Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 112 συνταγές
ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΠΑΒΑΡΟΥΑΖ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ♦♦ TORTA BAVARESE AI TRE CIOCCOLATI (RICETTA DI L.MONTERSINO), ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ // TRANCETTO AI DUE CIOCCOLATI, ΤΟΥΡΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΟΝΚΌΡΝΤ // TORTA CONCORDE, ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΠΑΒΑΡΟΥΑΖ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ♦♦ TORTA BAVARESE AI TRE CIOCCOLATI (RICETTA DI L.MONTERSINO), ΤΟΥΡΤΑ ΤΡΙΠΛΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΛΙΝΑΣ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ ♦♦ TORTA SIMIL-DIABELLA
RUMTOPF ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Rumtopf στα γερμανικά σημαίνει "κατσαρόλα με ρούμι". Το rumtopf είναι αρχικά ένας τρόπος για να συντηρηθούν κατά τους[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΜΥΓΔΑΛΟΠΙΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ LUCA MONTERSINO Υπέροχη μέσα στην απλότητα της, θα μπορούσαμε να την παρομοιάσουμε με έναν τεράστιο εργολάβο ή με τούρτα εργολάβο. Ακόμη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grBOSTON CREAM PIE Εκ πρώτης όψεως μοιάζει με τεράστιο κώκ ή με τούρτα κώκ, πολλοί μάλιστα την παρουσιάζουν σε ελληνικά blog και με αυτήν την ονομασία. Η τούρτα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΓΙΚΟ ΓΛΥΚΟ ΜΕ ΚΑΚΑΟ Το "μαγικό γλυκό" ή "μαγική τούρτα" έγινε τρελλή μόδα τους τελευταίους μήνες ανά τα blog και τα site στο διαδύκτιο. Γαλλίδες, Ισπανίδες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grVICTORIA SANDWICH SPONGE CAKE Το Victoria sandwich sponge cake , είναι ενα πολύ νόστιμο παντεσπάνι (ή πιο σωστά pasta genovese ), με γέμιση απο πλούσια κρέμα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΟΥΡΤΑ "ΤΑ ΕΠΤΑ ΠΕΠΛΑ" Η τουρτα "τα 7 πέπλα" είναι πολύ ονομαστή στην Ιταλία. Δημιουργήθηκε το 1997, κατά την διάρκεια του διαγωνισμού παγκόσμιας εμβέλειας La[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓΛΑΣΣΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ "ΚΑΘΡΕΦΤΗΣ" Το γυαλιστερό γλάσσο σοκολάτας, το λεγομενο και γλάσσο "καθρέφτης" επικαλύπτει υπέροχα τούρτες και παντεσπάνια και δίνει[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ ΠΡΟ-ΚΡΥΣΤΑΛΛΩΣΗ (ΣΤΡΩΣΙΜΟ) ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ Η προ-κρυστάλλωση της σοκολάτας , πιο γνωστή με τον μάλλον αδόκιμο όρο "στρώσιμο", είναι ενα απαραίτητο στάδιο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΑΡΤΑ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΣΙΜΙΓΔΑΛΙΟΥ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ Η "τουρτα σιμιγδαλιου με σοκολατα", οπως ονομαζεται στα ιταλικα, ειναι μια υπεροχη ταρτα! Βαση απο τριφτη ζυμη, γεμιση[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕΛΑΦΡΙΑ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΚΑΙ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΓΛΟΥΤΕΝΗ - ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΑ Ο συνδυασμός του πορτοκαλιού με την σοκολάτα είναι από τους πιό κλασσικούς![...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ Παντεσπανι απο το pan di Spagna , δηλαδη ισπανικο ψωμι. Προκειται βεβαια για την πασιγνωστη ψημενη ζυμη, αφρατη και ελαφρια, που αποτελει τη βαση[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕΞΩΤΙΚΗ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΑΝΑΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΥΔΑ Ανανάς και καρύδα μπλέκουν τα εξωτικά τους αρώματα μέσα σε μία γευστική τούρτα! Εύκολη συνταγούλα (από εδώ ) και πετυχημένη,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr"LO STRACCHINO DELLA DUCHESSA" H' ΤΟΥΡΤΑ ΠΑΓΩΤΟ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ Γευστικοτατο γλυκακι καταψυξης με πραγματικα ευφανταστο ονομα! Ανηκει στην κατηγορια των σεμιφρεντο,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕΥΚΟΛΗ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΠΡΑΛΙΝΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΟΥ Εύκολη, δροσερή, νόστιμη τούρτα με πραλίνα φουντουκιού. Συνταγούλα εύκολη και καλοκαιρινή, απο αυτές που δεν χρειάζεται να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΟΥΡΤΑ ΜΑΡΕΓΚΑΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΤΖΙΑΝΤΟΥΙΑ Ειναι να μην σου βγει το ονομα... "μην διανοηθεις να μην φτιαξεις τουρτα για τα γενεθλια σου..." "βρε, καλα μου, βρε χρυσα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΟΥΡΤΑ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ, ΜΕ ΓΕΥΣΗ ΦΡΑΟΥΛ Α ΚΑΙ ΒΑΝΙΛΙΑ Οταν ημουν 12 χρονων (ναι, ηταν πριν πολλαααα χρονια...) μου αρεζε πολυ να φτιαχνω τουρτες.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr"ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ" ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ Επιτρεψτε μου τα εισαγωγικα στο "τιραμισου", γιατι παρ'ολο που τα βασικα υλικα της συνταγης ειναι πανω κατω τα ιδια με αυτα του[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΙΛΦΕΪΓ Χιλια φυλλα (η μεταφραση απο το γαλλικο mille feuille ), τραγανα και ξεροψημενα, που αγκαλιαζουν μια νοστιμη κρεμα... Μπορει επισης να το συναντησετε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓΛΑΣΟ ΖΕΛΑΤΙΝΗΣ Το γλασο ζελατινης, ειναι ενα διαφανο γλασο, σαν πηχτο σιροπι, που χρησιμοποιειται ως επικαλυψη σε γλυκα με φρεκα φρουτα (οπως πχ οι ταρτες)[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΝΤΑΚΟΥΆΖ ( DACQUOISE - ΜΠΙΣΚΟΤΟ ΜΑΡΕΓΚΑΣ) Το dacquoise (ντακουάζ), ειναι ενας δισκος μαρεγκας εμπλουτισμενης με ξηρους καρπους, συνηθως αμυγδαλα ή φουντουκια.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΕΪΚ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΕ ΑΧΛΑΔΙΑ Υπεροχη γευση απο τον συνδυασμο σοκολατα-αχλαδι σε κεϊκ ισσοροπημενα γλυκο. Υλικα: 700gr ωριμα αχλαδια, 350ml λευκο μοσχατο κρασι,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΟΥΡΤΑ ΤΙΡΑΜΙΣΟΥ Υπέροχη τούρτα τιραμισού που ξεχωρίζει για την εμφάνιση αλλά και για την νοστιμιά της. Φτιάχτηκε με τα υλικά της αυθεντικής ιταλικής συνταγής.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΟΥΡΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ Μάλλον εχει καθιερωθεί πλέον στην οικογένεια και όταν κάποιος έχει γενέθλια, περιμένει και την ανάλογη τούρτα!! Ετσι παίρνεις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr