Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΚΕΡΑΣΜΑ: Ψιλοκόβουμε τη σοκολάτα. Βάζουμε την κρέμα γάλακτος σε μία κατσαρόλα και την τοποθετούμε στη φωτιά. Πριν αρχίσει να βράζει την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓια τη γέμιση ψιλοκόβουμε τα ξερά φρούτα και τα βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τη μαρμελάδα βερίκοκο και το ξύσμα λεμονιού. Βάζουμε σταδιακά τα καρύδια και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΔαμασκηνίδου Βασιλική ΚΑΙ Η Maria Kyrimlidou ΔΟΚΙΜΑΣΑΝΕ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΑΡΛΙΑΡΟΥ ΚΑΙ ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ!!!))) Υλικά 450 γρ.[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΑλλη μια τάρτα φρούτων από τον Στέλιο Παρλιάρο! Δοκιμάστε την και θα ενθουσιαστείτε!! Τι χρειαζόμαστε: Γέμιση: 200 γρ. βούτυρο αγελάδος 100 γρ. ζάχαρη άχνη 100[...]
Πηγή: cookpad.com/grΔαμασκηνίδου Βασιλική Συστατικά 1 κιλό βρώμη 125 γρ. βούτυρο λιωμένο 2 κουτ. του γλυκού μπέικιν 500 γρ. νερό 250 γρ. ζάχαρη καστανή ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΑΣΟ: 550 γρ.[...]
Πηγή: mariakyrimlidou.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΑΡΕΓΚΑΚΙΑ: Τεμαχίζουμε τη σοκολάτα και τη λιώνουμε σε μπεν μαρί. Ψιλοκόβουμε τα ξερά φρούτα. Τα πολτοποιούμε στο μπλέντερ με τη[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΡΤΑ: Απλώνουμε τη ζύμη κουρού σε μία φόρμα τάρτας 24 εκ. Κόβουμε τα δαμάσκηνα στα δύο και τα μουλιάζουμε στο κρασί. Λιώνουμε τη σοκολάτα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΤΑ: Βάζουμε πρώτα τα στερεά: το αλεύρι, το αμύγδαλο, τη ζάχαρη άχνη, το μπέικιν πάουντερ και την κανέλα. Προσθέτουμε τα αυγά και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ: Σε ένα μπολ βάζουμε τα δαμάσκηνα μαζί με το τσάι, το κρασί, το πορτοκαλόνερο, την κανέλα και τα αφήνουμε για ένα βράδυ. Χωρίζουμε τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΗ φετινή μας βασιλόπιτα ήταν διαφορετική και πολύ νόστιμη, με περισσότερα υλικά από τις παραδοσιακές βασιλόπιτες- κέικ. Τα αποξηραμένα φρούτα και το κονιάκ[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΜια υπέροχη γιορτινή συνταγή από τον Στέλιο Παρλιάρο Τι χρειαζόμαστε: 30 δαμάσκηνα χωρίς κουκούτσια (μεγάλα και μαλακά) 60 γρ. κρέμα γάλακτος 170 γρ. σοκολάτα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ Αλέθουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ πολύ καλά. Συνεχίζουμε το χτύπημα και προσθέτουμε τα ξερά φρούτα, το μέλι και το ξύσμα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ: Τεμαχίζουμε σε μικρά κομμάτια το παγωμένο βούτυρο και το αδειάζουμε μαζί με την ζάχαρη άχνη, το μπέικιν πάουντερ, το αλεύρι και το αυγό[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΉρθαν κι έφυγαν κι αυτές οι γιορτές! Και ήμασταν παρόντες και καλά για να τις ζήσουμε! Δόξα τω Θεώ, μόνο αυτό φτάνει και περισσεύει για να είμαστε χαρούμενοι[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.gr