μπλακ φορεστ βεφα | ψαρονεφρι σκαρμουτσος | ρυζοπιτα βεφας | κρεατοσουπα της γιαγιας | τηγανοκουλουρες χωρις μαγια | σαεδελες | γαλατοπιτα με κορν φλαουρ | κεικ καροτου αθηνας | τρουφακια vegan
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα με ζαχαροκαλαμο

Βρέθηκαν 36 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Billy's Tom Colins Cocktail

2 μεζούρες Τζιν 1 μεζούρα χυμός λάιμ (ή λεμονιού) 1/2 μεζούρα σιρόπι ζαχαροκάλαμου (το βρίσκετε στο σουπερ μάρκετ ή σε κάβα κοντά στη γρεναδίνη. Αν δεν βρείτε[...]

Πηγή: cooktherapy.gr
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΥΔΩΝΙ ♦♦ CONFETTURA DI MELE COTOGNE[...]

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΥΔΩΝΙ Υλικα : 2 Kgr κυδωνια, καθαρισμενα και τριμμενα σε χοντρο τριφτη, 5-6 κουκουτσια απο το κυδωνι, τυλιγμενα σε γαζα, 600 gr ζαχαρη απο[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΑΚΤΙΝΙΔΙΟ  ♦♦  CONFETTURA DI KIWI

CONFETTURA DI KIWI Ingredienti : 1Kgr di kiwi maturi, 750gr di zucchero di canna grezzo, 1 limone, il succo. Preparazione : Pelate i kiwi e tagliateli a[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΣΤΑΝΟ ♦♦ MARRONATTA (CONFETTURA DI[...]

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΣΤΑΝΟ Ειναι λιγο μπελαλιδικο να καθαρισεις τα καστανα, ειδικα αν πετυχεις αυτα που δεν βγαινει ευκολα η εσωτερικη τους φλουδα... Απο την αλλη ειναι[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΛΩΤΟΣ ♦♦ CONFETTURA DI[...]

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑ ΚΑΙ ΛΩΤΟΣ Μην φανταστειτε οτι ολα οσα επιχειρω να φτιαξω εχουν επιτυχια! Επισης μην νομιζετε οτι ολες οι συνταγες που κυκλοφορουν στο[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΚΕΡΑΣΙΑ ΣΕ ΕΛΑΦΡΥ ΣΙΡΟΠΙ ♦♦ CILIEGIE SOTTO[...]

ΚΕΡΑΣΙΑ ΣΕ ΕΛΑΦΡΥ ΣΙΡΟΠΙ Τα κεράσια είναι στην εποχη τους και ειναι ευκαιρία να ετοιμάσουμε νόστιμη μαρμελάδα κεράσι , γλυκό του κουταλιού κεράσι , αλλά και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΥΓΡΗ ΖΑΧΑΡΗ  ♦♦  LO ZUCCHERO LIQUIDO

ΥΓΡΗ ΖΑΧΑΡΗ Ακόμη ένα πολύ χρήσιμο υλικό για τις συνταγές ζαχαροπλαστικής είναι καί η λεγόμενη υγρή ζάχαρη. Η υγρή ζάχαρη είναι υδατικό διάλυμα ζάχαρης με[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΥΓΡΗ ΖΑΧΑΡΗ  ♦♦  LO ZUCCHERO LIQUIDO

ΥΓΡΗ ΖΑΧΑΡΗ Ακόμη ένα πολύ χρήσιμο υλικό για τις συνταγές ζαχαροπλαστικής είναι καί η λεγόμενη υγρή ζάχαρη. Η υγρή ζάχαρη είναι υδατικό διάλυμα ζάχαρης με[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Ασουρές

Η καταγωγή αυτού του τελετουργικού γλυκίσματος δεν είναι επακριβώς γνωστή, εν' τούτοις η εκδοχή που δόθηκε από τα σουφικά θρησκευτικά τάγματα για τον τόπο[...]

Πηγή: greekmasa.gr
Ζάχαρη, ζάχαρη, ζάχαρη!

Αν είστε τύποι που σας αρέσει να σερφάρετε σε ξένα sites συνταγών (σαν εμένα), ή διαβάζετε ξένα βιβλία με συνταγές (σαν εμένα), θα έχετε ίσως παρατηρήσει στις[...]

Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr
Ασουρές... ο χυλός του Νώε!

Η καταγωγή αυτού του τελετουργικού γλυκίσματος δεν είναι επακριβώς γνωστή, εν' τούτοις η εκδοχή που δόθηκε από τα σουφικά θρησκευτικά τάγματα για τον τόπο[...]

Πηγή: cookpad.com/gr
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ♦♦[...]

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ Υλικα : 1 kg ωριμα ροδακινα (γιαρμαδες), 350 gr ζαχαρη καστανη απο ζαχαροκαλαμο, 1/3 κουταλακι του γλυκου πηκτινη φρουτων,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΙ ΚΑΙ ΜΗΛΟ ♦♦ CONFETTURA DI[...]

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΙ ΚΑΙ ΜΗΛΟ Αν εχεις πολλα ροδια, ας ειναι καλα η ροδια μας, ψαχνεις να βρεις τροπους να τα αξιοποιησεις.... Η μαρμελαδα αυτη εχει ιδιαιτερη γευση[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ  ♦♦  CONFETTURA DI ALBICOCCHE

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ Η μαρμελαδα βερυκοκο ειναι απο τις πιο δημοφιλεις μαρμελαδες. Για να την παρασκευασετε, διαλεξτε ωραια ωριμα φρουτα, ωστε να μειωσετε και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ♦♦ MUSTOKULURA (BISCOTTI[...]

ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ Υπεροχα κουλουρακια με την γευση του μουστου και το αρωμα των μπαχαρικων. Υλικα : 1 φλυτζανι τσαγιου μουστο ή πετιμεζι , 1 φλυτζανι[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Ρυζόγαλο με ταχίνι (μοναστηριακό)

Υλικά: 1/4 κούπας ρύζι για σούπα 1 λίτρο νερό 4 κ.σ. κορν φλάουερ ή άλλο άμυλο διαλυμένο σε 1/4 κούπας νερό 2 κ.σ. ταχίνι ή φυστικοβούτυρο διαλυμένο σε 1/4[...]

Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΛΕΜΟΝΙ ♦♦ MARMELLATA DI[...]

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΛΕΜΟΝΙ! Οχι, ο τίτλος αυτής της ανάρτησης δεν είναι υπερβολικός! Είναι πραγματικά η καλύτερη μαρμελάδα λεμόνι που μπορείτε να φανταστείτε,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Αχλάδια Κομπόστα - Pears in Syrup

Οι κομπόστες, φρέσκα φρούτα μέσα σε ελαφρύ σιρόπι, είναι ένας τρόπος να τα διατηρήσουμε την εποχή που αυτά αφθονούν, για να τα απολαύσουμε αργότερα. Σπιτικές[...]

Πηγή: helengrblog.blogspot.gr
Αναψυκτικό με πιπερόριζα

Υλικά : 50 γρ. ή 3 κ.σ. πιπερόριζα τριμμένη στο χονδρό τρίφτη 200 γρ. ή 1 κούπα καστανή ζάχαρη ζαχαροκάλαμου 120 ml ή 1/2 κούπα νερό 1 μικρό πορτοκάλι ή 1/2[...]

Πηγή: gelastazwakia.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy