που το κάνω. Γενικότερα είναι η πρώτη φορά που κάνω κάτι σιροπιαστό (εκτός από το ραβανί με σαντιγί). Η συνταγή[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΠριν από δύο εβδομάδες περίπου πρόσεξα σε ένα κουτί μερέντας ότι είχε μία συνταγή για γλάσο μερέντας. Μου φάνηκε πολύ απλό και νόστιμο γι' αυτό σκέφτηκα να το[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΕδώ και καιρό ζητούσε ο μικρός μου αδερφός να κάνουμε μπακλαβά και εφόσον είχαμε πολλά καρύδια καθαρισμένα, αποφασίσαμε ότι ήταν καιρός να τον κάνουμε. Στο[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΗ γιαγιά μου γενικότερα ήταν πολύ καλή μαγείρισσα και είχε πολλές ενδιαφέρουσες συμβουλές να μου δώσει. Κάποια στιγμή, μου έδειξε τη βαφλιέρα που είχε και μου[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΤο ινδοκάρυδο είναι ένα γλυκό το οποίο μου θυμίζει κάπως το ραβανί, αλλά η καρύδα του δίνει ιδιαίτερη γεύση. Φυσικά, το ινδοκάρυδο έχει σιρόπι όπως και το[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΓια τη σημερινή συνταγή ισχύει το ίδιο με τη συνταγή για το παγωτό βανίλια. Δεν έχω φωτογραφίες, αλλά όταν ξανακάνω το παγωτό θα ενημερώσω τη ανάρτηση. Παγωτό[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΧίλια Φύλλα ή αλλιώς Μιλφέιγ (Millefeuille). Είναι ένα γλυκό το οποίο προέρχεται από τη Γαλλία και σύμφωνα με πηγές αλλιώς ονομάζεται και η Πάστα του[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΕπειδή πλησιάζει η παραμονή πρωτοχρονιάς και όλοι κόβουμε βασιλόπιτα, αποφάσισα να δοκιμάσω μία συνταγή για τσουρέκι που βρήκα στο συνταγολόγιο του[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΑυτή η συνταγή είναι της φίλης μου της Γαβριέλλας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποια μαρμελάδα σας αρέσει πιο πολύ. Πάστα Φλώρα Υλικά: 500 γρ. αλεύρι 2 κ.σ.[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΈκανα αυτή τη μους ως κομμάτι μιας τούρτας και σκέφτηκα να την γράψω και για το μπλογκ μου μιας και βγήκε πολύ νόστιμη. Η συνταγή είναι από εδώ: Μους λευκής[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΤο τιραμισού είναι ιταλικό γλυκό, αλλά εγώ το κάνω λίγο διαφορετικά από τις διάφορε εκδοχές που υπάρχουν. Δεν χρησιμοποιώ μπισκότα σαβαγιάρ, αλλά πτι μπερ,[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΤη συνταγή για το σουφλέ σοκολάτας τη πήρα από ένα βίντεο στο youtube, το οποίο μπορείτε να το δείτε εδώ: Σουφλέ σοκολάτας . Είναι από την εκπομπή Νηστικό[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΗ συνταγή αυτή είναι από το σειρά "Καν' το μόνος σου 2", το τεύχος "Σπιτικό Παγωτό" και σελίδα 20. Ο λόγος που αποφάσισα να κάνω παγωτό καϊμάκι είναι επειδή[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.grΕίχαμε μερικές ξεχασμένες μπανάνες, οι οποίες είχαν αρχίσει να μαυρίζουν οπότε αποφάσισα να δράσω και έκανα αυτή τη συνταγή: Banana Chocolate Chip Muffins[...]
Πηγή: syntageseva.blogspot.gr