Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 22 συνταγές
Η πανακότα (panna cotta = μαγειρεμένη κρέμα) πορτοκάλι είναι η τελευταία μου αγαπημένη συνταγή για να συνοδεύω τα Ιταλικά πιάτα που φτιάχνουμε στο σπίτι και[...]
Πηγή: caruso.grΤο παντεσπάνι είναι ένα απ’ τα πιο βασικά υλικά στη ζαχαροπλαστική αποτελώντας τη βάση στις περισσότερες τούρτες. Συχνά όμως, όλη η έμφαση πηγαίνει στα υλικά[...]
Πηγή: caruso.grΤα Brownies είναι μια πολύ δημοφιλής επιλογή όσων λατρεύουν την υγρή σοκολάτα που λιώνει λαχταριστά στο στόμα, ανάμεσα σε διακυμάνσεις σπογγοειδών[...]
Πηγή: caruso.grΤα Chocolate Chip Cookies είναι σίγουρα τα πιο διάσημα μπισκότα στον πλανήτη, αν και ξεκίνησαν πριν μόνο 90 χρόνια. Γι αυτό δικαιούνται ένα ολοκληρωμένο[...]
Πηγή: caruso.grΗ σειρά με σύντομα βίντεο για τα μυστικά του ψήστη ξεκίνησε απ’ τα βασικά θέματα του ψησίματος που αναλύθηκαν σε προηγούμενο άρθρο που περιέλαβε τα επεισόδια[...]
Πηγή: caruso.grΤο ψάρι ψημένο μέσα σε αλάτι είναι ταυτόχρονα εντυπωσιακή και απλή συνταγή. Εντυπωσιακή, γιατί η τελετουργία του σπασίματος του κελύφους του αλατιού στο[...]
Πηγή: caruso.grTo στίκι τόφι πούντινγκ (sticky toffee pudding) είναι ένα πολύ βρετανικό γλυκό, με ρίζες στη δεκαετία του ’60. Στην ουσία πρόκειται για ένα ζουμερό σπογγώδες[...]
Πηγή: caruso.grΓλυκιά βελούδινη κρέμα κάτω από καραμελωμένη τραγανή επιφάνεια, οι αρωματικές και γευστικές αντιθέσεις σε πλήρη σύμπνοια και ο ουρανίσκος στον παράδεισο! Όλοι[...]
Πηγή: caruso.grΓια την κρεμ μπρουλέ (crème brûlée) έχουμε γράψει άλλες δύο φορές μέχρι σήμερα. Mεταξύ μας δεν προβλέπω να σταματήσουμε ούτε στη τρίτη εκδοχή με καφέ εσπρέσο[...]
Πηγή: caruso.grΧρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.grΧρόνια πολλά και γευστικά σε όλες και σε όλους! Εδώ και δεκαπέντε μέρες πολύς κόσμος ψάχνει για γιορτινές συνταγές και έτσι λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα[...]
Πηγή: caruso.grΑφιερωμένο στον άρχοντα της νυχτερινής Αθήνας της γενιάς μου, Κώστα Ζουγανέλη Το σουφλέ σοκολάτας είναι για μένα η πιο μεγάλη γιορτή της σοκολάτας! Αχνιστό,[...]
Πηγή: caruso.grΗ σπιτική μαρέγκα αποτελεί ένα γλυκό παράδοξο. Αρχικά θα περίμενε κανείς από μια συνταγή με δύο μόνο βασικά υλικά να έχει μια βαρετή επίπεδη γεύση. Η[...]
Πηγή: caruso.grΤα πληθωρικά σοκολατένια cupacakes της συνταγής είναι η πρότασή μας για σοκολατένια λιχουδιά γι’ αυτό το Πάσχα και όχι μόνο. Γιατί μιλάμε για μια πολύ εύκολη[...]
Πηγή: caruso.grΣτο εστιατόριό μου, το Casserole στο Γέρακα, για τη συγκεκριμένη περίοδο γεννήθηκε πριν λίγες εβδομάδες η ανάγκη να έχουμε ένα νηστίσιμο γλυκό. Ήθελα κάτι που[...]
Πηγή: caruso.grΤσιζκέικ (cheese cake) υπάρχουν πολλά, αλλά την λέξη και την ιδέα του “τετράλευκου” την καπαρώνω και την πρωτοδημοσιεύω εγώ! Από που κι’ ως που τετράλευκο, θ’[...]
Πηγή: caruso.grΟι αφρώδεις οίνοι πάσης φύσεως είναι φτιαγμένοι για γιορτινή ατμόσφαιρα. Ανεβάζουν το κέφι και τη διάθεση με τον ίδιο ρυθμό που οι φυσαλίδες φτάνουν στην[...]
Πηγή: caruso.grΟ κορμός και το μωσαϊκό, τα δύο παντελώς ανέμπνευστα ονόματα που χαρακτηρίζουν το ίδιο μαγικό γλυκό, απλά δηλώνουν πεζά και περιγραφικά την οριζόντια και[...]
Πηγή: caruso.gr“Έχω μόλις φτιάξει ένα κέικ σοκολάτας, θα κάτσεις για ένα καφέ;” είναι μια φράση που μπορεί να με κάνει να ξεχάσω υποχρεώσεις και καθήκοντα προκειμένου να[...]
Πηγή: caruso.grΓια μένα η μους σοκολάτας είναι το πιο καλοκαιρινό και δροσερό γλυκό σοκολάτας, ειδικά όπως την φτιάχνει η Σόφη μου. Γιατί δεν υπάρχει λόγος το καλοκαίρι να[...]
Πηγή: caruso.grΤιραμισού (tiramisù) στα Ιταλικά σημαίνει “ανέβασέ με”. Όνομα που δόθηκε στο γλυκό, λόγω της ενέργειας του καφέ σε συνδυασμό με την ηδονή της συνολικής[...]
Πηγή: caruso.grΣοκολάτα και έρωτας πάνε χέρι-χέρι και με τον Άγιο Βαλεντίνο να έρχεται και κρύο ολούθε, η αναζήτηση για μια ερωτική σοκολατένια δημιουργία έχει αρχίσει εδώ[...]
Πηγή: caruso.gr