Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 15 συνταγές
200 γρ. ζάχαρη κοινή 200 γρ. σιμιγδάλι ψιλό 550 γρ. γάλα 1 κουτ. σούπας βούτυρο τα σποράκια από 1 λοβό βανίλιας (σχίζουμε με ένα μαχαιράκι το λοβό κατά μήκος[...]
Πηγή: gastronomos.gr300 γρ. καρύδια, ψιλοτριμμένα στο μούλτι 100 γρ. καρύδια, χονδροκομμένα (καλύτερα να τα κοπανίσουμε λίγα-λίγα στο γουδί) 300 γρ. ζάχαρη 400 γρ. αλεύρι για[...]
Πηγή: gastronomos.gr50 γρ. κουβερτούρα γύρω στο 50% - 55% κακάο, ψιλοκομμένη 50 γρ. χυμός πορτοκαλιού, φρεσκοστυμμένος 100 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα στο μούλτι μέχρι να γίνουν[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια το μπισκότο 125 γρ. αμύγδαλα λευκά, αλεσμένα στο μούλτι μέχρι να γίνουν λεπτή σκόνη (τα αλέθουμε λίγα-λίγα) 100 γρ. ζάχαρη άχνη 10 γρ. κορν φλάουρ[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 - 5 ίνες σαφράν 3 κάψουλες καρδάμωμου (κακουλέ) 280 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 40 γρ. ζάχαρη λίγα αμύγδαλα φιλέ για το γαρνίρισμα Διαδικασία Απλώνουμε τα[...]
Πηγή: gastronomos.gr250 γρ. βούτυρο 120 γρ. ζάχαρη 1 κρόκο αυγού 15 ml κονιάκ 1/2 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ ξύσμα από 1 λεμόνι 100 γρ. αμύγδαλα 370 γρ. αλεύρι μαρμέλαδα[...]
Πηγή: gastronomos.gr250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις + επιπλέον για το ταψί 150 γρ. αμύγδαλα λευκά, τριμμένα στο μπλέντερ σε σκόνη + 100 γρ. αμύγδαλα, χονδροκομμένα 160 γρ.[...]
Πηγή: gastronomos.gr250 γρ. βούτυρο αγελάδος 250 γρ. ζάχαρη 4 αυγά μεσαίου μεγέθους 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ 100 γρ. αμύγδαλα, αλεσμένα[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια το σαμπλέ μπρετόν 100 γρ. ζάχαρη 110 γρ. βούτυρο αλατισμένο, σε θερμοκρασία δωματίου, ώστε να έχει μαλακώσει, κομμένο σε μικρά κομμάτια 2 κρόκοι αυγών,[...]
Πηγή: gastronomos.gr4 μέτριες ώριμες μπανάνες ή 3 μεγάλες 1/2 φλιτζ. τσαγιού χυμός λεμονιού 2 κουτ. σούπας ζάχαρη, κατά προτίμηση καστανή 6 μπισκότα τύπου Digestive 2 κουτ.[...]
Πηγή: gastronomos.gr1 μεγάλη αραβική πίτα 50 γρ. σοκολάτα, πολύ ψιλοκομμένη (για να γλιτώσουμε ακόμα περισσότερο χρόνο μπορούμε να πάρουμε «σταγόνες» σοκολάτας που[...]
Πηγή: gastronomos.gr400 γρ. αμύγδαλα τριμμένα στο μούλτι σε σκόνη 250 γρ. ζάχαρη 6 αυγά μεσαίου μεγέθους, χωρισμένα σε κρόκους και ασπράδια 250 γρ. βούτυρο αγελάδος 250 γρ.[...]
Πηγή: gastronomos.grΓια τη ζύμη 160 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50 γρ. ζάχαρη λευκή 90 γρ. βούτυρο 90 γρ. πούδρα αμυγδάλου (αμύγδαλο τριμμένο στο μπλέντερ) ξύσμα από 2 λάιμ 1[...]
Πηγή: gastronomos.gr