Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
Για τα τρουφάκια 150 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 5 κουτ. σούπας ελαιόλαδο στη μύτη από 1 κουτ. γλυκού κανέλα σε σκόνη στη μύτη από 1 κουτ. γλυκού γαρίφαλο σε σκόνη[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια την κρέμα 350 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 350 γρ. κρέμα γάλακτος 35-36% λιπαρά 160 γρ. ζάχαρη 2 αυγά, προτιμάμε βιολογικά 6 κρόκοι αυγών 80 γρ. κορν φλάουρ[...]
Πηγή: gastronomos.gr300 γρ. καρύδια, ψιλοτριμμένα στο μούλτι 100 γρ. καρύδια, χονδροκομμένα (καλύτερα να τα κοπανίσουμε λίγα-λίγα στο γουδί) 300 γρ. ζάχαρη 400 γρ. αλεύρι για[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια το σιρόπι 450 γρ. ζάχαρη 300 γρ. νερό ξύσμα από 2 πορτοκάλια, ακέρωτα χυμός από 1/2 λεμόνι 1 ξυλαράκι κανέλα Για την πίτα 1 πακέτο φύλλο κρούστας ή[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια την κρεμ ανγκλέζ 250 γρ. γάλα φρέσκο, πλήρες 250 γρ. κρέμα γάλακτος 35 - 36% λιπαρά 150 γρ. ζάχαρη 6 κρόκοι αυγών μεσαίου μεγέθους 3 ξύλα κανέλας το ξύσμα[...]
Πηγή: gastronomos.gr500 γρ. φλούδες πορτοκαλιού (πάντα τις ζυγίζουμε στεγνές, πριν ξεκινήσουμε το ξεπίκρισμα) Για να τις ζαχαρώσουμε 600 γρ. ζάχαρη για το σιρόπι + επιπλέον για[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 φλιτζ. τσαγιού αλεύρι, για όλες τις χρήσεις 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 2 κουτ. σούπας ζάχαρη 6 κρόκοι αυγών (κατά προτίμηση βιολογικών) 100 ml φρέσκο[...]
Πηγή: gastronomos.gr150 γρ. ασπράδια αυγών (από περίπου 5 αυγά μεσαίου μεγέθους) 300 γρ. ζάχαρη λευκή, κρυσταλλική 30 γρ. κακάο 400 γρ. κρέμα γάλακτος 35% - 36% λιπαρά, χτυπημένη[...]
Πηγή: gastronomos.gr20 ml * χυμός από μοσχολέμονο ή λεμόνι 20 ml σιρόπι ζάχαρης (το φτιάχνουμε χτυπώντας στο μούλτι 1/2 φλιτζάνι νερό με 1/2 φλιτζάνι ζάχαρη, μέχρι να διαλυθεί η[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 κιλό κεράσια απύρηνα (καθαρό βάρος) 800 γρ. ζάχαρη 25 φύλλα φρέσκιας μέντας (δυστυχώς, δεν τη βρίσκουμε εύκολα στην αγορά, παρά μόνο σε φυτώρια, σε[...]
Πηγή: gastronomos.gr