Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
2 μεζούρες Τζιν 1 μεζούρα χυμός λάιμ (ή λεμονιού) 1/2 μεζούρα σιρόπι ζαχαροκάλαμου (το βρίσκετε στο σουπερ μάρκετ ή σε κάβα κοντά στη γρεναδίνη. Αν δεν βρείτε[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΥΔΩΝΙ Υλικα : 2 Kgr κυδωνια, καθαρισμενα και τριμμενα σε χοντρο τριφτη, 5-6 κουκουτσια απο το κυδωνι, τυλιγμενα σε γαζα, 600 gr ζαχαρη απο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grCONFETTURA DI KIWI Ingredienti : 1Kgr di kiwi maturi, 750gr di zucchero di canna grezzo, 1 limone, il succo. Preparazione : Pelate i kiwi e tagliateli a[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΣΤΑΝΟ Ειναι λιγο μπελαλιδικο να καθαρισεις τα καστανα, ειδικα αν πετυχεις αυτα που δεν βγαινει ευκολα η εσωτερικη τους φλουδα... Απο την αλλη ειναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΛΩΤΟΣ Μην φανταστειτε οτι ολα οσα επιχειρω να φτιαξω εχουν επιτυχια! Επισης μην νομιζετε οτι ολες οι συνταγες που κυκλοφορουν στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΕΡΑΣΙΑ ΣΕ ΕΛΑΦΡΥ ΣΙΡΟΠΙ Τα κεράσια είναι στην εποχη τους και ειναι ευκαιρία να ετοιμάσουμε νόστιμη μαρμελάδα κεράσι , γλυκό του κουταλιού κεράσι , αλλά και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΓΡΗ ΖΑΧΑΡΗ Ακόμη ένα πολύ χρήσιμο υλικό για τις συνταγές ζαχαροπλαστικής είναι καί η λεγόμενη υγρή ζάχαρη. Η υγρή ζάχαρη είναι υδατικό διάλυμα ζάχαρης με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΓΡΗ ΖΑΧΑΡΗ Ακόμη ένα πολύ χρήσιμο υλικό για τις συνταγές ζαχαροπλαστικής είναι καί η λεγόμενη υγρή ζάχαρη. Η υγρή ζάχαρη είναι υδατικό διάλυμα ζάχαρης με[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ καταγωγή αυτού του τελετουργικού γλυκίσματος δεν είναι επακριβώς γνωστή, εν' τούτοις η εκδοχή που δόθηκε από τα σουφικά θρησκευτικά τάγματα για τον τόπο[...]
Πηγή: greekmasa.grΑν είστε τύποι που σας αρέσει να σερφάρετε σε ξένα sites συνταγών (σαν εμένα), ή διαβάζετε ξένα βιβλία με συνταγές (σαν εμένα), θα έχετε ίσως παρατηρήσει στις[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΗ καταγωγή αυτού του τελετουργικού γλυκίσματος δεν είναι επακριβώς γνωστή, εν' τούτοις η εκδοχή που δόθηκε από τα σουφικά θρησκευτικά τάγματα για τον τόπο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ Υλικα : 1 kg ωριμα ροδακινα (γιαρμαδες), 350 gr ζαχαρη καστανη απο ζαχαροκαλαμο, 1/3 κουταλακι του γλυκου πηκτινη φρουτων,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΙ ΚΑΙ ΜΗΛΟ Αν εχεις πολλα ροδια, ας ειναι καλα η ροδια μας, ψαχνεις να βρεις τροπους να τα αξιοποιησεις.... Η μαρμελαδα αυτη εχει ιδιαιτερη γευση[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ Η μαρμελαδα βερυκοκο ειναι απο τις πιο δημοφιλεις μαρμελαδες. Για να την παρασκευασετε, διαλεξτε ωραια ωριμα φρουτα, ωστε να μειωσετε και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ Υπεροχα κουλουρακια με την γευση του μουστου και το αρωμα των μπαχαρικων. Υλικα : 1 φλυτζανι τσαγιου μουστο ή πετιμεζι , 1 φλυτζανι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: 1/4 κούπας ρύζι για σούπα 1 λίτρο νερό 4 κ.σ. κορν φλάουερ ή άλλο άμυλο διαλυμένο σε 1/4 κούπας νερό 2 κ.σ. ταχίνι ή φυστικοβούτυρο διαλυμένο σε 1/4[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΛΕΜΟΝΙ! Οχι, ο τίτλος αυτής της ανάρτησης δεν είναι υπερβολικός! Είναι πραγματικά η καλύτερη μαρμελάδα λεμόνι που μπορείτε να φανταστείτε,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι κομπόστες, φρέσκα φρούτα μέσα σε ελαφρύ σιρόπι, είναι ένας τρόπος να τα διατηρήσουμε την εποχή που αυτά αφθονούν, για να τα απολαύσουμε αργότερα. Σπιτικές[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΥλικά : 50 γρ. ή 3 κ.σ. πιπερόριζα τριμμένη στο χονδρό τρίφτη 200 γρ. ή 1 κούπα καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου 120 ml ή 1/2 κούπα νερό 1 μικρό πορτοκάλι ή 1/2[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr